Marknad, Rix Fm Festival och truckutbildning

Igår då så var det marknad. Som vanligt blev det strumpor. 10 par för 100 kr... =) Sen köpte jag 2 remmar, en häxvrål och en tutti frutti. Smakade mycket bra. Mamma köpte munkar med som jag fick en det var oxå väldans gott! Varmt som fan var det att knata runt där vill jag lova. Så det blev hem och vila en sväng innan det var dags att dra till Linköping och Rix Fm Festivalen. Där var det varmt och en jävla massa folk! En del jävligt jobbiga människor som kanske var aningens för fulla för att kunna stå i en stor folkmassa. Och några idiotbrudar bakom mej och Losan stog och skrek allt vad de hade bara för skrikandets skull. Jävla idotbrudar!! Dom artister jag ville titta på var först och sist ut. Eller allra först spelade ett typ förband i 45 jävla minuter. Onödigt eftersom dom sjöng en massa bajslåtar från radion. Men sen i alla fall så kom Brolle. Gud han är snygg och sjunger så himla bra. Fast hans svenska låtar är inte så bra så det var tur han bara spelade en. Alla artister spelade 3 låtar var utom såklart dom jag helst av allt ville se, Takida. Dom fick bara spela 2.. Det var faktiskt dåligt!! Men Helena sa att dom skulle komma till Motala i augusti så då minsann ska jag åka dit och glo!



Konferenciererna Titti och Roger och Tittis hund Alice som tydligen med skulle visas upp haha..


Förbandet Ramsells med Joakim Ramsell som en potentiell snygging.. Och efter att ha zoomat in han så verkar det stämma rätt bra! =P


Brolle Jr. Charmknutten från Boden =D


Amy Diamond sjöng bl.a sin Thank you från Melodifestivalen och hade dansbruttorna med sej.


Erik, Danny och Mattias (eller vad han heter) eller E.M.D. som dom kallar sej.


Rongedals som även dom körde sin melodifestivallåt Just a minute.


En dålig Patrik Isaksson och folket bakom oss...


Sen så kom det man väntat på, Takida! Underbart är kort sägs det ju och så var fallet igår =( Men något kul i alla fall är att killen på andra bilden ser ut att försöka efterlikna James Hetfield =P


Egentligen sjöng dom nog bara 1,5 låt för han lät publiken sjunga halva Curly Sue typ. Och det gick ju galant. Undrar hur det känns att ha gjort en låt och så kan en himla massa folk den utantill. Måste vara svinfränt!

Idag har jag haft truckutbildning.. Det var ju sådär lagom inte kul haha.. Vi fick frukost, lunch och fika. Frukosten bestod av en macka och kaffe eller te. Mackan var det enda jag åt efter att jag tatt bort paprikan så klart. Lunchen var sallad.. Jag satt och peta bort räkor, paprika och majsen så gott det gick. Sen var det några små korn i som jag inte vet vad det var. Men det såg ut som ihopväxta riskorn. Till slut blev det att jag rotade efter kycklingen haha.. Men mackan man fick till var god och läsken med. Sen till fikat var det kaffe och te igen (va fan har dom hört talas om folk som inte dricker nåt av de!?) och en blågul dammsugare. Den var i alla fall god! =) Nu ska jag sätta mej och titta lite i papprena och komma ihåg vilken truck som är vilken och lite sånt... Det blir rörigt med informationen när det matas in mellan 8 och 16..


Lite bilder..

Losan och jag glassar i slottsparken;


Brända axlar;

Klantiga jag!!

Har jobbat hela dagen idag.. Solen sken och skiner fortfarande. Jag var på Grynet. Vad man vet när solen skiner, det är varmt och man är på en förskola är att man håller till ute. Så var även fallet idag och vi var ute mellan 9 och 16. För en som jag som bränner sej på 2 mikrosekunder bör man smörja in sej. Det gjorde inte jag och nu har jag brännt axlarna. Inte särskilt skönt om jag får säga det själv. Inte vidare intelligent heller. Vidare luktar jag sand efter en hel dags utevistelse med fotbollsspel, vattenbanegrävande, gungfartstagning, busning och barntröstning. Sand, sand och åter sand. En dusch skulle nog vara på sin plats. En kall sådan så inte mina axlar får krupp. Behövde inte gå hem i alla fall för Hanna köpte min gamla mobil idag så hennes pappa körde hit oss så Hanna kunde åka hem igen. =) Nu ska jag äta, tvätta, plocka i ordning, dammsuga och sen ta min dusch och inte göra ett skit.. Förutom längta till imorrn.. =P

Sol och bad

Det blev att jag och mamma hälsade på Losan i stugan i ett par timmar idag. Svinskönt, Losan och jag tog ett dopp i poolen. Men satan vad kallt det var att komma i.. Och ändå var det 22-23 grader.. Haha hej badkruka typ! Nu sitter jag hemma en stund sen ska jag gå till mamma och pappa och hämta uppsatsen jag ska opponera på. Susanne skrev ut den på skolan och lämnade den till pappa som tog den med sej hem från stan så jag slapp åka dit =P Mycket smidigt om du frågar mej!

18 uppvak och en bebis

Först ringer Christer från Sapa och undrar om jag kan vara med på truckutbildningen i helgen. Dom hade fått ett återbud. Så på lördag är det utbildning mellan 8 och 17 och på söndag mellan 8 och 15 ungefär.. Så rolig helg får jag.. Sen är det övningskörning nästa vecka.. Det är ju roligare än att sitta med teori i flera timmar en helg då det ska vara fint väder.. *suck* Sen ringde mamma och lät chockad för jag sov när det var så fint väder ute. Så jag ska dit och sola sen för hon är ledig idag. Sen messar Losan och undrar om jag vill följa med till Viberga. Det får vi hur det blir det beror på när hon ska åka.. =)

I natt drömde jag en massa konstigt.. Det var julafton och vi firade den i Hagersberg men det låg i Norrland istället för Vikbolandet. Och det var en massa konstigt folk där som inte ens jag är släkt med men jag var det då tydligen. Och Veronica sprang runt i en rödrutig pyjamas med bjällror på och 2 tofsar i håret som var luddiga. Och så skulle tydligen hon se ut hela dagen haha. Christian och Susanne hade med sej hemmagjord pepparkaksdeg till mej som jag stog och bakade kakor av. Min pappa kunde dela upp sej och bli en identisk kopia av sej själv. Mamma och jag höll på att åka utför en brant kant med bilen för det var så jävla mycket snömodd och en lastbil tog upp hela vägen. Men jag kunde visst sätta ut foten så åkte vi inte ner så långt och lastbilen kunde dra upp oss igen... Sen hade jag en bebis. En liten tjej var det kanske någon månad gammal om ens det. Så jävla söt!! Och hon luktade så där gott som bebisar gör. Och så känner man sej ju helt sur när man vaknar och man inte har någon bebis..

Trailertruck

Jaha då vet jag vad jag gör i sommar... Ska köra trailertruck. Enligt pappa så är det en truck med släp och tydligen måste jag hålla på att backa och greja och har ett vingelspann på ungefär 1 dm dit jag ska harva in släpet. Jag hoppas verkligen inte det stämmer för backa är inte min starka sida direkt.. =P Men i alla fall så ska jag börja nästa onsdag kl. 12.00 och jag får jobba 4-skift. Så det blir Norrland i sommar *tjoho*. Fast utbildningen var inte förrän veckan efter jag började så jag får lära mej glöggen (tror jag det hette) först. Losan visste inte vad det var men hon tyckte det lät som något som var varmt att jobba med. Tur jag inte ska häcka där i en evighet då =P Det blir spännande det här skulle jag tro hehe.. Helt klart en sommar med många nya erfarenheter!


Trakasserier??? *not*

Alltså hur kan man om man vart med i en porrfilm anmäla någon för trakasserier när den personen tittar på filmen? Det verkar ju helt stört... Vad fan trodde hon? Åh jag är med i en porrfilm det är ju inte någon som kollar på sånna.. Jävla pucko..

Nu kollar jag på High Chaparall.. Filip och Fredrik kämpar järnet med att få Mike Tyson att snacka.. Men det verkar rätt omöjligt.. Dom har ju fått fylla ut programmet med inslag av snack med dom själva och Arne Hegerfors..

Takida

På fredag blir det Rix Fm Festivalen i Linköping.. Takida kommer dit!! Så jävla braigt lix! E.M.D. , Rongedal, Amy Diamond, Brolle och Patrik Isaksson ska dit med. Inte lika bra men absolut sämst är Patrik Isaksson, han är så deppig jämt haha.. I alla fall så blir det ju kul att göra något.. Tredje snubben till Ladies Night är bestämd nu med. Henrik Hjelt vart det. Tror inte jag skrev det igår. Så då är det han, Martin Stenmarck och Peter Stormare som gäller den 11 oktober. Och jag såg något om Daniel Da Silva med så det vore ju inte helt fel om han flanerade runt där. Han är ju supercharmig! =)

I övrigt är uppsatsen inskickad nu. No turning back lix. 8 dagar kvar till framläggningen.


Haha vilka muntergökar.. Men bra som fan är dom!!!

Helgen

I går var det inflyttningsfest hos Hanna och Johnny. Det var skitakul!! Vi hängde i parken ett tag för det var så himla varmt i lägenheten. Emilie och jag lånade toan på Sibylla och Emilie kom knappt ut.. Jag hade problem med låset men hon hade mer hahaha.. Det droppade in lite fler folk under tiden vi satt där. Och seriösa picknickfamiljen kom dit och satte sej med 4-5 picknickkorgar och baguetter och bullar och grejer. Så Johnny, Christian, Erik, Tomas och Daniel gick till ÖB och köpte engångsgrillar och Viktor gick och köpte korv samtidigt som han hämtade allergimedicin hos Hanna och Johnny. Sen var grillkalaset igång och jag hamnade som vanligt i röken. Viktor hade lite problem med att tända grillen medan Hanna lyckades på första försöket. =P Killarna gick och spelade volleyboll och fick äta svarta korvar för Viktors "korven korven!!" skrik funkade inte på dom trots att han gjorde två försök. Hanna tog till slut i med ett kort och koncist hallå! Hahaha. Erik hittade en Sverigebrassestol som han beslagtog och sedan bar med sej till Hanna och Johnny som inflyttningspresent. Det blev kallt efter ett tag tyckte jag men Hanna stulade Henriks jacka så jag hade den över benen så blev det lite varmare. Sen gick vi tillbaka till lägenheten. Therese råkade slänga upp den orangea frisbeegrejen i en buske men med en lång Henrik och en lång pinne gick den att få ner som tur var. Jag, Emilie och Martin och shoppade lite granna på Coop Nära, cigaretter, sojabönor och Turkisk Peppar. Vem som skulle ha vad det får ni gissa själva. =P Sen var det party party!! Egentligen skulle vi åkt hem på natten men det blev att vi låg kvar så. Vid 3 så skulle Samuel och Martin gå hem till Samuel och sova så jag, Emilie och Johnny följde med för att få en liten promenad. Jag och Martin var lata och tog hissen när dom andra gick ner. I hissen insåg jag hur jävla snygg jag var i mysbyxor och dom skor jag hade på mej som var typ en ballerinasko.. Men vad fan det var ju mitt i natten så det var ju inte så många ute lix.. =P Sen kollade vi runt i Samuels lägenhet vilket inte tog så lång tid för den var inte så stor. När vi kom hem låg alla och snusade så sött haha.. Klockan 6 imorse vaknade vi när Tomas, Erik och Daniel skulle åka iväg för Tomas skulle på dop någonstans 4 timmar från Norrköping. Emilie och jag bestämde att vi skulle ta 7.20 bussen hem. Men Josefin var bakis och mådde pyton och 6.40 ringer hon och väcker sina små päron och en snäll liten papps kommer och hämtar oss istället.. =) Hade inte pallat 50 minuter på en buss kan jag lova. Så hem och sova lite till efter ett par andra saker var avklarade haha..

11 ringer mamma och väcker mej och frågar om jag fortfarande tänker komma till dom sen. Visst jag gör sa jag och somnade igen. Gick upp halv 1, skulle vara där 2. Sen kom syster och Fredrik dit med och fikade. Vi drog till Grillen och käka bakfyllemat sen för dom hade vart på Siemensfesten. Efter det kom mamma och pappa och hämtade upp mej för vi skulle till mormor och morfar. Men först svängde vi förbi på brorsan och hämtade deras köksfläkt som mormor och morfar skulle få. När vi kom ut ur bilen låg grannarnas Leonberger ute på tomten och vilade. Han känner igen oss så han gjorde inte så mycket väsen av sej men när mamma skulle kliva ut ur bilen kom det en tant gåendes och hon kände han inte igen så han hoppade upp och la av värsta skallet så både mamma och tanten blev livrädda haha.. Men det är klart kommer en Leonberger studsande och skäller så känner man sej ganska liten =P Gnossade med ungarna lite granna =) Sen bar det av till Åby där blev det smörgås och fika. Och nu har man precis kommit hem. Känns som den här helgen vart lika fullspäckad som förra..

Färgade håret igår med förresten. Rödbrunt den här gången. Skönt det.. =) Här kommer lite bilder från gårdagen...


2 upptäckter

Kollade på The Lost World - Jurassic Park nyss.. Det är knäppt hur många gånger man kan titta på en film utan att märka vissa saker. Till exempel så var det inte alltför många tittar sen som jag upptäckte att Vince Vaughn var med i filmen (lite segt av mej jag vet!). Idag lyckades jag även uppsnappa att Peter Stormare svär på svenska efter att han blivit påhoppad av dom små dinosarna som dödar han sen. Det var lite kul tycker jag.. =P Nu ska jag sova och det ska bli så skönt!

Framläggning 3 juni!!!!

Jorå jag får lägga fram min uppsats den 3 juni.. Känns så jävla skönt.. Bara hoppas på att den blir godkänd med eller att det inte blir någon jätteavancerad komplettering så jag kan vara klar med den innan sommaren. Fy fan så skönt det känns. Och så stolt jag är över mej själv som skrivit allt helt själv =D


Imorrn är det "barty" hos Hanna och Johnny.. Inflyttningsfest närmare bestämt.. Jag ska fira extra vill jag lova!!!


Jobb

Idag har jag varit på Lokatten och jobbat.. Det var kul som vanligt.. Har sparkat lite boll och tittat i böcker och sånt. Kom lite grann regn men det slutade så fort vi hade städat undan allt så vi blev ute ända till mellanmålet. Sen drog jag till Viberga och köpte hårfärg och en present till mamma bland annat. Nu ska jag väl diska eller något i den stilen =)

Deli

Alltså nu har jag lyssnat på den 7 gånger i rad.. Jag bara älskar låten!!! Losan jag ska skicka den till dej på msn nästa gång du är inne.. =D


Mor ve Ötesi - Deli *örongodis*


Schlagerfestival

Idag har jag fart runt känns det som lite överallt.. Först var jag till Hanna och hängde lite. Vi åkte hem till mamma och pappa så hon fick se det nymålade och kolla läget inomhus eftersom hon inte vart där sen jag flyttade hemifrån. Fick avvärja en catfight mellan Jossan och en svart och vit katt som var typ dubbelt så stor som henne och gick runt och mopsa sej. Men Jossan skulle säkert gett den stryk så det sjöng om det om det var så. Jag menar hon attackerar ju rådjur och lite allt möjligt den damen. Sen drog vi till mamma och hämtade så kallade jungfruben att sätta ihop min uppsats med och for vidare till Viberga.

Efter den turen körde jag hem Hanna och åkte till min syster. Hon skulle korrekturläsa min uppsats och sen skulle vi ut och gå. Men så blev det inte för jag fick läsa igenom hennes paper till det litteraturseminare hon ska ha imorgon. Men hon och Fredrik har inte word på sin dator så Fredrik fippla hem något annat skrivprogram som syrrans lärare inte kunde få upp på sin mejl. Syrrans lärare är för övrigt Kattis och Jonnas uppsatshandledare (onödigt info så där). Så det bar iväg till syrrans jobb (där jag ska jobba imorgon by the way) för att fixa det på word. Jag personligen skulle spara tiden genom att kopiera texten som fanns på syrrans mejl och klistra in den i word och sen ändra i ordning texten. MEN inte min syster inte. Först satte hon sej och skulle skriva av texten från pappret. No matter what I said. Sen så sa jag att jag kan väl åtminstone få läsa medan du skriver så går det fortare. Det gick hon med på men sen sa jag nej du läser jag skriver så går det ytterligare lite fortare.. Osmidiga människa vill jag lova =P Det vart klart till slut i alla fall så då åkte vi hem till henne igen. Men telefon ringde och hennes svärmor och svärfar kom förbi så det blev ju en massa störningsmoment hela tiden. Till slut ringer pappa kvart över 5 och vill ha bilen för han ska handla. Jag kom till syrran typ halv 3 haha.. Men hon hade bara 6 sidor kvar så hon skulle läsa klart dom så kunde jag åka sen. Promenaden får vi ta en annan dag.

Jag kör i alla fall hem och hämtar pappa, följer med han till affären och köper godis, åker hem till mej och hämtar duschgrejer (hade inte duschat eftersom jag skulle ut och gå så jag kände mej som en slusk) åker hem till mamma och pappa för att duscha. Sen får jag übergod rabarbersoppa till kvällsmat sen kollar vi på Spårlöst. Josefin tjuter som vanligt. =P Och sen glor vi på semifinal 2 i schlagerfestivalen. Och jag måste säga att Turkiets bidrag var riktigt bra! Tänker ladda hem det nu. Sen ska jag rätta ett par stavfel i uppsatsen så jag kan skicka in den imorgon innan jag åker till jobbet. Som sagt denna dag har varit ett enda härj känns det som. Har inte vart hemma något knappt vilket Tindra har påpekat för mej en stund här. =) Lite fin styckeindelning fick jag med här också så det kanske blir lättare att läsa allt detta.. =)

Tjing tjong!


En fundering till

Haha jag köpte en ny deo för några dagar sen.. Dove Silk. Och dom har gjort om designen på själva behållaren eller burken eller vad det nu heter.. Jag undrar lite smått varför dom valde att den skulle se ut som en liten massagestav? Den påminner om dom här som görs så man ska kunna ha dom i bokhyllan som prydnad utan att folk ska se att det är en massagegreja. Skitskumt, hej här är jag och min massagestavsdeo. Vill du låna??? Hahahahahaha... Nej en del saker är jag inte riktigt med på helt enkelt.

Drömmar

Drömde inatt att jag åt pannkakor med vispgrädde och jordgubbssylt. Och det var så himla gott!! Så idag ska jag göra crepes eller hur det stavas.. Inte mycket sylt och grädde där men pannkakor i alla fall.. =P

Mer Guitar Hero

Losan köpte Guitar Hero idag så jag har varit där och spelat.. Battlade med Slash och Tom vad han nu hette och jag vann.. =P I rock alltså! Kollade priser och jag kan få ett playstation 2 och Guitar Hero för typ 2000 spänn.. Helt klart värt att tänka på =)

Guitar Hero och Buzz

Igår så var jag med Losan inne i Norrköping och hälsade på Hanna. Emilie var där också. Vi gick ett varv på stan. Losan bjöd mej på mat på Gud va' gott. Och så betalade hon ett par skor på Skopunkten. Men det ska hon ju få pengar för sen =) Sen hängde vi hos Hanna en sväng när hon gjorde sej redo för fest. Samuel hämtade henne så skjutsade vi ner dom till stationen och tog med oss Emilie hem. Dumpade henne, åkte till mamma och pappa så Losan fick se hur huset börjar se ut efter all målning =) Sen åkte vi till syrran och lånade Buzz och Guitar Hero. Skulle spela det hemma hos Losan och Jimmy men det verka inte funka på deras Playstation 3 utan någon speciell greja så vi åkte hem till hennes föräldrar och spelade istället. Jag avancerade upp mej till medium i alla fall. Men fan vad svårt det var att trycka ner den röda och blå knappen samtidigt.. =S Vid 12 så åkte vi i alla fall in till Norrköping och hämtade Victoria och Fredrik samt Sofias lillasyster Christine som kom från Stockholm. Körde hem hela högen och stöp i säng vid 2 halv 3. Och nu sitter jag här trött och dan för jag i ett svagt ögonblick lovade att köra in syrran och Frippe till Norrköping idag så dom kan hämta sin bil. Och så klart skulle dom vara borta till 13.00 och göra en massa innan så det inte blev något ordentligt sova här inte. Resten av dagen ska ägnas åt välbehövlig städning. Boring! Men nu blir det duschen.

HEJ!

Uttryck

När jag var på biblioteket och lånade lite böcker så ville en låna toaletten. Bibliotikarien bara "ett ögonblick" för hon skulle hjälpa mej först. Men varför säger man så? Ett ögonblick är ju jättesnabbt och så snabbt går det ju inte att göra något så den som väntar får ju vänta i flera flera ögonblick. Ett dumt uttryck tycker jag..


Imorgon ska jag leka med Hanna och Losan!! Kuligt, kuligt..

Nu har jag tagit helg i alla fall....


Jo men visst...

Klar hon hade en massa att komma med.. Men det är väl inte värre än att jag kan fixa det antar jag. Har suttit idag och gjort massa. Ska kolla efter grejs på bibblan imorgon sen skickar jag iväg den till henne igen så får vi se vad hon säger då.. Så det blir ingen avslappning för hjärnan ikväll heller kan man tänka. Intressant att se hur många timmar det tar innan jag somnar den här gången..

Blev förövrigt uppmärksammad på att jag skrev fel bloggadress i en kommentar.. Så jag kan ha gjort det hos flera.. Av någon anledning kom Losans bloggadress upp när jag tryckte på p istället för min fast jag inte märkte det och tröck enter och tyckte allt var frid och fröjd.. =P

Annars har jag börjat räkna ner dagarna till examen redan nu som ni kan se till vänster här på bloggen.. Varför vänta lix? =P Nu ska jag kolla vad som är på tv. Tjo!

Äntligen är sattyget klart!

Nu så är uppsatsen färdigskriven.. Jag har lite finlir kvar men det är ju inte lika jobbigt som att ha en hel uppsats att skriva =) Det enda som skulle kunna paja nu är att handledaren (som har fått uppsatsen men inte sagt något om den än jag blir så JÄVLA trött) säger att jag måste göra om en massa. Då blir jag så in i helvete förbannad.. Det är ju fan inte mycket fart på dom där tjommarna på skolan. Ska bli skönt när den är klar med. Så fort man tagit sej igenom det här och är godkänd på uppsatsen kan man ju börja slappna av. Och i höst kan man börja räkna ner ta mej tusan.. Det ska jag göra.. =P Börjar med veckor sen när det är en månad kvar typ då ska jag räkna dagar.. =) Guld värt!

Nu är det träning som gäller!

Sweeney Todd The Barber of Fleet Street

Jodå idag har jag vart hos Losan och Jimmy. Bakade kladdkaka och såg på Sweeney Todd.. En bra film! Nu kollar jag på Sverige Pussas och Kramas. Om dom bara kunde ge fan i att ha dom där snuskpaddorna härja förbi utan någon som helst förvarning. Jag spyr!!

Testing testing

Vad fan om man skriver ett inlägg och publicerar det ska det väl fan synas på bloggen med???? Det är nästan 10 minuter sen nu... *sur*

Losan!

Aj lööööövar you.. Är du nöjd nu?????? hahahaha


My life - My rules

När jag var ute och gick förut kom jag att tänka på en grej. Sen jag bestämde mej för att vara positiv och inte låta skit förstöra mitt liv så har jag inte varit med om något som gjort mej förbannad eller ledsen. Eller alltså arg har jag väl varit men inte sånt långt arg som ligger och pyr och gör att man blir helt irriterad hela tiden. Det känns så sjukt skönt. Dessutom bestämde jag att det här året skulle bli ett roligt och bra år. Och det ser ut att kunna bli det faktiskt. Man skulle kunna säga att livet leker för tillfället.. Eller i alla fall så fort uppsatsen är klar.. =P


Stulet från Tina =P

HAR DU:
Ett förhållande: Nej
En bästa vän: Ja då en liten Louise fis
Haft ett seriöst förhållande: Ja
Dejtat en av dina bästa kompisar: Ja det skulle man väl kunna säga. Kanske inte bästa men en kompis var det. Fast vi dejtade kanske inte.. Men vi blev tillsammans haha
Blivit kär vid första ögonkastet: Njae. Eller jag vet inte
Fått ditt hjärta krossat: Ja.
Haft ett one night stand: Ja.
Skrikit åt en lärare. Haha jo men visst
Kysst någon och sedan ångrat dig: Det vill jag lova att jag har! =/
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Nej det verkar onödigt att vara på sådana ställen
Några smycken som kostat över 1000 kr: Nej men 2 kr under =P
Snusat: Ja i ett svagt ögonblick.. *hrrm* eller två men det var samma kväll i alla fall
Rökt: Det var i alla fall bara en gång!

DAGENS:
Klädsel:
Mysbyxor och ett linne
Frisyr: Ingen. Håret hänger som vanligt
Låt: I got over you - Daughtry och 18 & Life - Skid Row
Vill ha: Sommarlov
Sjuka: Folket i gårdagens Outsiders
Drog: Oboy
Saknad: Pengar haha
Köp: Jag har inte köpt något idag jue
Godis: Jag vill ha Polly!
Attityd: Crazy =P
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Inget det var helt blankt hahahahaha

FÖRSTA:
Bästa kompis:
Det var nog Fariba på dagis
Bil: En Bobby Car.. Fick den när jag fyllde 1 år. Och den finns kvar än i dag!
Kärlek: Tobias hette han. Eller det heter han ju fortfarande iofs.
Husdjur: Ett marsvin vid namn Mimmi
Semester: Bör väl har varit någonstans här i Sverige. Typ Öland. Första utomlands var nog Norge. Solsemester var Kreta.
Jobb: Postkassörska
Köpta skiva: Herregud det minns jag inte. Men det var säkert något dåligt.. Tror det var någon slags Absolute Dance eller så
Riktiga kärlek: Väntar på den du
Piercing: 7 hål i öronen och ett i naveln.
Konsert: Backstreet Boys 1998. Känn på den du.. haha jag har varit ung och dum som alla andra ;D
Fylla: Hemma hos Lenas moster på Hårstorp.

SISTA:
Personen som sms:ade dig: Losan läs och häpna haha
Personen som du kramade: Pappa
Peronen som ringde dig: Susanne
Personen som du ringde: Susanne
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Svår fråga.. Det var antingen Veronica eller Losan.. Men det kommer jag inte ihåg för det var ett tag sen.. Men idag sa jag till Losan att jag inte lööövar henne hahaha
Alkoholdrycken: Absolut Raspberry hur fan det nu stavas
Bilfärd: No cars today vad jag vet
Filmen du såg: Step up
Gången du grät: I lördags, såg slutet på Englas begravning på tv. Jag hatar begravningar dom får mej att må illa
Måltiden: Grillad kyckling om det menas middag. Annars Oboy och macka

SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm:
Nej för tusan
Våga hoppa bungyjump: Ännu mer nej för tusan!
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: Hellz yeah! =D=D=D
Kalla dig själv lycklig: För det mesta
Hellre ta bilden än vara med på den: Yes box
Kunna gråta över en kille: Ja tyvärr
Kunna gråta över en tjej: Ja
Ljuga för någon: Om det verkligen var tvunget men helst inte. Jag är så dålig på det dessutom =P
Kunna springa 50mil: Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

VAD:
Gör du just nu: Svarar på frågor, är hungrig och överväger städning eller uppsatsskrivande
Ska du göra imorgon: Leka med Losan
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Ge fan i att deppa det är i princip aldrig värt det!
Har du med dig in på bion: En dricka och lite godis. Eller varma sourcreme chips..  Hot snacks eller vad det heter. Det är gott det!
Är det för färg på dina byxor: Vinröda
Är det för väder hos dig just nu: Soligt men inte så varmt och det kommer moln
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Helheten haha.. Men mest ansiktet och håret tror jag
Skulle du göra om du vann på lotto: Det beror ju på hur mycket jag vinner.. Men spara och sen spendera!

SAKER DU HAR PÅ DIG:
1.
Byxor, trosor, linne, BH, halsband, glasögon

BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Det beror alldeles på
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 24
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Inte vad jag vet
Använder du huvtröjor: Ja.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Jag har tre redan men längtar som fan till jag ska göra mina två nya!! =D Tatueringar alltså
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Jag tror att det går lika bra med båda. Fast jag vet inte riktigt.. Killar är lite enklare på något sätt

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång:
Solnedgång.. Fast det är ju riktigt lungt och skönt en sommarmorgon när solen går upp
Sommar eller vinter: Våren när det blommar, sommar när det är varmt, höst när löven har en biljard olika färger och vinter när det är jul!
Vilken ålder har varit bäst hittills: När man var liten och inte behövde bry sej så mycket.. Annars har jag bestämt att det här året ska blir jävligt bra och nästa med så 24 och 25 då. Så får vi se om det stämmer.. =P
Sova på sida, mage eller rygg: Mage eller sida
Kramar eller kyssar: Apselut båda två!

Språk

Igår tittade jag på Outsiders och konstaterade en sak... Förutom det faktum att en del människor verkar lite udda förstås. Det var i alla fall det att holländska ta mig fan är ett jobbigt språk att lyssna på. Det är ju någon blandning av norska, svenska, engelska, tyska och sitt eget språk. Man tror ju man fattar vad dom säger men ändå hör man inte något. Det är som isländska. Det är ju med någon blandning och så har dom samma rytm och bokstavssammansättningar som det är i svenskan så man sitter och undrar varför man inte förstår vad dom säger. Svinjobbigt det!

Ljuset i tunneln

Idag har jag suttit och fipplat om lite efter de önskemål jag fick på gensvaret. Sen har jag även plitat ner en massa resultat. Så jag har mindre än hälften på resultatet kvar och hela analys/diskussionsdelen. Jag börjar se slutet på detta nu. Så skönt så skönt. Nu blir det att slappa lite i soffan med nya Nemitidningen. Sen ska jag gå till affären och handla. Blajtrist då det är typ 15 grader kallare om inte mer ute än det var i går. Usch usch!! Aja solen skiner i alla fall.

Dagens Nemi

Klicka för större bild

Pingstafton visst...

Idag så gick jag till mamma och pappa för att sola lite. Mormor och morfar var där med. Och tjosan tjoflöjt det var visst pingst nu också fick jag veta av mormor. Här är man med i svängarna lix.. Eller inte hahahah... I alla fall så skulle dom äta sill och potatis men som bekant så kommer ingen fisk förbi mina läppar. Så jag åt mitt vanliga potatis-gräddfil-litelitesillspadsmos på knäckemacka.. Mycket gott. Sen solade jag lite till. Och så spelade vi yatzy. Det och det att mormor höll mej sällskap på baksidan när jag solade och vi pratade om fåglar gjorde att Losan tyckte jag var värsta pensionären haha =D Det blev dags att traska hem och duscha vid halv 6 ungefär. Sen handlade jag lite och mötte Susanne på Bhallen. Gick tillbaka till mamma och pappa. Fick mer mat, potatisgratäng *mmmm* och fläskfilé som legat i någon slags marinad och heter något som jag inte vet vad det är. Sen glodde jag på körslaget. Cans vann. Men det var ju inte så förvånande. Visst gillar jag Brolle men Cans är bättre... =P Satt med di gamle ute i uterummet en sväng innan vi gick in igen och nu är jag hemma.


Mammapotential??



När jag går min powerwalk så går jag förbi en fårhage. Och när jag var på väg hem nu så kom det ett gulligt litet lamm springande och bäade (Låter bättre på ett lamm. Bräkte passar sej bara för får haha). Sen följde det efter mej till staketet tog slut.. Jag blev lite fundersam på vad den ville. Men den kanske tyckte jag såg ut som ett får hahaha.. Eller så tyckte den jag hade mammapotential =P

Nu ska jag duscha sen blir det glass med Losan!! *mmmm*

Gensvarsseminarium

Idag har jag haft gensvarsseminarium på uppsatsen. Jag tycker det gick bra. Fick bra respons från gruppen och Jan sa inget speciellt.. Så det kändes skönt eftersom ingen lärare har tittat på den tidigare. Nu lusläste han ju inte uppsatsen så men han har ju kollat igenom den för att kunna se om det är en chans att jag blir klar i tid och så.

Så nu ska jag ta något litet att äta sen blir det att cykla hos mamma och pappa och sen ge sej ut på powerwalk i det sköna vädret =)

Tindras vildmarksäventyr

Idag gjorde jag ett försök att vara vänlig mot min katt och låta henne få lite frisk luft och möjlighet att traska runt i gröngräset. Jo tack du det uppskattades ju verkligen.. Fick bära henne till mamma och pappa, men det hade jag i och för sej räknat med. Är ju bilväg hela vägen dit lix. Jag tror Tindra försökte göra en stolpe för varje bil som passerade...         På min axel;


Här är Tindras äventyr förevigat;

Tindra och Jossan håller avståndet     Gräsätning bakom busken som någon gärna ville in i...     Här föll sedan valet på vart tiden utomhus skulle spenderas...

Sen var jag vänlig nog att köra hem henne igen.. För bådas skull.. Tindras och min axels...

Norrland, bautasteg 3

Joho då nu minsann har jag pratat med förskolechefen i Hammarstrand. Och hon hade pratat med sin chef eller vad det nu var han var och båda enades om att de skulle vara ganska korkade om de inte kunde göra sitt bästa för att hitta ett jobb till mej. Det är inte varje dag en förskollärare vill flytta upp dit lix. Dom har lite brist på sånna däruppe.. Men samtidigt vill dom ju inte sparka den personal dom har så dom håller på att vidareutbilda sina barnskötare till förskollärare. Och så bygger dom en ny förskola med 4 avdelningar så det är den jag får jobba på om jag kommer dit. Så det blev jag glad för eftersom jag inte vill jobba på något gammalt ställe med leksaker från 75 typ.. Hon sa att det var 3 tjänster som skulle annonseras ut nu. Men hon skulle bara sätta ut 2 till att börja med. Sen skulle hon prata med facket för att få dom att gå med på att låta en vikarie ta den tredje tjänsten som börjar i september nu. Så skulle jag ta över den när jag pluggat klart nästa år. Så skulle det bli som ett halvårs test både för mej för att se om jag faktiskt vill bo där uppe och sen för dom om dom tycker jag är något att ha. Sen frågade hon om jag var en friluftsmänniska för den nya förskolan skulle tydligen ha någon form av utomhuspedagogik. Ja bara nej det är jag inte men det finns ju inga hinder för att bli det. Jag måste ju säga att Norrland inbjuder till mer friluftsliv än vad miljön här nere gör =P Bortsett från att man inte blir mördad av en björn när man går ut här då haha... Jag hade i mejlet jag skickade till henne för ett tag sen frågat om dom hade någon speciell pedagogik och så. Hennes svar på den frågan var; ja men det är det vi ska ha dej till då som förskollärare. Då får du föra pedagogiska diskussioner och så. Jag bara jaha ok no preasure.. =S Men det ska väl gå bra det. Vi kom fram till i alla fall att innan hösten så var det bra om jag fått veta hur det blir med jobbet. Och så sa vi att när jag ändå ska upp och hälsa på i sommar och eventuellt i september så kan vi ses och titta lite på hur det ser ut. Wiiihihi så nu är jag glad i alla fall!


Imorse fick jag även brev från Sapa att jag fått jobbet i sommar. Så då kan jag andas ut med det med. Dessutom känns det rätt bra med uppsatsen och vädret är guld värt så att livet känns några kilo lättare nu måste jag säga.. =D Så nu ska jag gå och träna lite grann. Så kanske jag med kan bli lättare mohahahaha.


Läkarbesök

Jodå jag kan pusta ut, jag är normal vad det verkar.. Eller ja normal med just det annars kan det ju diskuteras haha.. Men det känns bra i alla fall.. Försökte ringa Norrland men det var upptaget så nu ska jag snart åka till syrran och hämta förra veckans avsnitt av Men in trees som jag glömde i helgen. Skoskav har jag också. Mindre skönt det!

Norrland, steg 2

Fick svar från han jag mejlade uppe i Norrland. Han skickade med ett par nummer han tyckte jag skulle ringa. Så det tänkte jag göra imorgon när jag kommer hem. Känns som det är lite sent nu att göra det. =) Men jag vet inte riktigt vad jag ska säga men det kommer väl atomatiskt får man hoppas. Om jag bara kunde bli klar med uppsatsen och få definitivt besked om sommarjobbet nu så börjar jag nog se ljuset i tunneln ;D Om saker och ting går som dom ska så ordnar det sej förmodligen. Jag brukar ha en jävla röta med det mesta. Utom på lotterier (när det gäller pengar, gosedjur kan jag vinna hur många som helst) och kärlek. Så det där med otur i spel, tur i kärlek och tvärtom det tror jag inte riktigt på alltså.. =P Eller i och för sej röta kanske är att ta i men det brukar ordna sej till det bästa i slutändan.

Ballefjong!

Usch jag tycker det är så tråkigt med uppsatsen nu!! Inte för jag tyckte det var roligt tidigare heller men i alla fall.. Måste gå till biblioteket nu.. Sen ska jag låna fler böcker imorgon hoppas jag. Annars blir det på fredag. Imorgon ska jag också till farbror doktorn. Det blir mindre roligt.. Men det behöver inte bli riktigt den katastrof som det skulle kunna bli. Det är sånt som märks minsann. Och imorse fick jag ett samtal som slutade med ett: Du får troligtvis sommarjobbet. Gudars om man kunde få ett definitivt besked någongång! Men det var väl positivt i alla fall. Nu ska jag härja på katten. Jag får fan krupp när hon springer runt och jamar som en besatt. ORKA! Kanske ska dra med henne ut en sväng sen.. Men då lär hon väl låta ännu mer haha..

Ups!

Glömde lilla mys ju!

image158

Jag kan nyttigt

Har gjort köttfärspaj idag till tonerna av Iron Maiden... Åt med gurka och tomat så det så! Men till tonerna av Nirvana haha.. Kom inte och påstå att jag inte kan vara nyttig.. ;D Men jag kan onyttigt också.. Vart ju kvar kladdig och übergod kladdkaka sen igår så då var jag ju tvungen att äta upp den till efterrätt med. Hehehe...

    

Sen så kommer en suddig toalettbild på Hanna och mej och en suddig Emilie från partyt hos Hanna och Johnny (fast Johnny inte var hemma). Och så klart den snygga hallontårtan (chokladpudding med geléhallon i, grädde med geléhallon i och så klart geléhallon som dekoration) till Hallontårtan and Hallontårtan himself! Det är med suddigt för min mobil pallar inte dåligt ljus =P Men utsikten från Hannas och Johnnys balkong hade bra ljus i alla fall =P


                   


Familjekväll

Idag har vi haft mammas present.. Lite efter eftersom hon fyller i januari men anyway. Vi va först på lite spa jag, syrran, mamma och Susanne. Bubbelpoolbad för alla sen lite olika. Jag fick massage. Sviiiiiinskönt var det =) Sen åkte vi till syrran där Fredrik och Christian gjort tacos. Barnen kollade på trolltider med pappa.. =P Nu har vi spelat Guitar Hero och Buzz hela kvällen. Så jälva kul är det! Jag kom tvåa hela tiden i Buzz för Fredrik är så himla bra haha.. Men så var inte han med när vi körde nyare musik så då vann jag i alla fall =) Nu ska jag gosa lite med Tindrabus och sen är det sovdags!

Dagens Nemi

Klicka för större bild

Amstetten

Jag bara måste säga något om det här nu för jag blir fan i mej galen.

Alltså till att börja med systern till Rosemarie Fritzl. Läste om att hon pratat med journalister om hur hemskt äktenskap hennes syster hade. Att han var en sån auktoritär man så, sa hon, att blev man tillsagd att inte gå ner i källaren så gjorde man inte det punkt slut. Hur hemskt det var att hennes syster när Josef Fritzl dömdes för våldtäkt redan hade 3 eller 4 barn med han. Jaja visst det är väl inte det ultimata äktenskapet. Men HALLÅ?!?!? Elisabeth utsetts för sexuella övergrepp, misshandel och hot av sin egen pappa för första gången när hon är 11 år. I 24 år sitter hon instängd i en källare och föder 7 barn åt fanskapet. Ursäkta mej om jag tycker att människan borde skämmas som sitter och klagar över hur jobbigt det var för hennes syster. 

Sen har vi snubben om hyrde lägenheten övanför källaren på 90-talet som har mage att tala om att han visste att Elisabeth blev våldtagen innan hon "rymde". Men av rädlsa för Josef Fritzl så sa han inget till någon. Och sen så när han ville kolla upp varför hans elräkningar var så höga då blev han vräkt. Och nu mår han ju så DÅLIGT för att han inte sagt någonting tidigare och han har mardrömmar och jag vet inte allt. Jamen ursäkta mej igen då för att jag fullständigt SKITER I hur dåligt du mår när Elisabeth fortfarande blev utsatt för sexuella övergrepp, misshandel och hot av sin pappa när hon var 11 år och sen blev instängd i en källare i 24 år och födde 7 barn åt äcklet.

Och faktiskt mamman. Hur gammal du än är, vilken generation du än tillhör och hur auktoritär man du än har så spelar det ingen roll. Om du i ditt eget hus är strängt förbjuden att gå ner i källaren under nästan 30 år nog fan undrar du varför. Du kan ju inte bara acceptera att din man säger; Nej du lilla frugan i källaren ska du inte hålla till. Speciellt inte när han har värsta überlåsen och dörrarna dit och hänger där hela nätterna. Du måste ju börja undra vad fan det är som försigår!?


Summa summarum: Morsan måste ju fatta att något inte var som det skulle när det ligger 3 ungar på trappen med några års mellanrum och källaren är helt förbjuden. Syrran kan hålla käften och den där gubben som bodde där utan att säga något med. Det faktum att han blev vräkt borde väl ha sporrat han att ta reda på ännu mer om varför det var så höga elkostnader. Och herregud människa om du vet att en pappa förgriper sej på sitt barn så GÅ TILL POLISEN!!!! Speciellt om barnet i fråga är försvunnet. Jag förstår inte hur man i samma mening som man pratar om Elisabeth kan sitta och gnälla om hur dåligt man mår för ditten och datten.. För i helvete ett svältande barn i Afrika har typ haft det bättre än vad dom stackarna i källaren har haft det i över halva sitt liv och hela sitt liv för 3 av barnen.


Dagens Nemi

Klicka för större bild

Mitt så kallade kök

Jag har börjat undra på senaste tiden.. Hur borttappad var jag när jag flyttade från Kapellvägen? Hur kunde jag inbilla mej att jag skulle klara mej utan ett kök? Nu gjorde jag ju det i och för sej i början men nu är det ju så man kan spy! Man får ju cellskräck därinne.. Jag har två normalstora skåp och en pygmélåda. Får ju inte ens plats med alla köksgrejer knappt i köket. 2 plattor på spisen. När jag ändå håller på så vill jag ha ett större sovrum och ett större badrum. En dubbelsäng är vad som får plats och i badrummet får man vända på fläcken typ. Det är gudomligt med en egen tvättmaskin men jag vill ha ett badkar!! Fy fan vad jag klagar haha.. Egentligen är det här en rätt bra lägenhet mysig och så. Men nu har jag växt ur den. Som med så mycket annat som det känns nu.

Mental flytt

I förrgår fick jag en så konstig känsla.. Typ som jag redan flyttat härifrån.. Jag kanske har gjort det mentalt. I alla fall kommit halvvägs för det känns inte som jag ska bo här mer. Som att jag inte hör hemma typ.. Skitkonstigt det..


RSS 2.0