Hallå där kött och blåbär!

Sean Banan är nog min nya idol.. Så jävla kul när han är på spa i Cirkus Möller..

Imorrn drar jag till Hammarstrand på julpyssel.. Det ska bli trevligt om än lite tråkigt att jag inte ska ha det tillsammans med min familj som är för jävla långt bort ibland alltså =P Men om mindre än en månad är jag hemma.. =D

Tråkiga telefonsamtal

Mamma ringde nyss för att berätta att dom tagit bort Jossan.. Lilla gumman var inte så bra längre.. Åt inget och hjärtat var förstorat. Det fick hon ju medicin mot men katter får ju så dåliga njurar om dom inte äter någonting så henner njurvärden var ganska höga. Så balansen var inget bra heller och trots allt så var hon ju även 15 år, 6 månader och 10 dagar för att vara exakt då.. Jag kommer ihåg när vi skulle hämta henne på Vikbolandet. När vi skulle åka hem så kunde vi inte hitta henne. Det var för hon hoppat upp i hyllan och lagt sej i Annika och Mats fruktskål... Hon har ju aldrig varit särskilt stor skruttebumsan.. Sen att jag var 10 år när hon kom till oss och kanske inte var världsbäst på att leka med en katt så som man ska leka med dom.. =P Så hon ägnade resten av sitt liv att hoppa på mej til höger och vänster men men jag tyckte i alla fall hon var supergullig.. Och nu är hon borta.. =( Men hon leker nog med min Tindra nu i katthimlen.. Och alla sina syskon som hon överlevde med stooor marginal! Och Plösen och Sulan förstås (hennes mamma och pappa). Fy satan vad skit det är när man måste ta bort sina djur.. *suck* Jag undrar om Elvis kommer leta efter henne när vi kommer hem i jul...

Nu ska jag kolla på Love Actually och bli deprimerad!!

Bättre sent än aldrig

Tänkte jag skulle plita ner något här. Har nog inte skrivit sen Hanna var här förra helgen. Vilket var väldigt trevligt. Vi var i Östersund och gjorde stan, kollade på film, var ute och gick bland annat. Jag hade ju som tur var fått slut på febern när hon kom men har vart förkyld ända sen dess. Skulle bli väldigt glad om det kunde ta slut det med..

Idag har det snöat hela dagen och jag tog med Elvis in till Brunflo så han fick gå lite på elljusspåret. Hans första promenad i snö. Förra vintern fick han inte gå ut.. =P Men vi har ju fan ingen snö hemma ändå så.. Här lär det väl komma en del mer. I alla fall gick det bra.. Tills vi skulle vända och gå hem. Det gillar han aldrig.. =P Men han kissade och bajsade när vi gick vilket stärker mina misstankar att han tror han är en hund. Ska lägga in bilder på bilddagboken imorgon.

Nu sitter jag och glor på Polisskolan nummer jag har ingen aning. Snart är det final i Körslaget vilket jag tänkte kolla på. Det är väl så rolig som denna lördagkväll blir kan man tänka..

Livet var mindre komplicerat innan man hade bil!

Nu fick jag äntligen tag på den där snubben som kollade varför motorlampan lyser på bilen.. Var ju där den 8 september och har inte hört ett pip sen dess fast jag mejlat och ringt. Då säger han; Jaaa just det ja det kommer jag ihåg men det blev väl bra sen? Excuse me!?!?!?! Hur fan kan det blivit bra när han inte gjorde något med bilen?? Smartass. Jag bara näe lampan lyser fortfarande. Jaha ja vad har du för bilnummer? Så sa jag det och så höll han på där och fippla.. Jaaa dom har ju vart och städat här.. Det behövdes verkligen städas.. Och dom har städat bort där jag skrev ner allt så vi måste göra om kollen. Men det kostar inte dej någonting.. Tack du som att jag hade tänkt betala för att han är en klantröv. Så att imorrn ska jag in med bilen innan jag hämtar Hanna så får han kolla igen.. Jag blir så jävla trött.. Priset är väl om jag skulle vara sjuk fortfarande med. Vilket är rätt troligt. Åker ju inte på jobbet imorrn för jag har 38 graders feber idag med. Har jag feber imorrn med ville mamma att jag skulle ringa vårdcentralen och höra med dom vad dom tycker jag ska göra. Att saker och ting jämt ska krångla.. Så fick jag räkningen på tapeterna idag. Ska betalas inom 10 dagar den lille fan. 1324 spänn... Inte för att jag inte har pengarna men i alla fall.. Är ju aldrig kul att betala saker.. =D

Utsövd

Ja borde nog vara det. Sov från halv 8 i måndags kväll till 5 igår morse eftersom jag öppnade.. Igår lade jag mej 8 och idag gick jag upp klockan 12.05... Så att trött bör jag ju inte vara... Nu håller jag på att tvätta. Fast det är kväll och kolsvart ute så jag helst skulle vilja slippa gå ut till tvättstugan... Men men inte mycket att göra åt..

Skitsystem!

Haha seriöst.. Jag kollade upp svininfluensasymptom bara för att det är sånt ståhej om den. Jag har över 38 graders feber, ont i kroppen, ont i halsen, hosta och är trött.. Allt det är då symptom... Så jag ringde sjukvårdsupplysningen... Kvinnan jag pratade med couldn't care less.. "Jaa det är ju omöjligt att säga vad det kan vara men stanna hemma och ta hand om dej så blir det nog bra. Blir det värre kan du ju kontakta oss igen." Så frågade jag om jag skulle göra det med om det inte gav med sej. "Jaa det tar ju tid att bli frisk om man är sjuk så det behöver ju inte vara något..." Visserligen så ringer det väl 50 pers i minuten med ågren över svininfluensan och jag var ju inte direkt panikslagen men alltså snacka om att vara ointresserad haha... Så vi får väl se vart det hamnar detta... Just nu svettas jag något kopiöst för jag tog en ipren förut.. Mosa ut febern bara!!!! Ska ta en dusch sen och åka till apoteket och köpa hostmedicin..

RSS 2.0