Jag gör ett försök

Jag är sketans trött men jag gör väl ett försök att skriva något här...

Förra veckan var jag i Åre för första gången i mitt liv. Var där på internatdagar med jobbet. Kom dock fram till att jag ska åka dit någongång under en högsäsong då det händer lite för nu var det rätt dött tyckte jag. I alla fall bodde vi på Holiday Club. Allt var gratis och maten var äcklig haha.. Delade rum med Jessica och det var roligt.. Riktigt smidiga samtalsämnen hann vi med.. Detta var under onsdagen och torsdagen.

I lördags åkte jag och Tobbe till Hammarstrand och gosade med bebisar och fick oss lite käk. På söndagen så var vi i Tand med Tobias mamma och storebror med familj innan vi åkte och hämtade barnen.. Sen spelades det lite badminton och grejer när vi var tillbaka i Tand.

Denna vecka har varit älsklings första semestervecka medans en annan får jobba och stå i. I måndags tog jag ut lite tid och fick därmed blanda till deg till tunnbrödsbak och sedan packa det färdiga brödet i påsar. Sen fick jag ont i ryggen... Det var mindre roligt. Fick även spela lite mer badminton samt hoppa studsmatta. Annars har det väl inte hänt så mycket nytt. Är i Tand mest efter jobbet.. Idag fick Elvis följa med och traska runt på gräsmattan. Han fick en massa kramar av barnen.. Och barnen har sagt en massa roliga saker.. Dom är så himla gulliga.. =)

Men 13.15 nästa torsdag då går jag på semester.. Och det mina vänner ska bli helt underbart!

RSS 2.0