31 Januari

Då har jag haft min första vfu-dag i Svärtinge.. Det var trevligt.. Verkar vara ett bra ställe.. Kommer vara helt ok att jobba där minsann.. Det jobbar en kille där som är dyngsöt.. Så hade han visst 2 stora tatueringar på armen så då blev jag såld =P Det gör ju inget att man har något att glutta på när man jobbar.. =D Men med tanke på att jag gick upp 04.50 imorse så är jag svintrött och ska därför sova en truddelutt nu.. Nattinatt!

30 Januari

Gud vad den här dagen har varit lååååång.. Började med litteraturseminarium kl 8.. Barbro Jansson är en för jävla seg tant.. För det första var hon 5 minuter sen och för det andra pratar hon ju käpp rätt hela tiden om ingenting.. Och så småskrattar hon för sej själv. Dödstrist att lyssna på!!
Sen gick jag med Kattis på stan och köpte skor.. Gud förbjude ett par Foppatofflor... Grymt fula men ack så sköna.. Svarta i alla fall så det är lite diskret.. Dom andra 2 paren är med svarta.. Efter det hängde vi hemma hos henne till 3 då Susanne slutade.. Följde med henne och hämtade barnen sen gick vi hem till dom och började kolla jobb. Konstruera en sån vacker sida på en au pair sida.. Vi får väl se hur det blir. Ska fixa klart sommarjobbsbreven och skicka ut dom med.

Imorrn är det dags för vfu.. Kikade lite på dom i Cajsas skolkatalog. Massa söta barn var det! Får hoppas dom är lika söta irl =D

29 Januari

Lite bilder från i lördags.. Vi hade en photosession i sovrummet hahaha.. Och så blev det lite bilder på andra ställen =P


29 Januari

Nu har jag kollat lite på en sida om utlandsjobb som Jenny/hennes syster tipsade om. Det fanns massa där. Ska till brorsan imorrn och kolla lite med Susanne. Känns bra att ha någon mer som kollar så man kan diskuterar lite och hon är ju så smart så det blir kanon! =D  Vill verkligen komma iväg!! 

28 Januari

Jag har funderat.. Skulle vilja sommarjobba på Irland. Bara jag kommer fram till hur jag ska skaffa mej ett jobb där. Får se om Jenny kommer med något bra tips sen =P Annars tror jag nog att jag skulle vilja jobba som au pair  där efter jag tagit examen. Fast det är för jävla långt dit.. Vi får se hur det blir, jag kan ju inte ta något som är hur länge som helst då blir det ju synd om lilla kissekatten.. =)

28 Januari

Jag HATAR grannar. I hate them with the fire of a thousand suns!!!!!!!! Jag vill ha ett hus utan en jävel omkring mej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mellan halv 11 och halv 12 i natt höll fanskapet som bor ovanför mej på med något jävla skit. Det lät som han skrapade på något. Ibland lät det som han rullade en järnkula över golvet.. Så där har ni tips på vad man kan göra om man inte gillar grannarna under. Härja på det gemensamma tak/golv som finns i anknytning till sovrummet. Jag garanterar att det får dom att bli sinnessjuka. Och det utan att behöva ha mitt minimala tålamod och min aggressivitet. Han slutade när jag bankade i taket i alla fall. Nu börjar han borra också. Men nu är ju klockan en vettig tid i alla fall.. Men jag är redan arg på han så det kvittar vad han gör och när han gör det. Och skulle jag inte till skolan idag så skulle jag sovit nu och blivit lika förbannad som igår fast utan att ha samma rätt till det.

Men det är ju konstigt att man i vanliga fall inte hör något alls från folk utom kanske när dom är i trapphuset men så fort det är något så ska det vara i min ände av huset.

27 Januari

Tindra är en riktig sötsnuffs.. Hon låg och sov uppe vid mitt huvud hela natten inatt istället för nere vid fotändan längst bort som hon alltid annars gör. =) Kollade mitt konto igår med.. Hade ju inga pengar kvar när jag tagit ut lite. Men jag mitt pucko hade ju skrivit in februarihyran 2 ggr så jag måste ringa Ståhls imorrn och be om dom tillbaka..

VEM har beställt snö? Jag hatar snö.. Snö är skit!!! Men solen lyser ju i alla fall =)

27 Januari

Då var man hemma från partyt då... Och katten kan inte hålla käft så jag blir galen!!

Anyway så har jag haft skitkul.. Vi var hos Losan och Jimmy först. Hanna, Johnny och Emilie var med också. Vi lagade mat och snacka massa bajs som vanligt. Mycket trevligt... Sen gick vi till Nice. Jimmy stannade kvar hemma. En otippad besökare på dansgolvet var Bolibompadraken som tydligen lystrade till namnet Matte. Han och hans kompis tyckte Hanna och jag skulle följa med dom till Ettan men vi hade inte så mycket lust med det. Sen stängde dom av musiken för någon typ låg raklång på golvet. Vet inte varför, Losan sa att någon pratade om att han brutit näsan eller något men det står väl om det i tidningen på måndag kanske.. I alla fall så dansade vi som fan före och efter musikavbrottet!!! Så nu har jag lite ont i fötterna.. Det är väl tänkt att jag ska gå och sova med men jag ska vänta lite till.. Känns som jag kommer må illa imorrn när jag vaknar om jag lägger mej nu.

Dessutom ska jag muttra lite för mej själv mot alla som ska krypa ner i sängen och mysa med någon.. Jag gnossade lite med skruttbullen nyss men man får så mycket hår i näsan =P Får väl drömma om någon trevlig istället..

Nattinatt!


26 Januari

Tjofadderalla då var man hemma igen då... Har haft det väldigt trevligt hos Linn.. Vi åt pizza och snackade massa skit.. Kollade lite på Let's Dance och spelade Buzz... När vi körde musik så ledde jag som fan tills man kunde sno poäng av varandra då snodde Kattis mina.. Dålig stil alltså.. Kvällen avslutades med samtal om snoppavgjutningar och att göra egna dildosar. Sen kom Matte (Kattis sambo) och skulle hämta henne och Lillvor så då åkte jag med hem. Jävlar i havet vad det blåser.... Nu ska jag nog lägga mej och sova.. Party imorrn!!!

Later!

25 Januari

Jaha då spelar Vincent på Otten idag... Otten av alla ställen... På det sätter är det ju bra att jag inte kan gå.. Det gör ju inte lika mycket när han kommer till Linköping med.. =P

Ikväll bär det av till Linn.. Hon fyllde 30 igår så vi ska dit jag, Veronica, Kattis och Lillvor.. Sara och Lena kunde inte. Så nu inväntar jag papps för jag ska låna bilen och han hade den till jobbet. Sen ska jag till stan och köpa present till Linn och ta med Kattis och Lillvor till Skärblacka haha...

Drömde inget bra inatt... Faktum är att jag drömde så illa så jag inte ens vill säga vad det var. Don't wanna jinx it.. =(

24 Januari

Skum dag idag... Skittrött, sov till klockan ringde, sov på bussen somna nästan på föreläsningarna, höll på att tappa plånboken, hittade inte mitt busskort (men fick åka hem ändå och nu är det till rätta igen) sov på bussen och skulle kunna sova mer. Ska nog göra det när jag läst Nemi klart.





Chasing demons, will I fail again?
Here I am I keep falling down.

23 Januari

Wiiieeeeee! Vincent kommer till Linköping den 1 mars verkar det som.. Allt blev helt plötsligt lite roligare =)

image56

23 Januari

Det fanns visst flera som dött.. Kerstin Johansson i Backe... När jag gick på mellanstadiet så kom hon till våran klass 2 gånger och pratade om sina böcker. Hon var en riktig sagotant. Har tidningsutklipp från när hon var här..

Undra vems tur det är näst.. Dom verkar komma som på räls här...

23 Januari

Heath Ledger är död.. Vilket skit! =/

image55

22 Januari

Tydligen en sån period nu. Saker är gråa och trista. Det händer inget. Jag har inte det jag vill ha. Det jag behöver. Känner mej ensam. Finns inget någon kan göra åt det. Går inte att prata bort. Det går över av sej själv när tiden infinner sej.

-These things comes and goes-




Guess it's time again to introduce my best friend
He doesn't have a name and I don't think you know him
Suddenly now he's sitting on my shoulder
What did you really have to come for?
I knew that you would come my way but tell me what you came for?


~Currently broken~


Får i alla fall åka bussen med min Pingl imorrn. <3
Och kanske hitta det jag vill ha på mej på lördag som inte får kosta massa pengar.

22 Januari

Jag tappade min klocka i badrummet igår.. Spräckte glaset.. Så nu har jag varit på Lagers och kollat priser.. För att byta glas kostar det 275 kr och tar en vecka. Att byta batteri och armband på min gamla klocka kostar 60 + 225 kr och den kunde jag hämta idag. Fast ändå inte för jag får inte pengar förrän imorgon. Så då blev det så så fixar jag glaset nästa månad kanske.

Pratade med mormor i telefonen nyss. Kollade läget lite för hon ramlade för ett par dagar sedan när hon skulle se till att det hon hade på balkongen inte blåste iväg. Stukade foten och grejs. Inte bra inte bra men det skulle visst vara bättre nu. Mindre svullnad men fortfarande blått.

Nu ska jag läsa vidare i Kirre. Jag undrar hur man kan behandla sitt barn så jävla illa, misshandla det, låta äckliga gubbjävlar utnyttja det sexuellt, strunta i att ge han mat och stänga in han i en mörk garderob??? Stackaren gick och hoppade från en balkong 5 år gammal.. En del människor borde verkligen inte få skaffa barn.. Och så finns det dom som skulle vara jättebra föräldrar men för att få ett barn måste dom gå igenom en sjujävla massa procedurer som tar flera år innan dom kan få ett. Kan någon fatta att det är fel någonstans!?

22 januari

Just one of those nights....

Hade ett tillfälle av dom kanske inte så helt underbara gånger då ens liv liksom slänger sej över en i går när jag skulle sova. And not the good parts... Utan alla mörka hörn som ligger och trycker på allt som inte är bra.. Allt som är skit och som man inte orkar med att tänka på allt för ofta. Men igår var det inget att göra åt saken. Dags att rensa ur systemet antar jag, har inte gjort det på ett tag. Inte för att det egentligen gör någon nytta. Känner mej inte direkt uppåt nu. Men whatever. Jag hade ju i alla fall Lambert. I hela mitt liv så är han det stöd jag behöver när ingen annan ger mej. Det kanske låter töntigt för en del men vem bryr sej.. Inte jag i alla fall..

Jag har en Life History dag att "se fram emot"...

Later!

21 Januari

Hur mycket skulle du kosta om du vore till salu?
Naturlig hårfärg?
[X] Rödhårig - 700 kr
[X] Brunhårig - 200 kr
[  ] Blond - 500 kr
[  ] Svart - 100 kr
[  ] Flintskallig - 50 kr
[  ] Annan - 700 kr

Ögonfärg?
[X] Blå - 1000 kr
[  ] Grön - 700 kr
[  ] Grå - 500 kr
[X] Brun - 200 kr
[  ] Annan - 100 kr

Längd?
[  ] Över 2 meter - 2000 kr
[X] 200-160 cm - 1700 kr
[  ] 160-140 cm - 1500 kr
[  ] 140-120 cm - 700 kr
[  ] 120-100 cm - 400 kr
[  ] Under 1 meter - 200 kr

Ålder?
[  ] 41-60 - 1200 kr
[  ] 31-40 - 1000 kr
[  ] 26-30 - 700 kr
[X] 21-25 - 500 kr
[  ] 18-20 - 200 kr
[  ] 0-17 - 100 kr

Är du?
[  ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[  ] Förstfödd - 3000 kr
[  ] Enda barnet - 2000 kr
[  ] Mellanbarn - 1000 kr
[X] Tredje barnet - 1000 kr
[  ] Andra eller sista barnet - 0 kr

Dricker du alkohol?
[  ] Nej - 4000 kr
[X] Sällan - 3000 kr
[  ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[  ] Ibland - 2000 kr
[X] Bara på helger - 3000 kr
[  ] Alla andra dagar - 500 kr
[  ] En gång om dagen - 100 kr
[  ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

Hur bra syn har du?
[  ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[  ] Inga synfel - 1000 kr
[X] Glasögon - 500 kr
[  ] Kontaktlinser - 200 kr
[  ] Opererat - 100 kr
[  ] Går inte att fixa - 50 kr

Färg på bilen?
[  ] Rosa - 20,000 kr
[  ] Mörkbrun - 8000 kr
[  ] Guld - 7000 kr
[  ] Grå - 6000 kr
[  ] Blå - 5000 kr
[  ] Vit - 4500 kr
[  ] Svart - 4500 kr
[  ] Röd - 4000 kr (vinröd)
[  ] Grön - 3500 kr
[  ] Silver - 3000 kr
[  ] Lila - 2500 kr
[  ] Gul - 1000 kr
[  ] Orange - 1000 kr
[  ] Rostig - 150 kr
[  ] Mörkgrön -  7000 kr
[X] Ingen bil -  0kr

Skostorlek?
[  ] 45+ - 3000 kr
[  ] 43-45 - 2500 kr
[  ] 41-43 - 2000 kr
[  ] 38-41 - 1000 kr
[X] 38-36 - 500 kr

Favortitfärg? [Du får välja 4 olika]
[X] Röd - 6000 kr
[X] Svart - 1000 kr
[X] Blå - 450 kr
[  ] Brun - 500 kr
[  ] Lila - 2000 kr
[X] Vit - 4000 kr
[  ] Grön - 3500 kr
[  ] Orange - 3000 kr
[  ] Gul - 3000 kr
[  ] Rosa - 1000 kr
[  ] Annan - 500 kr

Använde du en miniräknare för att räkna ihop resultatet?
[  ] Ja - 5000 kr
[X] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[  ] Penna och papper - 20.000 kr
[  ] Bad någon om hjälp - 1000 kr


Resultatet [34.750]



Började nya kursen idag. Det kommer nog funka tror jag.. Sånt som märks i framtiden..

20 Januari

Här är reglerna;

1. Länka till den som utmanat dig.

2. Berätta 7 sanningar om dig själv.

3. Berätta 7 lögner om dig själv

4. Utmana 4 personer i slutet av ditt inlägg.

5. Lämna ett meddelande till dom fyra du utmanar.


1. Veronica utmandade mig, finns i listan vid namn Veronica




7 Sanningar om mig själv
1. Jag hatar grodor
2. Jag är lätt sockerberoende
3. Jag får abstinens om jag inte dricker O'boy
4. Jag har fått en onaturlig lust att köpa kläder för jämnan
5. Jag har världens sämsta tålamod och årets kortaste stubin
6 Jag vill gifta mej, skaffa, barn, köpa hus, köpa bil, skaffa hund etc.
7. Jag vill ha en karl mohahahaha

7 lögner om mig själv
1. Jag städar så ofta som jag kan
2. Att jag inte är pedantisk med vissa saker
3. Att jag är skitbra på att spara pengar
4. Morgonpigg
5. Jag sjunger som en gud
6. Jag äter mat varje dag
7. Jag stör mej aldrig på andra människor


Jag utmanar dessa fyra; Losan, Veronica (eftersom hon redan skrivit hehe), äsch vad fan gör det den som vill.. =D


19 Januari

Igår kollade jag färdigt på säsong 6 av Buffy... Väntar på sjunde och sista nu men syrran har inte tittat färdigt på den.. Hoppas hon gör det i helgen...

Idag ska jag äta på Världens och kolla National Treasure 2 på bio med Losan, Jimmy och Emma.. Ett tag sen jag såg henne så det ska bli trevligt =)

18 Januari

Idag var jag på Lillbröten och kollade läget. Det blir nog bra där tror jag. Folk verkar trevliga och barnen såg söta ut.. Ska dit v. 5 på torsdag..


Tjing


17 Januari fortfarande

image54
Anledning nr 2 till varför man borde glo på Buffy the Vampire Slayer hela dagarna =D

17 Januari fortfarande

Fy fan!!!!

17 Januari

image53
Undra om man kan köpa ett badkar och få det här innehållet på köpet?? =D

Tenta dag idag... Mellan 14 och 18... Jättekul tid. Vi får väl se hur det går. När jag är klar ska jag hämta mer Buffy hos syrran. Men jag får kolla sakta för hon har inte börjat med säsong 7 än.. Och jag kan inte vänta hur länge som helst mellan.. Undra var jag ska titta på när jag är klar haha =P

14 Januari igen

Förstå lyckan...

Angel är irländare från början så i hans tillbakablickar blir det en massa Irish *mumma för öronen* Och nu i CSI NY var det en massa irländare så naturligtvis en massa irländska.. Ok det var the bad guys men whatever lix.. Music to my ears.. =) Jag måste åka till Irland!

14 Januari

image52

14 Januari

Nu skiner solen ute.. Ser mycket trevligt ut.. Ska till affären sen så då ska jag suga i mej lite ljus. =) Syster kommer inom en snar framtid med mera Buffy till mej. Sen ska det pluggas.. Det borde städas oxå men vad fan vad det är trist.. Vi får se vad jag hittar på.. Fixar nog badrummet i alla fall.. Det är ju inte så fräscht med ett ofräscht badrum..
Men nu ska det duschas..

Laterr!

13 Januari still

Jag kommer följande rader låta sinnessjuk men jag ska försöka låta vettig när jag är klar.. =P

Jag har för tillfället ett förhållande med Angel.. Jag har träffat han varje dag i en vecka nu.. Han är snygg, snäll, omtänksam, gillar att hjälpa folk och är helt underbar.. Det enda negativa är väl att jag måste se han ha ett förhållande med en annan och att det är svårt att röra han genom tv:n.. Men faktum kvarstår att han den senaste tiden varit det närmsta en jävligt perfekt man jag kommit...

Haha jei jag har nog blivit lite desperat men whatever.. Han är snygg.. Nu tror jag dock att han inte kommer vara med så länge till i serien... Förutom lite uppdyk men sen kommer ju Spike igen så då får jag glutta på han.. Mitt i allt det här så pluggar jag till tentan.. Och försöker hålla mej normal mohahaha =D


Later!


13 Januari

Idag.. Eller mer igår men idag med har jag lekt med Pingl.. =P Vi var i stan först.. Losan shoppade loss med sina presentkort och jag tittade på... Inte så himla kul lix haha men men... =D Sen åkte vi hem och gjorde tacos och glodde på Buffy.. =P Eller jag glodde väl mest på Angel men i alla fall.. Hehe

10 Januari fortfarande

Oki då var man vaken på rätt sida dygnet då... Mamms ringde förut och sa att barnen skulle komma tidigare till dom för det är problem med avloppet i deras källare hemma så brorsan skulle fippla med det och Susanne började jobba 2 så barnen landar strax innan.. I och med detta menar jag alltså att jag skulle komma tidigare till mamma så hon kunde göra allt hon ska göra innan resten kommer utan att behöva kolla ungarna hela tiden.

Annars så drömde jag lite inatt.. Inget av det jag hade hoppats på när jag skrev sist men det dög =P Först drömde jag att jag var med gänget i Vänner... Och det var ingen serie utan folk som kände varandra normalt. Sen drömde jag att jag skulle fly från galna skottar, kelter, med andra ord. Fast om jag inte är helt ute och cyklar så var nog kelterna irländare på riktigt men inte i min dröm i alla fall =P Sist men inte minst drömde jag om en annan liten varelse vars namn jag inte ska nämna här. Inte för jag tror personen i fråga läser men skulle så vara fallet så lär kraken fly till Mexico och skaffa hemlig identitet fortare än man hinner blinka... Haha det är inte lätt för en del alltså.. =D

10 Januari

Ok idag är det min mammas födelsedag.. Men för tillfället har jag annat i tankarna..


Klockan är 03.20 och jag är uppe av vilket skäl då? Jo i julklapp fick min syster flera säsonger av Buffy the vampire slayer.. Jag vet inte världens bästa serie men vad fan finns det tillgängligt så varför inte kolla? Sedan tidigare är jag mycket medveten om att en föbannat snygg karl är med i serien så det kan ju inte skada att spana lite. Så jag började.. Och nu sitter jag här mitt i jävla natten och är helt uppskruvad för människan är så förbannat hunkigt snygg... Jag skyller min överentusiasm på bristen av en vettig karl i den verkliga världen jag lever i... Ok kanske inte helt sant jag har väl en tendens att få rycket när jag ser en vrålsnygg kille på film/tv/serie whatever... Anyway jag ska sova nu... Men ni kan ju få lite trevliga bilder att titta på medan jag förhoppningsvis drömmer något nice som jag inte behöver vakna upp från... *hrrm*


         

Jag kan inte förneka att jag förmodligen är oerhört stjärnögd för stunden... *mmmumma*


9 Januari fortfarande

Jag glömde ju helt bort att jag läste pappas 47:an Löken för ett tag sen. Höll på att garva ihjäl mej åt språket... "Vilken vämjelig odör. Jag vomerar." Hahahahahahahaha

Nu är det snart grammisgalan!

9 Januari

Igår skulle Elvis fyllt 73 år... Men icke sa nicke så blev ju tyvärr inte fallet.. =/

image47


Inatt drömde jag att jag var förlovad med Vincent Pontare. Kan ju inte påstå att det var en helt oangenäm upplevelse =D Och faktiskt så här i efterhand så känns det ju lite trist att det inte är så.. Det vi hade i min dröm var helt sjukt underbart!  =)


image48

Sen drömde jag också att jag skulle ha en fest hemma hos mamma och pappa och det var massa folk från ens "gamla" liv med.. Alltså sånna från högstadiet som var på tapeten då. Men så var det massa sjuka grejer så jag var hann knappt vara med ens för jag var tvungen att städa garaget med mamma och mormor för det var någon som hade bott där och vi var tvungna att fixa det först. Detta innebär ju förstås att det var inrett lite som en övernattnings stuga.. =) Men det skummaste är att jag har drömt den här drömmen exakt förr.. Vad betyder det lix?

Men nu ska jag göra mej i ordning och sen dra till skolan. Kanske får åka dubbeldäckare idag.. *barnsligt förtjust*

8 Januari

Jag har ätit årets första semla! Igår på Kupolen i stan... Eftersom semlor är en av mina största laster (kan nästan liknas vid mitt beroende av O'boy. Enda skillnaden jag behöver ett dagligt intag av denna sockerfyllda dryck =P) kommer det inom kort att vankas flera! Man måste ju passa på när man inte får en enda semla på vinterhalvåret.. Om man inte vill ha en äcklig gjord på saffran.. Men det smakar äckligt och är absolut inte samma sak!! Shit nu blev jag sugen på det.. Man ska inte tänka på sånt för mycket då blir man hispig till dess man får en..
Annars funderar jag på att lägga mej och sova. Ska inte upp särskilt tidigt imorrn men i alla fall.. Fick lix helt plötsligt något att fundera över.. Jag är verkligen helt lost när det kommer till detta.. Fattar nada, det är som ett skämt. Eller väldigt många och udda sammanträffanden.. Well whatever jag får väl någon gång veta vad det är.. Eller så får jag det inte men jag lär mej nog leva med det oxå.
Nej men på tal om dagligt intag av O'boy så blir det nog ett glas till innan jag lägger mejl.. Det fjärde idag skulle jag tro... Anyway... Nighty night boys! (För er som inte vet så är det från Cry Baby.. Willem Dafoe är fångvaktare)


7 Januari

Jag drömde inatt att jag hade mina hundar som jag vill ha.. 2 st, en hane och en hona.. Dom var så fina... Sur jag blev när jag vaknade och insåg att jag inte hade fler hundar än när jag la mej... Speciellt också för jag var tvungen att gå upp kl. 05.45 =/

                                               image46

6 Januari

Psch då är det skoldag imorgon då.. Isch och fy vad jag inte har lust att plugga mer!!! Men det är ju bara ett år var så jag får väl försöka stå ut...

Var i stan idag med mamma och pappa.. Annars har det inte hänt mycket..

Haha nödvändigt att skriva det här då =P

3 Januari

Jaha då kanske jag ska upp till kuselinen i norrland i påsk.. Vore kul, har inte vart där på flera år.. Är så jävlarns dyrt att åka men nu ska mamma, pappa, mormor och morfar upp så jag hänger på! Blir härligt att trängas i en bil i 7 timmar.. *pust*


Anyway jag var hos Losan och Jimmy nyss.. Kollade Viva la Bam Unholy Union eller vad tusan den heter.. Alla avsnitt med planeringen och så klart själva bröllopet.. Very good!! Innan det var vi i stan och tittade på glasögon till Losan, handlade tröjor på New Yorker och åt på Världens Bar...


Och nu ska jag sova!


2 Januari

Idag ska jag följa med Losan och Jimmy till stan för Losan ska köpa nya glasögon..

Kollade Vänner igår.. Hade totalt glömt bort hur snygg Dermot Mulroney är! Gudars vilken karl =D *mmmm* Inte som Johnny Depp men  mumma som fan ändå!

image45

1 Januari

Jaha då var det 2008 då... Blir intressant att se vad som händer.. Just nu känns det mest som vanligt. 1 januari allt börjar om och det är världens uppförsbacke tills man kommit i fas med tiden... Träligt med att jag inte har ett skit att se fram emot... Vad jag vet är det inte ett jota inplanerat värt att vänta på... Snöar gör det också.. Vilket ännu mer jävla skit! Och min hals som var bättre blev sämre igår.. Typiskt...

Igår i alla fall åkte jag skridskor för första gången på 100 år. Gick mycket bättre än jag trodde och jag ramlade inte en enda gång.. =P Försökte åka bakåt men det var ju stört omöjligt... Och åka lite svängigt eller vad man ska kalla det det gick inte heller.. Men vi ska åka fler gånger kom vi fram till så då ska jag öva på det.. =D
Sen åkte vi till Losans päron och partajade. Spelade spel och så sen kom det lite mer folk senare...

Nu ska jag väl tvätta mej kanske... Sov visst till 2 så jag har nyss ätit frulle.. =) Ska kolla Ivanhoe kl. 15.20 haha... Var längesen jag såg den filmen... Svinbra är den! *not* Men det är i alla fall komiskt att titta på den.. Och mer orkar man väl inte idag. Blir säkert Vänner efter det skulle jag tro. Idag är det soffpotatis dag!

RSS 2.0