14 December

Igår var det fullt upp hela dagen. Åkte till stan för att tatuera mej igen äntligen. Efter det åkte vi till Makkarakaupa och Maxi. Sen åkte vi hem och handlade salva och kirurgtejp på Apoteket och annat shit på ICA. Efter det var det dags att ta sej hem och piffa lite för vi skulle fira kära mormor som fyllde 75 år. Vi åt middag på en resturang som var apdyr och heter La Mansion. Då kom Norrköpings och Odenses Lucia in och sjöng lite för oss med, det var trevligt. En av luciorna hade stearin i håret och det kan fan inte vara skönt och ta bort sen.. =S Efter vi ätit åkte vi till mormor och morfar och fikade och snackade bajs ett tag..

Idag har jag vart i skolan och sen hängt med Veronica och Grot. Hon skulle visa vart hon växt upp för han. Så först var vi i Kolstorp sen åkte vi till Riddartorp och förbi Kättingeskolan och sen drog vi in till Hagersberg i Jonsberg. Såg nästan precis ut som förr.. Veronica ville åka till Jonsbergs kyrkogård med och gå till Lottens grav (hennes gamla klasskompis som omkom i flodvågen i Thailand). Men det visade sej att hon inte låg där så vi fick tända ett ljus i minneslunden istället. Sen drog vi till Arkösund och strosade lite. En surkärring härjade på oss när vi kom tillbaka att vi stod på deras parkeringsplats.. Excuse us typ lätt att veta det.. Sen åkte vi tillbaka till stan. Dom skulle shoppa och jag åka hem. Och här sitter jag nu. Ska till mamma och pappa ikväll och glutta på film =)



Taget med min sugiga mobilkamera...

  image36image37image38
              Bacardi                                      Tiger                                   Breaking Benjamin
    Nacken 16 Februari               Ankeln oktober/                        Handleden 13 december 2007
               2004                            november 2005 typ

                                    

Tell me about it
Postat av: hanna

snyggt! hur lång tid tog det att göra den? påminner om losans lite... är det deras logga eller nåt? altså breaking benjamins. inte losans logga!


Om du har något på hjärtat:

Ett litet namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv nåt nu då!:

Trackback
RSS 2.0