Bröllop och kräftskiva...

Igår var jag och Kattis i Kolmårdskyrkan och kikade på när Veronica och Jens gifte sej.. Det var jättefint och jag höll på att börja tjuta flera ggr. Jag vet inte hur det ska gå på mitt eget bröllop. Får väl köra playback eller något haha =P Sen efter det var det bara att spurta hem till mamma och pappa för dom hade kräftskiva. Det var väldigt trevligt.. Och det gick ganska bra för mej att motstå godiset på bordet. Åt några chips, jordnötter och popcorn istället. =)

Idag ska jag nog ta mej till mamma och pappa och hämta lite nya äpplen.. Den här gången ska det ta mej tusan bli äppelkräm som den ska vara om jag så ska dö på kuppen!

Dagens Nemi

Klicka för större bild

Fullt upp

Jag trodde dagen skulle bli relativt lugn men det har vart något hela tiden.. Syrran ringde och väckte mej 20 i 7 och undrade om jag kunde jobba. Så det var bara att kliva upp och ta sej till Lotorp fortast möjligt. Sen halv 12 åkte jag till Lillbröten och snackade med Malin. Eller dom andra med så klart men det var Malin som jag var tvungen att prata med om man säger så. Efter det bar det av till Hanna för att pröva klänningen jag ska ha till festen. Och den passade!! =D Sen skjutsade jag henne till skolan och åkte och handlade lite kattmat. Sen lämnade jag bilen hos mamma och blev kvar där och åt, fikade, spelade yatzy och kollade lite på det där jag ska fixa. Mejlade 2 av dom med och fick svar av den ena vilket resulterade i att jag har ett samtal att ringa imorrn för att se om det går att få det gratis. Dessutom fick jag jobba imorgon och på fredag med plus att jag ska va i skolan med så det blir mycket nu på slutet av veckan.. Undra när jag ska hinna läsa den där boken vi ska ha på litteraturseminaret =P I alla fall när jag kom hem blev det en panikdusch för jag insåg att jag inte skulle gå upp imorgon när jag trodde utan klockan 6 och mellan 18 och 07 så har dom stängt av varmvattnet här. Så det blir att tvätta sej i kallvatten imorrn bitti. Men då vaknar man väl antar jag haha.. Sen startade jag en maskin tvätt och stallde mej att koka äppelkräm. Men det blev nog för lite äpplen fast jag tyckte att jag hade i så himla många... Det är fan inte lätt alltså.. Nästa gång ska jag ha i en biljard äpplen ta mej fan! Hoppas det går att äta den i alla fall.. Men det gör det säkert.

Nu blir det till att slappa till det är dags för sängen.. Wish me luck imorrn då... Hoppas det går vägen!

Det skulle kunna ordna sej

Nu har jag tagit ett steg framåt i att göra saker och ting bättre.. Förhoppningsvis kan det göras innan skolan är slut men det är ju inte säkert. Det skulle ju dock underlätta en hel del. Men jag ska hem till mamma och pappa och kolla upp saker och ting så att bollen börjar rulla så att säga.

Snart kommer Hanna och Johnny en sväng.. Trevligt ska det bli =)

Hemligheter

Det finns saker som man inte kan skriva här... Eller jag skulle väl kunna göra det men det finns riktigt privata saker som jag inte har lust att dela med mej till vem som helst. Men samtidigt skulle man vilja hitta någon som är i samma situation.. Som lixom fattar hur det känns. Som tur är ska jag ut och gå med min lilla Pingl nu.. Hon vet inte hur det känns men man kan berätta för henne i alla fall..

Dagens Nemi

Klicka för större bild

Slut på godis

Jag bestämde igår att jag ska sluta äta godis. Åtminstone fram till jul. Sen får vi se hur det blir efter det. Blir förhoppningsvis av med mitt sockerberoende då.. Men först ska vi väl se ens hur det går. Men jag får äta choklad. Äter ju bara mörk ändå och det är ju relativt nyttigt så..

Dagens Nemi

Klicka för större bild

Blir så förbannat trött

Alltså ärligt talat.. Vad fan är problemet? Jag blir så jävla irriterad.. För att ha brist på det mesta verkar det väldigt svårt att göra något för att förbättra saker och ting.. Känns typ som man får börja om från början nu.. Vi får väl se hur det går. Har skickat ett mejl idag.. Blir nog att ringa på måndag om jag hittar ett nummer på sidan..

Skola

Ja då skolan har börjat igen. Läser specialpedagogik och det ska förhoppningsvis bli intressant. Det verkar relativt lugnt med så det kan man ju inte klaga på =P Verkar som det börjar ordna sej med uppsatsen nu oxå. Är i vilket fall av med min handledare!

Igår var jag på Rix Fm Festivalen i Norrköping. Såg Amy Diamond, Velvet, Linda Bengtzing, Ola, Alcazar och Nordman. Sen var vi tvugna att gå. Var ju där med brorsan och hans familj så det var ju skola och förskola idag. Cajsa som så gärna ville se Nordman bröt ihop totalt när vi var tvungna att gå fast dom inte spelat än. Men som tur var så kom dom precis så hon fick se en låt. Då blev det lite gladare. =) Men jag förstår ju att det inte alls kan ha känts roligt att missa dom. Dagens citat kommer för övrigt från Jesper som efter att Titti och Roger talat om att Ola efter festivalen skulle sälja sin skiva för 100 kr vid sidan av scenen. "Köp hivan de e baja hundja spänn!" Söting säger jag bara.. =D

Inatt drömde jag något helt konstigt. Jag vaknade hemma hos mamma och pappa med ett jack i huvudet. Gick till badrummet och typ klämde lite på det då kom det ut ett ägg i storlek av en golfboll. Jag bara jaha men det här var ju lite konstigt. Kan ju inte vara bra riktigt. Så särade jag lite på jacket och då hade jag en massa ägg i huvudet. Så jag ropade på syrran och visade. Det enda hon hade att säga var typ jaha där ser man. Sen vaknade jag som tur var... Fattar inte vad det där kommer ifrån alltså...

Dagens Nemi

Klicka för större bild

Alla vägar leder till Vibergarondellen

Ja det kunde man tro i morse när jag skulle åka till jobbet. Fan jag var inte helt på det klara med vart jag skulle åka.. Eller jag var det men hjärnan agerade på ren vana.. Men jag kom ju fram till slut i alla fall.. =P Och dagen gick bra.. Haha fick ju inte garva åt snäckol, kolallel och glittel dock men jag skrattade högt åt det i huvudet... Jävligt mycket l där.. =P Idag har jag i alla fall vart ute, vävt, läst böcker, väckt, tröstat och sjungit.. =) Och bytt blöjor så klart.. Och lyckade svara i telefon så jag fick ta emot årets mest genanta samtal.. Men det var som tur var ingen som var arg eller så.. Men fy fan som man har gått och tänkt på hur pinsamt det skulle vara om det hände och så gör det det... Lite skönt att vara vikarie i alla fall så man kan slippa undan det största ansvaret i alla fall.. Don't want it to happen again kan jag säga! Blir megakoll framöver haha.. Upptäckte även att jag har likadana skor som en tjeja på förskolan.. Men mina är inte rosa inuti.. =P

Nu ska jag göra mej lite kvällsmat och läsa studiehandledningen och Nemi. Har varit duktig och packat skolväskan med.. Och nu börjar det ta så jävla mycket slut och det är så SKÖNT. Imorrn börjar nedräkningen på allvar ta mej tusan =D=D=D

Dagens Niemi

Klicka för större bild

Det ommöblierade


Och så en bild på världens gulligaste sambosar =D


Christian Bale



Tjoho alltså jag tyckte inte det förut men ta mej tusan att han är en liten snyggve karln.. =P *mmm*

Idag har jag möblerat om. Skulle städat egentligen. Började helt seriöst att plocka och greja sen fick jag till och med för mej att diska av hyllorna i kylen. Och sen kom snilleblixten att möblera om.. Så det tog så mycket tid och ork att jag fortsätter städa imorrn. Sen kanske jag klämmer in några bilder här när det är snyggt.. =P Vilket inte betyder något för er som inte vet hur det såg ut innan men det är ju inte mitt problem =P

Curly Sue


Den låten är den ultimata ta mej tusan. Jag smälter inombords när jag hör den.. Wiiii =)

Här kommer lite bilder från Kolmården... Jag ville ta med surikatbebisarna hem... Dom va sååååååå söta!! Och så såg vi Jonas Gardell och Mark Levengood där vid elefanterna.. Dom fick rida för dom va kändisar.. Dumt alltså!








Batman - The Dark Knight

Igår var jag, Losan, Jimmy, Hanna och Johnny på bio och såg Batman. Mycket bra. Innan det så planerade Hanna och jag vårat party.. Hanna skickade en skiss på inbjudan förut.. SÅ JÄVLA SNYGG =D Skulle komma direkt om någon skickade så snygga inbjudningskort till mig... Hehe.. 

Den här veckan är jag ledig. Idag blir det Kolmården med Losan och Jimmy och någon dag ska jag till Hanna igen. Det blir nog onsdag eller torsdag. På tisdag börjar skolan igen. Har redan varit ambitiös nog att ta reda på vilken grupp jag är med i, skrivit ut studiehandledningen, skrivit upp schemat och skickat efter böcker. Ibland så gott folk så händer det grejer även i den här delen av världen. Det blir väl till att städa en dag med och tvätta kläder.

Trött som fan vad det verkar

La mej i soffan vid halv 7 för att vila lite.... Och det gjorde jag minsann.. Vaknade nu vid halv 9... Ska lägga mej 9 igen haha.. Man blir sjukt trött av att jobba 2 förmiddagsveckor i rad. Tur det bara är 3 dagar kvar nu.. =) Det går rätt bra att jobba själv med för den delen.. Eller ja igår behövde jag inte göra så mycket för trucken pajade när jag skulle sätta ner trailern utanför sträcken. Pljuff sa det så sprutade det ut olja över hela gaffelpartiet. Traskade in i hall 3 och hittade en vänlig själ som ringde truckverkstan. Så gick inte den trucken att använda mer förrän den var lagad. Tog reservtrucken som med var kaiko, rök utav bara helvete.. Tjocka på rejält i hela hall 3 när jag lastade av dom 3 band jag lämnat utanför haha... Så att det var bara att köra upp den med... Idag har jag gjort desto mer i alla fall.. Fan kört säkert 30 band fram och tillbaka.. Så jävla trist!

I helgen i alla fall så var lördagen rätt händelselös. Men i söndags var jag hos mamma och pappa för alla andra var där. Johan, Mona och Nataniel var och hälsade på. =) Sen åkte jag till Arkösund för att hälsa på Veronica, Andreas, Matte och Linda. Det var trevligt men jag var ju tvungen att åka hem så tidigt eftersom jag började jobba så tidigt...

Nu spörs det väl att se om jag får spara det här inlägget för mitt internet har keffat i flera dagar som vanligt...

Gårdagen med sis

Drog in till Norrköping vid 5 och knatade ner till Världens Bar. Åt godig mat och svettades lagom måste jag säga. Fy fan vad varmt det var där inne men det var fullt där ute så inte mycket att göra åt saken. Sen traskade vi bort till Filmstaden för att se Narnia - Prins Caspian. Vi tittade på filmen och den var så bra så och så lönvaofignaoäengaeg så la den av. 6 minuter innan slutet typ. Eh ok? En snubbe gick ut och sa till en annan kom in och sa jo hela filmen ligger utanför så ni kan inte få se färdigt den men ni får pengarna tillbaka.. ÖH? Lite störigt men på ett sätt ganska bra. Jag menar man fick ju se så långt så man fattade hur slutet skulle bli och jag visste ju eftersom jag läst boken... Så nu fick vi en gratisbiljett var till en ny film.. Lyx =P

RSS 2.0