Helgen

I lördags var jag i Norrköping och shoppade med Losan. En kjol, 2 linnen, ett par leggings och en cardigan typ blev resultatet. Och en digitalkamera så klart. =) Tänkte slänga in en bild sen på kläderna. Sen åkte vi hem köpte kex till förbannelse och drog till Älgsjön och badade.. Jag badade faktiskt =P Första gången på 2 år haha.. Efter det åkte vi hem och tittade på Hulken och den var ju ta mej tusan sämst.. Gamla Hulken är ju fan bättre!

I går åkte vi till Emma och Jim i Mjölby för att se hur deras nya lägenhet såg ut. Den var mysig... Och den låg i ett mysigt område.. Himla långt dit bara haha... Nu ska jag fixa till mej en sväng och sen gå och jobba... Så jävla tröttsamt att gå upp halv 5 hela veckan!

Varmt, varmt, varmt!!!

Och vad kan man göra? Inget för man måste jobba hela dagen.. Vilket skit alltså! Och inget finns det att göra heller... Men det kanske skulle komma igång lite i slutet av veckan så vi får väl se.. Har ju i alla fall med mej sjunde Harry Potter boken så det finns lite att läsa.. Tog väl mej igenom halva igår typ.. =P

I helgen blir det shopping i Norrköping.. Ska bli skoj skoj!! =D Sen på söndag ska vi hälsa på Emma och Jim i Mjölby och se hur dom bor i sin nya lägenhet.. Men nu ska jag glo vidare och sen duscha och dra iväg en snabbis..

Häj!

Bilder



Tindra och Elvis hjälper mej att packa.. Eller hindra mej jag vet inte riktigt =P Lilla Junii och sen avkylning av en skoter..




Traktorer, en Grålle som man kunde vinna om man köpte lotter och dragkamp. En massa karlar mot en gubbe på traktor =P Karlarna vann




Veronica och Junii, gräsklipparrace på en geggig bana och traktorer på en mindre geggig bana =P




Linda kör så att det ryker... =P




Lilla Junii tröttnade hehe och Veronica zoomar in någon.




Garvsyra....




Mera Garvsyra..



Mycket fin utsikt från Döda Fallet där Garvsyra har sina föreställningar, den snurrande läktaren och los kusinos vitaminos =P




Little räven och Junii som sov mest hela tiden om hon inte pissade eller drack vatten hahahah =P




Ammeråtravet. Hästen på andra bilden var görfin och den på sista var den jag satsade på. Den var med fin men dålig för den inte vann =P




Elefantberget när vi kom hem från travet, vad Johan och Mona ser när dom tittar ut genom fönstret. Nataniel har en del plats att tulta runt på sen =P




Lillen somnade på min fot i jakten på ett fik =P Och den snygga Hammarstrandsskylten.. Jaja det gick inte att få ett världsbästkort på den ok!?

Veronica ska mejla över lite kort från söndagen då mitt batteri i kameran hade dött... Dom kommer alltså senare =)

Redogörelse för Norrlandsresan

Bäst jag försöker skriva här medan jag kommer ihåg vad och när jag gjorde något haha..

Fredag: Kom upp till Sundsvall vid halv 3 och Veronica och Sara mötte mej på stationen. Vi drog iväg för att leta efter ett ställe att äta något på och hittade ett ställe med mycket goda smörgåsar =) Sen blev det shopping shopping.. Det var inte planerat men hoppsan hejsan så det kan gå. Sen åkte vi hem till Hammarstrand. Andreas och lilla Junii var i Döviken och fipplade med tält och grejer till traktorracet så vi drog dit en sväng. Sen blev det till att dra hem igen och Niklas kom och hälsade på med Ymer. Så han och Junii lekte som stollar. Efter typ 34 timmars vakenhet fick sedan Josefin sova =)

Lördag: Upp och fixa till sej. Förbereda lite med smörgåstårtorna till söndagens kalas sen bar det iväg på traktorrace. Första dagen var det skotrarna, gräsklipparna och fyrhjulingarna som körde. Det såg lite läskigt ut att köra skoter på gräs. Och dom fick spruta rejält med vatten på dom för att kyla ner dom sen. Maskiner la av mitt o racen här och där med. Det var lite synd tycker jag för dom som tävlade lix. Vi såg inte så mycket av åken den dagen för övrigt för jag, Veronica, Linda och Malin satt och babblade i fika/mattältet. Sen kom väl Erik och undrade varför vi inte tittade på gräsklipparna. Så vi gjorde en ansträngning att resa oss och eftersom det regnade fick Malin och Linda låna ett Falconparasoll som paraply. Mycket hyggligt! =P Sen när detta var till ända bar det hemåt för att fixas lite igen då. Vilade lite med sen kom Niklas och sen drog vi till Göte i Krokvåg för att grilla.. Efter de så for vi vidare till Linda och Söder som hade inflyttningsfest. Men sen skulle alla dra till öltältet så vi åkte hem pga olika anledningar =)

Söndag: Upp och hoppa igen för en andra dag med race. Traktorerna den här gången. Vi glodde väl inte på allt den här gången heller utan fikade lite till. Mest för Veronica vart frälst i morotskakan dom hade. Den här gången hade vi sällskap av Johanna =) Eriks syster Linda (samma som hade fest) skulle vara med och köra i traktorracet. Det var lite roligare att titta när man visste vem det var som körde. Hon vann sitt så det var ju roligt.. =) Det var rätt smidigt förresten för att ingen skulle tjuvstarta så fick dom som skulle köra stå en bit från sina åkdon och hålla varandra i handen och sen fick dom springa till det dom skulle åka. Fan en del hoppade in och körde iväg innan dom satt sej ens.. =P I alla fall så missade vi Lindas final för vi skulle på Garvsyra. Det var svinkul! Och tur med vädret hade vi med. Det sprack upp lagom som vi kom fram och började ösregna när vi åkte hem. Snabbt hem och garnera smörgåstårtor och byta kläder för att sedan dra till Göte på kalas. Så då fick jag träffa Nataniel för första gången. GUUUUUUUUD så söt han e ungen!!! =)

Måndag: Andreas tog med Junii till skogen så vi kunde traska i affärer vi kvinns. =) Hittade ett par skor på Stööks. Första gången jag var uppe i Hammarstrand köpte jag ett par med. Har dom kvar men det är nog dags att släng dom snart hehe.. Jaha vad gjorde vi sen? Jo vi fikade på brödbiten och åkte till loppisen och kollade på Veronicas och Andreas konst respektive fotoutställning. Mycket fint dom är så duttiga di två ;) Sen på kvällen åkte vi och tittade på hus. Det finns så sjukt mycket fina hus däruppe med snickarglädje, glasverandor, fina fönster och torn.. *me like* Svängde förbi där dom har matat rävungar med.. Söta söta!

Tisdag: Den här dagen drog vi upp till Annika och Mats. Inger och Hasse var också där. Satt där och snackade en del. Följde med damerna på Ica och en sväng på Hammarn. Sen gick vi hem för dom skulle äta. Vi skulle med fixa mat så. Vid 18 åkte vi iväg på Ammeråtravet. Satsade på en häst så nu har jag min första bong. Vad nu det ska vara bra för jag vann ju inte haha.. Och regnade gjorde det så Veronica och jag åkte hem. Innan vi drog till travet så var vi förresten på loppisen igen. Jag köpte en så finfin gammal trälåda.. Jajjemänsan!

Onsdag: Råångest att man ska behöva åka hem dagen efter!!! Men i alla fall så skulle vi haka på gamlingarna till ett sommarfik i Högdalen som naturligtvis var stängt.. Så Mats irrade vidare och vi åkte efter. 1 timme senare stannade dom på en grill i Kälarne för att Hasse har diabetes och måste äta så Veronica och jag gör det lätt för oss genom att åka hem, shoppa fika på Brödbiten och åka till Johan och Mona i Halån i stället =) Vi köpte även en tårta eftersom Andreas fyllde år. Så åkte vi hem och sen lite senare kom Andreas kompis Tommy så fikade vi. Och glodde på film gjorde vi med.

Torsdag: Den bajsiga dagen då det var dags att åka hem. Vi åkte till Birstad City först. Sprang runt i lite affärer och käkade på Ikea. Sen skulle jag handla på Coop lite snabbt innan vi drog till Sundsvall men varken dom före mej i kassan eller han som satt i den hade särskilt bråttom så lite småpanik blev det innan vi kom iväg. Men det var ingen fara på taket vi kom fram i tid. Så det var bara att sätta sej på tåget och sura över att jag inte kommer upp till Hammarstrand igen förrän i september.. *buhuhuhu* Pappa hämtade mej på stationen i stan.

Fredag: En dag hemma då då.. Tog med Elvis till mamma och pappa för ungarna var där. Sen åt jag där och så gick vi för att köpa glass. Jag lämnade självklart Elvis hemma först haha..

Lördag och Söndag: Bajsiga jobbdagar. Har inte haft ett skit att göra typ för ugnarna har inte fått vara på för dom skulle städas. Och vad som verkar så ska hela hallen stå still nästa vecka så det blir ju för jävla kul.. *not*

Sparar det här inlägget och slänger in bilder i ett nytt...

Vill inte åka hem

Haha fy fan jag har två hela dagar lvar och en halv men redan nu vill jag inte åka hem ju.. Måste nog se till och ha en resa till i vinter.. Ska ju hit i september med.. =) Men en gång till sen hoppas jag verkligen att nästa gång jag kommer så blir det med alla mina grejer och mina gosbollar hemma.. Men nu ska jag glo vidare på tv. Skriver om alla saker när jag kommer hem..

Tjofadderalla!

En natt, sen Hammarstrand

Jahapp gott folk då har jag bara en natt kvar. Imorrn bitti bär det av till Hammarstrand. Ska bli trevligt.. Håller på att packa här och kan återigen konstatera att begreppet travel light inte finns tillgängligt i min vokabulär.. =P Men det är bara att mosa! Hoppas det blir en lugn natt så man kan sova lite grann.. Som typ förrförra natten då kunde man ju få krupp.. Jobbade mellan 22.10 och 22.30 ungefär sen gjorde jag inget förrän vid 4.30 till 5.00.. Sen tyckte jag klockan var runt 2.00 hur länge som helst tills jag upptäckte att hon faktiskt bara var runt 1.00 och då blev jag helt knäckt. Det var segt satan vill jag lova.. Igår var det lite mer men ändå inte så mycket. Så möjlighet att sova vill jag gärna ha inatt. Vet ju inte hur mycket jag lyckas med på tåget. Och sen ska vi tydligen knata runt i Sundsvall innan vi åker hem. Systemet bland annat sen skulle vi fika med Sara (tror jag det var) och gå till Din sko om jag inte minns helt fel. En bankomat ska jag väl ragga upp med om jag inte gör det innan jag åker..


Anyway det blir nog inte något nedplitat här förrän jag kommer hem. Då ska jag försöka ge en rapport om mina norrländska äventyr.. =)


3 nätter kvar

Sen bär det av till Norrland och kära kusin som fyller år idag =) Då får hon inneha mina vackra nuffror till det är dags för mej att byta om ett par månader.. Nu ska jag ringa mor min och se om vi ska gå och handla present idag. Sen ska jag duscha mej lite =)

Det brinner!

Haha jag har ett spännande jobb (inte egentligen) i förrgår och igår när jag lyfte av band från trailern så började det brinna i valsoljan... Det var rätt fränt. Det slocknar efter en stund när oljan brunnit upp så de va inte någon fara för något direkt.. =P

Ikväll är det fest hos Losan. Jag drömde cp i natt att jag satt och prata med Hanna här hemma så helt plötsligt var klockan halv 5 och jag hade inte duschat eller något och 5 skulle vi vara hos Losan. Sen spelade det ingen roll vad jag gjorde, tiden gick men jag kom ingenstans. Det var som den bara hoppade fram... Sist jag kollade var klockan 9 och jag hade fortfarande inte gjort något.. Men men så ska det inte bli idag. Hanna kommer och tittar på Elvis men då ska jag vara färdig eventuellt att jag inte har tatt på mej det jag ska ha på mej. Som jag för övrigt inte har en aning om vad det är.. Varför har jag inte tänkt på det tidigare??? Vilket skit! Går och letar reda på något direkt!

Lite bilder på Elvis

Haha fick veta idag att han är ett litet aprilskämt pojken.. Född 1 april.. =P



O så en bild på sötskrutt.. Satt i fåtöljen och hon satt som en surikat på stolen på balkongen.. Gullesnutt! =)


RSS 2.0