27 November

Idag har jag haft två språkgrupper. En tillsammans med Sussie och en själv. Gick så fint så.. Vi har bakat pepparkakor med vilket resulterade i att jag gick hem och gjorde mina egna.. =P Men först träffade jag Losan på centrum som jag för övrigt ska bjud på plättar imorrn tror jag vi bestämde.. =)

När vi satt och åt idag och en tjej berätta om att hon åkte pulka när dom var ute säger en kille vid samma bord; "Fast fröken mitt huvud sitter fast faktiskt". Vad nu det hade med något att göra men sött var det... =D

Nu är det dags att sova!

26 November

Idag har jag haft vfu.. Eftersom det snöat typ hela dagen skulle barnen så klart åka pulka. "Hål i nackeeeen!"
Sen efter det så gick jag hem till mamma och lånade pepparkaksformar och en kavel. Tänkte inte baka pepparkakor i år men så gjorde dom det på förskolan så jag blev så himla sugen. Sen kommer min käre far hem med årens sår på näsan och läppen. Då har han tuppat av på banvallen när han skulle till bussen men det enda han tänkte var att han skulle missa den. Så han åkte och jobbade istället för att gå hem. Knasmänniska!
Nu ska jag äta kvällsmat och kolla på tv.


25 November

Nej det var visst inte mer att skriva idag. Hände inte så mycket igår mer än att jag blev jävligt sugen på ett mini meal från Grillen så vi gick ut från Nice och ställde oss i snöfallet för att få mat.. =P Och så förstås att Losan halkade när vi gick från henne på kvällen.. Ingen av oss vet hur hon hamnade där på backen men rätt vad det var så låg hon där hahah..

Men så messade hon imorse och berättade att hennes farmor är död.. =´( Losans lilla stålfarmor.. Tänker på dej Pingl!

24 November

Har ju inte vart här inne på flera dagar visst.. Finns väl inte så jättemycket att skriva.. Ska ut med Losan ikväll. Så då kanske det finns något att plita ner imorgon.. Nu är jag hungrig!

Häj!


18 November

Igår var jag minsann duktig och tvättade mina fönster, strök gardiner och hängde upp dom. Det är mer vintergardiner än julgardiner så det gör inget att dom sitter uppe nu och ja behöver inte ta ner dom så fort julen är slut! Det är så himla bra för det är så jobbigt att byta gardiner i mina mastodontfönster.. Fast värre är att tvätta dom fax.. Sen på kvällen gick jag till mamma och pappa och kollade på film och fick pizza =)

Idag ska jag diska, tvätta, plocka i ordning lite och plugga. Sen ska jag gå ut och gå med Losan med. Lagom med sysselsättning en söndag skulle jag tro!

17 November

Jaha jag var hos syster igår och gluttade på tv... Så då slapp jag sitta hemma och tråka =P När jag skulle köra hem bilen igen så såg jag den där räven jag såg en annan gång vid smurffoten. Fast den här gången var den på väg på trottoaren får huset jag bor i.. Den måste ju nästan ha sin lya någonstans här i kring..

Idag vet jag inte vad som händer.. Det är sånt som märks!


16 November del 2

Ja jag har stulat denna lista.. =P

Namn?
 Josefin Annika Eleonora Rönnebring 
Smeknamn? Jossan, Pingl, Muppefin bl. a.
Ålder? 23
Längd? 167 cm
Vikt? Hahah nästan lagom.. =P
Skostorlek? 36/37
Hårfärg? Brunt med ljusa slingor (brunrödguld på riktigt) 
Ögonfärg? Blåa
Tv-program? Grey's Anatomy,  Desperate Housewives, CSI, CSI NY, CSI Miami, Ugly Betty, Vänner, Criminal Minds, Brothers and Sisters, Christine, Room Service och säkert något mer som jag inte kommer på just nu.
Husdjur? En liten luddig katt vid namn Tindra
Höger- eller vänsterhänt? Höger
Favoritgodis? Det är nog choklad men jag tycker om massa annat med! 
Något du absolut inte äter? Fisk
Fisk eller badkruka? Badkruka jag är ju för tusan halvrädd för vatten 
Favoritväder? Det beror lite på men helst varmt utom på julen =)
Spelar du nåt instrument? Hahaha vilket skämt.. Har ni någon aning om hur det skulle låta??? 
Morgon- eller nattmänniska? Natt..
Sparare eller slösare? Hrrm slösa =/ 
Vem är viktigast för dig? Familjen och vännerna
Tror du på mirakel? Det vorde ju onekligen trevligt om dom fanns 
Ser du på kärleken som ett misstag? Njae egentligen inte.. Men den kan få en att begå sånna.. 
Hur många barn vill du ha när du blir stor?
 Vet inte.. Men 3 är väl lagom tror jag. 
Är du kittlig? Usch ja 
Snarkar du? Nope
Rädd för insekter? Över lag ja 
Största svaghet? Höhö det har jag ingen.. ;P *vissla* 
Om du fick välja en superkraft, vilken skulle du välja? Ingen aning.. Kunna tjyvlyssna på folk tror jag =P 
Chips eller godis? Beror på vad jag är sugen på 
Pizza eller hamburgare? Samma svar som ovan 
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?: Been there done that typ =P Har 2 tatueringar och en på g, 7 hål i öronen och ett i naveln =)
Vilken hand håller du gaffeln i? Fel
Gillar du att sjunga? Hellre än bra om man säger så =P 
Röker du?
Snusar du? Nepps

16 November

Jag har skadade grannar som sätter ihop möbler med skruvdragare och hamrar kl. 22.30 när en annan försöker sova.. Tack som FAN! Jävla mongoloider. Det är väl ingen med vett i skallen som gör det så dags när man bor i hyreshus..
Trött som ett as var jag när jag skulle upp i morse. Hade inte vaknat när jag skulle stänga av klockan så jag fumlade och satte den på snooze istället.. Sen gick det några sekunder så jag vaknade ordentligt och funderade på om klockan ringde nyss eller inte och det hade den ju. Resultatet var då uppenbart att jag var svintrött. För er som inte vet hur Josefin fungerar så snoozar inte hon för då kommer hon aldrig ut sängen. När klockan ringer gäller det att stänga av och gå upp oavsett hur trött hon än är annars hinner hon inte dit hon ska. I vanliga fall vaknar jag även lite innan eller samtidigt klockan ska ringa vilket också är att föredra mot att bli väckt när man sover.

15 November

Skriver för skrivandets skull.. Har inget att säga egentligen.. Var nyss och tränade. Vill inte påstå att jag tog i så hårt haha... Väntar på att vattnet ska koka så jag kan fixa mat. Sen blir det att duscha och sen ska jag nog titta klart på Ice Age 2...

Imorrn ska jag hem till Losan och fika.. Duktiga pingl ska baka en massa.. =P

11 November

Hade skitkul på festen igår... Dansade lite Linedance haha.. Det var kul men inte så enkelt... Men Linda visa en som inte va så jättesvår så den kunde man ju i alla fall lyckas med =P
Skaffade nya pjuck igår.. Mycket fina... Kanske lägger in en bild sen..
Nu ska jag duscha hade jag tänkt, sen bär det av till Bergslagshallen och sedan till mamma och pappa =)
Men det tror fan det att jag är förkyld också.. Vilket jävla skit!

9 November

Idag gick jag upp 6.45 för att gå på en värdelös föreläsning.. Känns ju jättekul lix. Dessutom missade jag bussen kvart i 11 och nästa gick kl. 12. Men Lillvor var snäll och stannade kvar med mej i stan och bjöd mej på fika. Sen när jag kom hem snackade jag med Losan och vi drog till Systemet och sedan åt vi pizza. Efter mycket tjat så har jag även nu uppdaterat min kunskap om My Little Pony. Jag visste inte vad fladderponnyer var för något och Losan höll på att gå i taket så idag kollade vi på hennes My Little Ponyfilm så nu vet jag. Vet även vad Bumlingar, Buskisar och Tottar är nu =P Mitt liv är fulländat (hrrm *himlar med ögonen*)

Nu kollar jag på Criminal Minds och spelar Travian. Min mammas kusin började prata om det och det såg lite kul ut så jag tänkte att det skadar väl inte att pröva lix.. Man blir hövding över en by så får man bygga grejer och sånt. Helt otroligt att jag börjat spela ett onlinespel. Vi får se hur det artar sej.


8 November

I natt drömde jag 2 stycken sånna långa detaljerade drömmar. Var ett tag sen jag gjorde det nu. Jag orkar inte skriva upp allt som hände men jag kan ju ta det lite allmänt.

Första drömmen så var vi i våran gamla sommarstuga (som vanligt) det var jag och sen gänget från Alien Resurrection (hahahaha) vi skulle slåss mot en Transformer som höll på att förstöra hela stället för han letade efter oss. Det var mitt i natten och kolsvart. Vid ett tillfälle åkte han iväg men jag vet inte riktigt varför. Sen kom armén typ och skulle hjälpa till. Vi hade på något sätt kommit över en massa pengar som vi inte ville dom skulle hitta så vi gömde dom i en massa chips och godispåsar. Transformern kommer tillbaka för han hade mött hela kavalleriet när han åkte iväg. Armén skjuter lite på han med granatgevär och sånt sen kommer dom med en stridsvagn så han blir sårad och åker iväg igen typ. Sen är det lite suddigt för jag tror jag gick över till nästa dröm.

I den här drömmen är vi fortfarande på landet. Fast vi hoppar lite mellan där och här i Finspång. Min pappa var medlem i någon slags motorklubb som varje år fixar ett race för medlemmarna som vill köra. Varje år är det på ett nytt ställe men det varierar bara mellan de som är med i klubben. Den här gången så var det pappas tur att ha hand om det. Men alla kunde inte få plats hemma hos dom så därför så höll vi till på landet eftersom tomten vi hade där va så stor. Så då kunde folk tälta på tomten. Det var massa människor där min moster och morbror, mina kusiner, folk från O.C. och jag vet inte allt. I alla fall så hölls racet mitt i natten tydligen och jag hade visst en pojkvän och han skulle köra. Så klart så krashade han med sin bil så han blev väldigt svårt skadad och fördes till sjukhus. Ingen visste hur det skulle gå och det var allmän kalabalik runt omkring. Jag åkte till sjukhuset först sedan åkte jag till Viberga och skulle köpa något vad det nu var. På parkeringen var det inte en lampa tänd så man såg inte ett skit. Dom hade gjort nåt med asfalten på vägen upp till parkeringen så folk åkte jättekonstigt för det fanns bara ett körfält om man ville åka på normal asfalt. Och inte en jävel hade halvljusen på så typ jag fick köra slalom mellan bilar för att komma till vägen. Sen satt jag tydligen och snackade med Losans kusin en hel del. Han bodde i Per och Peo butiken och hade en liten tomt som vi satt på. Tomten bestod av asfalten utanför ingången och sträckte sej ut till där taket tar slut haha.. Någonstans där slutar min dröm för jag blev väckt.

Och vem var det som väckte mej??? JO det ska jag tala om för er att halv JÄVLA 8 så börjar en jävla snubbe blåsa löv utanför mitt fönster... Vad fan är det för jävla tid!?!?! Är det ens tillåtet eller? Hade jag vart skiftarbetare och jobbat natt skulle jag fan slängt något i huvudet på han den jäveln. Jag lyckades i alla fall somna sen efter hundra år.. Sen väcktes jag av en annan jävel, en brud den här gången, som dessutom ringde fel. *morr* Men det var i och för sej dags att masa sej upp enligt klocken hehe...

Har för övrigt konstaterat att detta är en jävligt sugig dag! Kollade mejlen och fick reda på att jag körde på tentan. Visserligen trodde jag inte annat men i alla fall...

Läste på aftonbladet.se idag om en kille som är 17 år som tatuerat in en drake på ryggen och som ångrade sej nu. Han hade gjort det på en tatueringsmässa och ljugit om sin ålder så han skulle få den. Det skulle kosta 84 000 kr att ta bort den. Mamman hade ringt tatueringsstudion och han sa att dom alltid kollar legitimation men av någon anledning inte gjort det på den här killen då. Mamman tror dom bara vill ha pengar och anmälde dom till Allmäna Reklamationsnämnden. Hon hoppas i alla fall på att dom ska få tillbaka det killen betalade för tatueringen alltså 2500 kr.
Visst ska tatuerare kolla legitimation men för övrigt så ligger det inte på deras ansvar att veta om folk tänkt över det här ordentligt. Vad ska dom göra sitta en timme och tortera folk till dom ångrar sej? Och gör dom inte det då är det fritt fram att tatuera dom? Jag kan gå med på att den här tatueraren kanske slappa lite på kollen. Men det är ju årets skämt om det är hans fel. 
Alltså hallå i lilla huvudet! För det första så var det en bild på killen och han har en tatuering på armen som inte har med draken att göra.. Hur kom den dit? Godkände mamman den eller ljög han till sej den med? Vill han ta bort den också? Nej det verkar inte som den ens är ett problem för någon av dom. För det andra så den storleken på tatuering borde kosta way more than 2500 kronor!  Visserligen var det bara konturer nästan (sktifult så så länge han inte fyller i den lite så kommer den sitta där och inte vara annat än ful mohaha) men det kostar ändå mer. Killen började förmodligen ångra sej när morsan väl fick se den och började tjuta och allt vad det nu var hon gjorde så han ljög lite grann extra. Men hela grejen är ju fånig.. Hon borde väl snacka med sin son om hur man uppför sej, att man inte ska ljuga om sin ålder etc. Den största skulden ligger ju knappast på tatueraren. Enligt mamman så fick inte hennes lilla gulleponke tid att tänka efter innan dom börja karva honom i ryggen och "ärra han för livet". Men alltså om du impulstatuerar dej så är du inte annat än rätt och slätt dum i huvudet. Det är en sak om du tar hål någonstans för det går ju att ta bort och låta växa igen. Killen har en tatuering förut så han vet innebörden av att göra en ny (vilket man borde veta ändå om man inte är tappad bakom en vagn). Allt det här är bara en massa skitsnack det är helt och hållet hans "fel". Mamman vill väl inte att hennes son ska framstå som en idiot så hon kastar skulden på någon annan. Snacka dessutom om att göra bort sej för alla när man är med i tidningen för det! Det gäller ju att göra bort sej totalt..

7 November

Jaha då var det bara att skaffa sej nya vinterskor då... Till att börja med i morse när jag skulle kolla ut för att se om det såg kallt ut så fick jag en chock.. Snö!?!?!? Ja det var ju inte mycket att göra åt det så jag grävde fram vinterskorna ur botten av garderoben och gick ut. Allt gick så bra tills jag klev av bussen vid Lidl här hemma för jag skulle handla på Bergslagshallen. Min högra strumpa blev blöt, blötare och sen helt sur.. Verkligen väldigt mysigt alltså.. Eller så kanske inte.. På lördag i alla fall ska jag alltså gå på bodypump eller inte förresten för Losan ska inte gå och jag kan inte låna bilen för mamma och pappa är i stan så då blir det alldeles för tajt om tid så då blev det ju inte så stressigt ändå då =P Åker med päronen in tar mej till Skopunkten hittar ett par skor och tar sedan bussen hem. Då kan jag piffa till mej till partyt på kvällen sen. Gud så bra det blev helt plötsligt.. =D







~You're beautiful, you're confusing
~

5 November

Försökte skriva ett inlägg igår men när jag skulle publicera det så loggades jag ut och det vart skit med alltihop.. Sur blev jag då! Skrev ju om hur duktig jag vart som tränat, dammsugit, tvättat golv, tvättat 3 maskiner tvätt, diskat, fixat storkok och handlat. Jag var ju helt överambitiös. Ska rensa garderoberna och tvätta fönster med i veckan. Men ikväll måste jag plugga för imorrn är det litteraturseminarie.

Har vart i skolan idag och sen kom Losan in. Vi letade efter Manpower som inte var svårt att hitta men det var porttelefon så nu ska Losan spendera kvällen och morgonen åt att ha ångest över den haha =P Jag köpte grejer till julpysslet med så nu är det klart i alla fall =)

1 November del 2

Det är väldigt givande att titta på program som Fråga Olle har jag kommit fram till.. Satt igår och kollade och en av gästerna var Vincent Pontare och dom pratade om hans låt han gjort. Dom frågade om han kunde nynna lite på den och hör och häpna så var det den låten som jag letat efter från 3 reklamen hur länge som helst =D Don't hate on me heter den.. Har även laddat hem mer Lifehouse, Megadeth och Mö(o)tley Crüe.. Hur dom nu vill att man ska stava till det där haha =P


1 November

Var klara i skolan idag 1 minut över 1 vilket innebar att jag skulle haft 4 minuter på mej att hinna med bussen.. Fat chance lix... Men Linn sa att jag skulle hinna om jag åkte med henne till Haga och gick på där... Yeah right det gjorde jag ju inte (jag hade rätt!! =P). Problemet var ju då att det var skitlångt kvar till nästa gick men jag ringde till käre bror och hoppades på att det skulle vara någon hemma och det var det. Cajsa har sitt först lov nu det tänkte inte jag på =) Så jag åkte hem till dom och gnossade med ungarna. Cajsa ville att jag skulle spela schack med henne.. Ungen kunde ju reglerna vad gubbarna heter och hur dom fick gå... Jag är inte så himla bra på det där men jag vann i alla fall hehe.. Fick lära mej att de bönder som kommer över till andra sidan blir drottningar, remi innebär att ingen vinner och så blev jag lite klokare på det där med schack och schack matt =P Sen sa Cajsa att hon älskar mej... Tog några sekunder sen sa hon; Fast inte så som man älskar någon man är kär i alltså. Haha lite kul att hon börjar tänka på sånt =P Jesper använde mej som klätterställning och ville titta på mitt blåmärke på magen, alltså min piercing.. Vet inte varför han kalla det för blåmärke haha.. Snart kan han nog säga Josefin med.. Han har gått från Jofpepin till Jofefin nu.. =D Sen kom Susanne hem och hon hade köpt en liten halloweentårta som jag med fick äta av.. Så det oplanerade besöket blev lite längre än tänkt men det gör ju inget.. =)

När jag satt och väntade på bussen började jag kolla på alla som körde förbi och tänkte på vad dom kunde ha för liv.. Det slutade med att jag börja sura för jag kom fram till att deras nog var bättre.. Dom hade jobb, barn, respektive och bil.. Och där satt jag fattig, ensam och väntade på en sketen buss... BLÄ!!

Nu ska jag inte göra ett skit förrän träningen.. BAJS!


RSS 2.0