Veterinärbesök

Var till veterinären med Elvis idag. Han verkar ha lite problem med kisseriet. Så nu har han fått diet resten av livet. Mat som är bra ur urinperspektiv.. Annars visade han en helt ny sida kan jag säga.. Han blev skitsur när hon skulle undersöka honom. Sparkade henne och bet mej. Fast inte hårt utan bara för att markera. Det konstiga är ju att jag kan peta på han hur jag vill utan att han rör sej en millimeter eller säger något ens. På onsdag måste jag i alla fall upp tiiiidigt fast jag har sovmorgon och försöka fixa urinprov och åka in med innan jobbet. Hoppas det inte blir några problem med det. Men dom tyckte i alla fall att han var jättefin och att det inte såg ut som han vägde sina 4,8 kg som vågen visade. Och dom kunde ana mysfjäskarn som gömde sej bakom surbullen..

Haitigalan från USA

Alltså det är jättebra att man har en gala och samlar in pengar.. Men allvarligt talat måste det vara så jävla deprimerande. Alla är klädda i svart, sångerna är superdeppiga och lokalerna är mörka.. Det som har hänt är jättehemskt men är det inte meningen att man ska känna lite hopp? Just nu känns det som hela Haiti blivit raderat från jordens yta.. För mycket begravningsstämning för min smak!

Jag vet, jag vet, jag är dååååålig...

...på att skriva här.. Men jag vet inte vad jag ska skriva.. Har fått bloggtorka kan man väl säga.. Nu är det i alla fall helg och det händer inte så mycket.. Men nästa helg kommer kanske kusin med bebismage och hälsar på. Käk och filmkväll blir det nog då. Den 5e februari är det party med jobbarkompisarna hos Anna. Det ska bli roligt det! Så har jag börjat fundera på inflyttningsfest. Kanske är på tiden det haha.. Och jag ska fixa ny mobil och shoppa lite scrapgrejer..

I övrigt så blev jag upprörd över vargjakten. Sen blev jag arg för dom sköt vargarna i Skåne. Och nu är jag förbannad för dom ska skjuta ännu fler (60 st) nästa jakt.. Är det konstigt om det blir inavel eller??? Dessutom hur troligt är det att kvoten hålls när majoriteten är varghatare så det sjunger om det? Och hur troligt är det att den hålls om det som förra gången går ut 10 000 pers och man kanske inte behöver rapportera in mer än varje timme?? JÄVLIGT SMART MODERATJÄVLAR!! Fy fan säger jag bara!!! Byt bestämmare!

Nu ska jag lägga mej i ett skumbad med tända ljus och bara slappna av.. Och tina upp. Fast jag inte vart ute idag så är jag som en liten isbit..

RSS 2.0