30 December

Jaha då var det här året slut snart då.. Imorgon ska jag upp och åka skridskor med Losan och hennes familj. Så vi får väl se om det är slutet för mej oxå. Jag är så värdelös på skridskor så det finns inte.. Men det finns ju alltid en sarg att hålla i som tur är =P
På kvällen sen ska jag va med samma folk. Det blir säkert trevligt.. Nu ska jag ta fram mitt lilla exercise wheel för första gången på länge. Och inviga mina rubberbands jag fick i julklapp med tror jag.. Man måste ju vara lite ambitiös ibland.. Hehe..

Gott Nytt År Alla!!

26 December

Tjofadderalla så jävla utan röst man kan vara! Måste prata lite med mej själv så den kommer igång tror jag. Får sjunga i duschen kanske... Råkade sova lite länge idag. Vaknade vid 11 och tänkte jag kunde sova en liten stund till och vaknar 10 i 2... Men jag var ju trots allt ute igår så... Det var väldans mycket folk på Nice vill jag lova. Och som vanligt börjar folk slåss precis där man står.. 10 pers eller något vevar med nävarna på varandra och några brottas på golvet... En del roar sej på konstiga sätt... Men annars fanns det ju folk där man inte sett på svinlänge... Så det funka trots att jag var förkyld. Fast i slutet fick jag förbannat ont i huvudet.

På dagen igår var jag hos mamma och pappa och käkade. Syrran, Fredrik, mormor och morfar var där med. Sen vid 18.00 bar det av till Losan och JImmy.

Anyway idag blir det att frossa framför tv:n...

25 December

Igår var det julafton och det var kanonkul som vanligt!! Fast på kvällen blev jag lite hängig och kände mej sjuk =/ Men nu är det nog ganska lugnt fast jag är förkyld... Men det viktigaste är att jag ska kunna ta mej ut ikväll och det klarar jag =)

Fick jättebra julklappar.. Typ allt jag önskat mej =D

Från mamma och pappa: Vincent Lucky thirteen, en hårblås, en plattång, 2 cider och en mycket snygg tunika/klänning som jag ska ha ikväll.

Från mormor och morfar: En biocheck och Harry Potter och dödsrelikerna.

Från Victoria och Fredrik: The Bourne Ultimatum och en t-shirt från Gina Tricot.

Från Christian, Susanne och barnen: Gummiband att träna hemma med, ett träningslinne och ett presentkort på Stadium. 
Beach 2008 lix hahaha (behövs för jag kände mej som en fläskkorv efter julbordet och allt fika igår)


Från Losan och Jimmy: 2 smycken till naveln


23 December fortfarande

Jag måste bli rik så jag kan köpa bilar... =D

       

En Audi TT, en Dodge Viper, en 430 Modena, en Mustang och en SAAB 9-3... Fler krav än så har jag inte.. Hallå tomten!? ;P

23 December

Fredag:
Var på Systemet och fipplade lite hemma... Sen kom syrran och Fredrik och kollade på Harry Potter and the Order of the Phoenix och fikade. Jag fick en STOOR Toffifee ask för jag vart tomte i Lotorp med. (Borde fått 2 med den där nära döden upplevelsen) Mohahahhaha

Lördag:
Var med mamma och pappa hela dagen. Först åkte vi till stan och sen till Viberga. Hemma hos dom fick jag mat, fläskfärsjärpar med sås, potatis och lingonsylt. Gud jag döööör vad gott det är!! Efterrätten var Brulépudding.. Också svinagott! Sen så skulle mamma göra skinka. Jag hjälpte till att griljera den. Sen gjorde vi ischoklad. Så jag har massa massa =D Är fortfarande lite lost på hur man träffar formarna med chokladen men jag prövade lite så jag är inte lika borta haha..

Idag, söndag:
Idag ska jag hem till Losan och Jimmy. Vi ska spela Cluedo haha... Får se hur det går. Nu håller jag på att tvätta. Ska snart duscha, raka benen och måla naglarna för den som är intresserad. Sen får vi se om jag hittar på något mer eller om de är klara med bastandet med Alpo då...

Imorgon är det julafton!!! *wieeeee* GOD JUL!!!!


20 December

Jag har klarat omtentan.. Skönt det....
Var tomte idag för barnen på Lokatten. Jag kommer aldrig ta på mej en tomtemask igen. Den höll på att kväva mej och jag kunde inte andas knappt. Fick typ cellskräck i den. Men ungarna är ju söta som vanligt.. =)

18 December

Vänneravsnittet när Monica och Chandler förlovar sej är det bästa någonsin!! Skulle kunna titta på det en hel dag..
Men nu ska jag sova!

16 December

Idag är det 10 år sedan farfar gick bort... Så idag ska jag tänka lite extra på honom.. =)

Igår var jag på min kusin Sofies barns dop.. Vi kom precis när det skulle börja.. Vi skulle åkt kl 12.00 men halv (samtidigt som jag kom ut ur duschen) ringer mamma och säger att dom tagit fel på kyrka och att vi måste åka kvart i 12. Yeah ok no pressure lix... Men jag var klar 10 i och fick sminka mej i bilen haha... Men sen var det ju fan aslångt till den där kyrkan den låg ju typ på andra sidan Linköping långt ut i skogen. Men syrran och Fredrik var ännu senare för så vi var inte sisit i alla fall.. Hehe.. Men vi kunde ju inte rå för att det blev som det blev så det var lugnt.. Och dom hade varit där precis innan ett med så... I alla fall så var det ett trevligt dop. Alla satt uppe vid altaret i en halvcirkel så det var väldigt personligt eller vad man ska säga. Gustaf var så himla söt.. Han stod i sin pappas knä och slog sej på bröstet med båda händerna haha.. Lite macho försökte han nog vara.. =P Och Cajsa och Jesper var duktiga och satt still.. Eller ja Jesper höll sej på stolen i alla fall men han tog av sej tröjan, sen började han frysa och ville ha "tjöjan" igen. Sen frågade han Susanne vad det skulle blir för mat idag "jag äj hungjig". Han fick ju såklart också syn på tavlan på väggen bakom altaret "stoj tavla, stoj tavla, stoj tavla..." Men han viskade hela tiden och störde inte dopet så han var himla duktig ändå.. =) Sen skulle vi åka till Sofie och Joel och äta och fika. Vi var där först tillsammans med min "farbror" Lasse, hans nya, Leif och Sonja. Som jag för övrigt inte sett på hur många år som helst... Sen kom resten av härket utom Sofie och Joel så vi stod utanför och frös en stund och Kenta skällde som en stolle därinne =P Sen kom dom i alla fall så vi kom in och kunde äta och babbla hur mycket dom helst. Dom hade det jättefint. Jag vill flytta!


Nu ska jag pyssla lite i min lägenhet... Hej hopp!


14 December

Igår var det fullt upp hela dagen. Åkte till stan för att tatuera mej igen äntligen. Efter det åkte vi till Makkarakaupa och Maxi. Sen åkte vi hem och handlade salva och kirurgtejp på Apoteket och annat shit på ICA. Efter det var det dags att ta sej hem och piffa lite för vi skulle fira kära mormor som fyllde 75 år. Vi åt middag på en resturang som var apdyr och heter La Mansion. Då kom Norrköpings och Odenses Lucia in och sjöng lite för oss med, det var trevligt. En av luciorna hade stearin i håret och det kan fan inte vara skönt och ta bort sen.. =S Efter vi ätit åkte vi till mormor och morfar och fikade och snackade bajs ett tag..

Idag har jag vart i skolan och sen hängt med Veronica och Grot. Hon skulle visa vart hon växt upp för han. Så först var vi i Kolstorp sen åkte vi till Riddartorp och förbi Kättingeskolan och sen drog vi in till Hagersberg i Jonsberg. Såg nästan precis ut som förr.. Veronica ville åka till Jonsbergs kyrkogård med och gå till Lottens grav (hennes gamla klasskompis som omkom i flodvågen i Thailand). Men det visade sej att hon inte låg där så vi fick tända ett ljus i minneslunden istället. Sen drog vi till Arkösund och strosade lite. En surkärring härjade på oss när vi kom tillbaka att vi stod på deras parkeringsplats.. Excuse us typ lätt att veta det.. Sen åkte vi tillbaka till stan. Dom skulle shoppa och jag åka hem. Och här sitter jag nu. Ska till mamma och pappa ikväll och glutta på film =)



Taget med min sugiga mobilkamera...

  image36image37image38
              Bacardi                                      Tiger                                   Breaking Benjamin
    Nacken 16 Februari               Ankeln oktober/                        Handleden 13 december 2007
               2004                            november 2005 typ

                                    

10 December

Hahah Nobelmiddag idag... Kom på det nu när jag satt och tänkte på varför 10 december kändes som det var något.. =P Dålig stil att jag inte var bjuden men jag skulle säkert inte gillat maten.. Har inget att ha på mej heller för den delen..

Idag har jag vart i skolan och sen kollat på Vänner.. Lite med Losan och lite själv.. Nu kollade jag på CSI NY men det är med slut. Tänkte sitta här en stund och sen gå och sova. Imorgon kanske jag skulle ta tag i det där med sovrumsgardinerna som jag gått och dragit på hur länge som helst nu. Kan ju vara en idé att hänga upp dom innan jul haha...

9 December

Då var det redan andra advent då.. Här går det undan.. Idag blir det att byta gardiner i sovrummet, tvätta och handla. Sen ska jag titta på Love Actually på femman ikväll. Har ju inte sett den filmen.. Inte kännt för det förrän nu faktiskt.

Igår hade vi julpyssel som vanligt hos syrran. Jag gjorde änglar, en godiskruka, ljusgrupp och en dörrkrans, mamma gjorde tomteflickor, pappa och mormor gjorde hjärtan som skulle hänga någonstans, morfar skulle som vanligt vara glöggvärmare men det slutade med att han satt däruppe och kollade på tv så brorsan fick hålla med glögg samtidigt som han hjälpte barnen göra smällkarameller till sin julgran, Susanne gjorde också en dörrkrans, syrran gjorde grejer till ungarnas julklappar och Fredrik skulle hjälpa till men det gick inte så bra för han så han suckade mest.. =P



6 december

Idag fyller gulleungen 4 år.. =) Han var med i NT.

Gjorde omtentan imorse. Den här gången så borde jag klarat den tycker jag. Och gör jag det inte vete fan hur det ska gå till. Efter tentan var klar gick jag på stan med Alex.. Skulle hitta dom sista julklapparna. När jag stog och letade till syrran kom Kattis också.. Hon gick en stund med oss till hennes kompis ringde då drog hon och jag och Alex gick till Kupolen. Sedan shoppades vi vidare. Jag hittade förresten en skitsnygg tröja på New Yorker för 79 kr som jag var tvungen att köpa så klart.. =P Men jag hittade inte julklappar till mer än syrran så jag gick ett varv på Finspång när jag kom hem så nu är jag äntligen klar! Blir så trött på folk som inte kan önska sej något när det är svårast i världen att handla till dom.

4 December

Plugg plugg plugg... Omtentan är på torsdag så det finns väl inte så mycket annat att göra. Försökte hitta någon julklapp på Viberga men det var ju omöjligt typ.. Handlade vanligt shit istället.. Sen var det hem och plugga igen.. Inte för att något fastnar men jag dör om jag inte klarar tentan den här gången heller..


2 December

Idag är det min dopdag.. Mycket viktig dag haha!

Fredag: Losan var här och åt. Jag gjorde plättar för första gången. Det blev ganska bra faktiskt =) Sen pratade vi massa i flera timmar. Ganska seriöst faktiskt men det är bra det med ibland.

Lördag: Då var det julklappsshopping med syrran. Hittade ganska mycket faktiskt. Bra saker.. =) Blev klar med några stycken. Sen åkte vi till brorsan och firade Jesper. Han fyller 4 år den 6 december. Han fick värsta rockiga tröjan av mej och en gitarr av mamma och pappa så han blev så himla gullig. Såg skittuff ut för han var blå i håret med för dom hade varit och klippt sej.. =P När vi kalasat klart där så åkte vi till mormor och morfar och åt gröt och fikade där med.

Idag: Idag har jag diskat och fipplat lite. Mamma och pappa skulle komma hit på adventsfika. Jag hade bara pepparkakor så jag gick och köpte en Vienettatårta. Mamma hade med sej lite bullar också. Sen tittade vi på en film och nu har dom gått hem.. Fast mitt i filmen så hör jag att det låter som något går sönder så jag trodde Tindra hade ner något i badrummet.. Men när jag kommer ut så brinner det i värmeljusstaken. Trodde min lilla muckla som jag har på byrån i hallen hade börjat brinna så hjärtat hoppade över ett slag när jag funderade på hur jag skulle släcka den så fort som möjligt. Men det brann "bara" i hela värmeljuset så pappa tog ljusstaken och gick till köket och la ett grytlock över. Och det som lät var glaset som sprack.. Och det är ett jävla tjockt glas så det blev nog varmt som fan...

Nu ska jag kolla lite Vänner innan det är dags att hämta Losan och Jimmy i stan.


RSS 2.0