Den gångna helgen

Fredag: Kom hem från jobbet tidigt. Så jag solade lite solarium och handlade till kvällen innan jag åkte hem. Då hjälpte grannen mej att byta däck på bilen så jag sprang här fram och tillbaka mellan förrådet och huset 8 ggr.. Fan att däck ska vara så tungt. Skitig blev jag med. =P Sen så gick jag in och skulle byta gardiner i vardagsrummet. Självklart för långa så det blev en del mätande och nålande så jag kunde stryka upp dom. Skitsnygg fåll! Not hehe.. Men man ska ju inte titta bakom gardinen. Sen dammsög jag också och plockade ordning lite innan jag satte mej i soffan för kvällen..

Lördag: Då åkte jag till Östersund för att luncha med mormor, morfar, Annika, Mats, Björn och Veronica. Vi gick till ett ställe som heter Volos tror jag det var. Jag åt kyckling souvlaki med tsatsiki och det var riktigt supergott det! Helt klart värt ett nytt besök. Vi gick till Hamngatan 10 så jag köpte nya manschetter till cultljustakarna. Sen åkte jag hem och gjorde väl inte så mycket mer den dagen Diskade förstås det var behövligt. Plockade undan vinterkläder och skor och plockade fram vårgrejerna. Sen när jag hade lagt mej så ringde mobilen. Så helt plötsligt vart jag chaffis åt Jessica, Petra och Malin. Det gick ju finemang det.. =P

Söndag: Idag har jag fixat snyggt på uteplatsen mellan plattorna. Satte också upp spaljéerna och konstaterade att jag nog ska köpa 3 till, plus lite blommor och ett bord. Surrade och fikade med grannarna och solade lite. Sen fick jag även käk av dom. Lyxigt värre att slippa fixa mat.. =) Så har jag bakat chokladmuffins till Veronica som jag ska hälsa på imorgon. OCH jag ska få hålla en tjeja hihi =) Nu sitter jag i min soffa igen. Nöjd med den gångna helgen.


Bebisar bebisar

Idag var jag inne på sjukan och hälsade på kusinen. Vi spelade lite kort och snackade skit mohahhaa =P Så fick jag även slänga en glutt på småpluttarna. Och små vill jag lova att dom var. Herregud vilka sötnosar. Så himla små tår och gulliga fötter. Dom låg på mage så man såg ju inte så jättemycket av ansiktena heller med slangar och tjofräs men det som syntes var så sött =) Fick även se deras nykläckta kusin. Hon var med supersöt och hade en massa hår på huvudet redan. Så nu har bebisfebern satt i lite till.. =)

Bloggtorka deluxe

Jaha ja det var ju ett tag sen jag skrev något här. Men vad fan det händer ju inget.. =P Eller det gör det ju jag minns inte ens när jag skrev sist.. Men jag kan ju dra lite som hänt så får vi väl se om det blir en upprepning. Har en svag aning om att jag skrev att min bror och hans familj var här och det var i februari..

I mars så hade jag inflyttningsfest.. Eller ja fest och fest det var rätt lugnt vi var inte så många. Veronica, Andreas, Björn, Erik och Niklas. Vi snackade, spelade Wii och vanligt spel. Det var så trevligt så =) Alltid kul med besök.

I påskas var mamma och pappa uppe. Och på pappas födelsedag den 2 april blev det även dags för Natalie och Tilde att komma ut i den riktiga världen. Små och gullegulliga men dom växer till sej bra nu. Försöker underhålla Veronica så gott jag kan medan hon är på sjukhuset. Men jag kan ju inte åka dit varenda dag tyvärr. Men imorrn ska jag dit och spela lite kort med henne. I alla fall när päronen var här så var vi i stan en sväng, tog det lugnt hemma och hälsade på i Hammarstrand.

Nu inväntas maj då 2 saker händer. Veronica får åka hem så man äntligen får träffa sötbullarna och Losan och Hanna kommer och hälsar på mej. Det ska bli väldigt kul! Och nästa helg förstås kommer Björn upp och har med sej mormor och morfar så då ska jag träffa dom när dom hälsat på Veronica.

Om vi ska återvända till nuet så tittar jag på Family Guy.. Skitkul serie! Stewie är helt klart bäst! Konstaterade även förut idag att Jake i 2 1/5 men har blivit helt stor med. Hann inte se så mycket så jag vet inte om han är lika rolig fortfarande som när han var liten och inte fattade ett skit =P

Annars rullar väl livet på.. Jobba är väl det mesta man gör. Det är fan lite dött för stunden vädret är deppigt och ja livet ser ut som det gjort i några år nu. Jag arbetar på att försöka ändra på det så vi får väl se om jag lyckas. Det underlättar ju om folk är lite mer medgörliga.. Men skam den som ger sej då.. Jag får återkomma om det.. Och jag ska försöka skriva mer här.. =)

RSS 2.0