Återigen Östersund

Mitt i mellanmålet ringer telefonen.. Det är rektorn på Marieby/Storviken som undra om jag inte kunde komma upp så dom fick träffa mej och prata lite. Jag vet inte vilken av platserna hon ringde om eftersom det första jag sökte går ut den 4 juli och den andra den 10 augusti.... Så hon är före i tiden. Vilket bådar gott för mej då förstås.. Hehe.. Så ikväll ska jag ringa kusinen min för hon behöver ju bli inblandad i det hela..

Annars har vi varit och badat med jobbet igen.. Denna gång badade jag med faktiskt.. Mycket skönt! Idag var även sista dagen för mej innan semestervikariatet börjar.. Så vida inte någon blir sjuk..

Årets första bad

Var vid Bönerngården idag med Susanne, Cajsa och Jesper. Brorsan var på auktion i Lilla Edet. Tog årets första dopp och det var skönt som vanligt när man väl kommer i.. Innan man tar tag i det hela och doppar sej är det ju skitkallt. Sen åkte vi tillbaka hem hit och fikade lite grann... Nu har dom åkt hem och jag skulle behöva gå ut och gå men är trött som ett as! Så det blir nog inget med det.. Imorrn är det dags att jobba igen och på tisdag med.. Sen är jag ledig fram till den 14 eller 15 juli.... Som det ser ut nu i alla fall.. Nu ska jag gå ut i trädgården och lägga mej en sväng.. Läsa lite grann skulle jag tro.. Om jag inte somnar haha... Får INTE glömma Bones idag.. Har ju så dåligt minne när det gäller den serien.. Fast den är bra och jag vill se den så kan jag inte komma ihåg att den går kl 8 på söndagar..

Hammarstrand

Jaha då blir det att harva upp till Hammarstrand igen den 9 juli... Kommer hem igen den 13... =P Traktorrace o grejs igen... Och kusinen har semester så det blir nog trevligt.. Det brukar ju vara det... =D

Annars har jag jobbat idag... Slutade halv 4, åkte till Systemet och Bhallen.. Det är tydligen något jippo nere på centrum idag.. Tror att det kan vara Sommarrocken eller Finspångsrocken eller vad fan det nu heter.. Dom satte upp en scen och så var det uteservering.. Nu sitter jag på verandan och det blåser så jag blir lite sur faktiskt... Vet inte vad jag hittar på idag det märks.. Imorrn ska jag vara med Losan och Jimmy hela dagen så det blir skojsigt som vanligt.. =D

Mycket idag..

Har kommit hem från jobbet nu.. Ska städa badrummet, dammsuga övervåningen, fyll apå mer sand i Elvis låda, åka till syster, gå Gron runt och sen hänga hemma hos henne en stund.. Varmt som ett as är det ute.. Imorrn blir det att gå till Udden igen med jobbet och så ska jag även söka ett jobb till i Östersund på samma ställe som det jag sökte igår..

Östersund igen

Nu så har jag sökt den tjänst hon ringde om igår.. Sista ansökningsdag är 4 juli så håll tummarna för mej! Inget är som väntans tider eller hur det nu heter.. Hoppas bara det går fort och jag får jobbet.. =P Nu ska jag hjälpa moren och faren att städa.. Så jävla INTE kul.. Förhoppningsvis hinner jag gå en sväng efter det med.. Annars blir det Gron runt med syster imöra.. Så helt åt skogen blir det väl inte om jag inte hinner idag..

Östersund

Nyss ringde telefonen och det var från Östersund.. Dom ville bara ringa och tipsa om att det kommer komma ut en annons för en tillsvidare anställning till hösten.. Himla schysst tycker jag. Grejen är ju bara att det var i Brunflo som  då tydligen ligger 16 km sydost om Östersund.. Men egentligen kan man ju bo i Östersund och åka mellan då lix.. Det ligger även ute ett par tre stycken tjänster på ams.se. Den ena var deltid 60 % så det är inte så intressant.. Den andra var på 80% och den sista på heltid.. Men båda var till 31 december med möjlighet till förlängning... Detta gör det lite mer komplicerat.. Möjlighet till förlängning är ju bra i sej men om man inte får det då? Det tåls att fundera på.. Mamma tycker nog inte det är bra... Men i alla fall så ser det ju ganska ljust ut ändå.. Inte helt omöjligt i alla fall.. =P

Hjärnsprängd..

Gudars nu har jag ringt till folk så jag vet inte knappt vad jag heter.. Så jävla mycke folk jag bluddrat med, fått nya nummer och bluddrat med nya människor igen... Hammarstrand och Sundsvall var väl inte så farligt egentligen för där sa dom att dom i Hammarstrand skulle kolla över sin ekonomi imorgon och sen höra av sej. Sundsvall skulle eventuellt komma att behöva lägga ut annonser i augusti men hon kunde inte lova något så klart. Sen Östersund herrejösses vet inte hur många jag ringt där och fler blir det. Men just nu kände jag bara att det vart så mycket folk i huvudet på mej så jag skulle bara röra ihop det om jag ringde fler nu.

Haha och Fredrik igår han frågade syrran vad jag höll på med när han fick veta att jag tänkte försöka flytta upp till Norrland.. Syrran bara hon söker.. Det blir nog bra när hon hittar det hon behöver men just nu söker hon.. Och hon har helt rätt.. Jag är så sjukt rotlös så det jag letar efter nu är väl någon form av stabil grund så jag kan ta det lugnt och andas på samma ställe längre än vad jag gjort än så länge..

Midsommarhelgen

Torsdag: Denna dag bar det av till Hammarstrand kl. 9.00 för midsommar skulle firas i de Jämtländska skogarna.. Kom upp vid 18.00 typ och jag hoppade av i Hoo hos Andreas och Veronica direkt.. Kollade in allt nytt dom gjort i huset och sen hjälpte jag till att fippla i ordning uppe i ladan där dansgolvet skulle bli klart. Sen kom Niklas och Tommy för att sätta upp partytältet och Veronica och jag styrde med saker därinne... När vi inte var ute så Veronica kunde ge sin lite bättre version av hur tältet skulle stå.. Vilket jag helt och fullt höll med om så grabbsen fick vända på hela skiten =P Sen styrde vi med annat, Erik kom med Veronica och Andreas kameraväska bl.a.

Fredag: Upp kl. 10.00 för att duscha i stugan som hyrdes av moren, faren, fastern och hennes karl. I huset finns nämligen bara kallvatten och ingen dusch än så länge... Veronica åkte ner på Hammarn och fixade ett par grejer. Sen kom hon och hämtade mej så åkte vi till Annika och Mats och käka frulle och hälsade på kusinen, hans sambo och så mitt kusinbarn söt som skrutt =P Sen blev det att åka hem så vi kunde åka till Mon och kolla lite midsommarfirande där. Böle mot Hoo blev det i trekamp som Veronica fick delta i och Hoo vann. Sen började det ösregna så vi åkte hem och fixa finliret till partyt.. Var rätt lugnt i början sen öste det in folk.. Ett traktorlass dök upp haha... Och innan dom kom så pissregnade det.. Och dom hade inget tak hehe.. Allt var skitkul! Men sen runt halv 4 kommer det lite folk (typ alla hade åkt hem) och så blir det slagsmål... Och ena gubbfan gav sej på min kusin så då blev jag förbannad och lappade till han i huvudet och frågade vad fan han höll på med. Så då tog han tag i min arm (blåmärke har jag) och skulle väl härja på mej i stället. Så jag lappade till han några gånger till och sa att är man 40 bast så ska man väl ha lite vett i skallen att inte ge sej på en tjej eller slåss överhuvudtaget.. Så då släppte han och gick iväg och började tjuta istället.. Herregud vilket offer.. Men det är inte lätt för 4 tjejer att försöka dela på fem testosteronfyllda karlar med alkohol i kroppen kan jag ju säga. Men men det slutade ju till slut i alla fall.. Jag fick leka lite sjuksköterska och kvällen återgick till att vara trevlig.. =P Vid 5 eller kanske senare så hade man lyckats somna.. Det blev ju fan aldrig mörkt heller haha..

Lördag: Vaknade till vid 10 på morgonen men somnade igen efter en liten stund. Sen knatade jag upp vid 13.00 och gick ett varv ute.. Såg ut som fan så jag gick in igen och plockade lite i köket till Veronica och Andreas kom upp. Sen började vi städa ordning lite.. Dammsuga grusgropen i hallen, köket och på toan.. Men det skulle vara fest igen på kvällen så det blev väl inte så världsnoga. Vid 3-snåret pkte vi och plockade upp Niklas och åkte till Bispgården och käkade pizza. Sen duschade jag hos morbror och moster. Sen blev det hem och glo på film. Såg Bröderna Grimm och sen kom Björn med Pride and Glory.. Sen gick vi ut till festen och minglade.. Folk överallt igen.. Men allt gick lugnt till.. Kom i säng vid 3 men somnade väl inte ordentligt förrän vid 5 eftersom folk sprang ut och in därnere och musiken var på ute.

Söndag: Upp halv 8 för att bli klar till vi skulle åka.. Kan ju lugnt säga att jag sov typ hela vägen hem. Tog en dusch sen drog jag till Losan som fyller 25 idag. Nu sitter jag då här och ska lägga mej snart för jag ska upp och jobba 7 imorrn.. Tjoho! Slutar ju tidigt i alla fall sen så jag kan ta det lugnt till jag ska träffa Linda och gå ut och gå. Satt även under natten till denna dag och diskuterade lite med min kära kusin.. Ska se om jag inte kan lyckas flytta upp till Jämtland. Har ju försökt en gång tidigare.. Känns alltid lika pissigt trist att åka därifrån. Ska ringa runt lite imorgon så får vi se vad sm sägs..

Tjo och tjim fiskstim!! Lägger upp lite bilder i bilddagboken senare

Äckligt så det förslår

Jag skulle vara duktig och tvätta lite.. Men se det gick ju åt fanders.. Det hoppade en groda i tvättstugan.. Så jag vände stängde dörren och vägrar gå ner i källaren igen till någon tatt bort den!

Anställningsintervju

Var i Motala idag på anställningsintervju. En Reggio Emilia inspirerad förskola vid Strömmen. Det kändes bra och så men jag vet inte om jag vill jobba där... Vi får väl se.. Passade på att "hälsa på" farmor, farfar och Bengt.. Hade köpt två små keramikhjärtan och la på deras gravsten. Bengt fick ha sin på gravstenen för han inte har någon egen plats.. Men det blir nog bra.. =)


Annars har jag vart ute och gått med Linda.. Och sen var jag tvungen att åka till Lotorp och fylla i en till timrapport. Dom byter sånna blanketter stup i kvarten men talar inte om hur det ska fyllas i eller något så man får gissa sej till hur det ska vara.. Och nu ska man tydligen skicka den nya tillsammans med den gamla... Så det var bara att fylla i... Nu gluttar jag på tv4 fakta.. En bebis som föddes sammanväxt med sin tvillings ben och några organ.. Resten av den hade inte utvecklats eller förtvinat under graviditeten. Och så är det en snubbe med brutala Tourettes. Han sliter tydligen sönder sej själv sakta men säkert för han får sånna himla ryckningar...


Jösses

Gud vad jag författar inlägg här då.. NOT! Men vad ska man skriva då? Jag jobbar och har mej.. Igår var jag med Losan och åt på Världens Bar och sen såg vi film hemma hos henne och nu kom jag på att jag glömde mitt paraply där.. Ska hämta det efter jag vart ute och gått vilket jag ska göra snart.. Imorrn ska Linda med då bär det av vid 9. För sen ska jag köra mormor till Söderköping och på kvällen är det kalas för Fredrik...

Tjing Pling!

RSS 2.0