Valborg

Jaha vad händer idag då? Ja det är en bra fråga.. Har nyss vart och tränat så nu åt jag lite pannkakor som blev över sen igår. Ska fixa håret snart som just nu är inlindat i en turban a la handduk. Skitsnyggt! Sen är det tänkt att jag ska gå ner till centrum när Losan är klar hos frissan.. Men jag kanske går ner tidigare för jag kommer inte ha lust att sitta och glo här känner jag redan. Vi ska i alla fall handla. Ikväll blir det att hänga med Hanna och Johnny hos Losan och Jimmy även om Jimmy inte kommer förrän 22.00. Vi ska kolla på Emilie när hon dansar på Hörnan halv 7. Jag och Losan ska göra en hallontårta till Hallontårtan (Johnny) för han fyllt 25.. Och ni som inte fattar hur hela historien med hallontårtan hänger ihop ni får väl fråga eller helt enkelt inte veta något! =P That's it lix..

Förresten ringde Boris från Sapa igår. Han frågade om jag fortfarande var intresserad av att jobba där så jag sa ja självklart. Så frågade han lite mer sen sa han att han skulle återkomma. Snacka om att det inte är enkelt att få jobb där hahaha.. Eller i alla fall inte att få veta om man fått det. Är fortfarande inställd på att inte få det. Hellre det än att jag tror jag får det och sen blir det inte så. Men jag vill HA!!!

Anyway håret var det!

Have a nice valborg alla!

Alltså vad är det för fel på folk!?

Läste Aftonbladet nyss.. Enligt någon enkät så tycker dagens ungdomar att tjejer får skylla sej själva om dom blir våldtagna.. Typ om dom klär sej utmanande eller något.. Har alla missat kön till smarta hjärnor eller vad är det som inte funkar hos dom?? För att citera en tjej som skrev om den enkäten; " Jag ska banne mig kunna gå halvnaken insmord i honung och gnida mig mot gatskyltar och ändå vara en fredad kvinna." Inte för jag har eller någonsin tänker göra det men det ska inte spela någon jävla roll!

Vad fan ska jag göra då?!?!?!?!

Blir så trött.. Ska jag eller ska jag inte gå? Borde göra det så man vet hur det står till.. Lika bra att få veta nu än sen i och för sej.. Men man ser ju inte fram emot det direkt.. *suck*

Pannkakor!!

Känns som det var typ en biljard år sedan jag gjorde pannkakor sist... Så jag fixade det idag och det blev kvar så jag kan ta till lunch imorgon.. På kvällen blir det till att grilla... Det om något är väl supergott!! Nu ska jag mejla Karin!
 
Tjofadderalla!

Städdille

Något mycket sällsynt hände idag.. Jag fick lite städdille... Så jag duschade blommor, tvättade, diskade både disk och prydnadssaker, tvätta lite fönster och skurade balkongräcket.. Det var mer än skitigt vill jag lova =S Men så är det när man bor mot vägen. Jag har också transkriberat en intervju och nu har jag ONT i min rygg.. Fy fan men om fem minuter börjar tvprogrammen så jag ska fixa kvällsmat nu.. Imorrn blir det ett varv till skolan, uppsatsskrivande och sockerkaksbak.. Ska ta me lite till Losan på kvällen så ska vi fika =) Har förresten lyssnat på musik jag inte lyssnat på på länge länge.. Suede, HIM, Johnny Cash och No Doubt.. Bra skit det!

Nej kvällsmat var det!


"Men jag är snygg också"

Var hos mamma och pappa och cyklade 7,5 km. Sen gick/joggade jag 4 km på banvallen.. Skönt skönt! Hemma hos mamma och pappa ringde telefonen.. Det var en telefonförsäljare som sålde rakhyvlar. Han frågade efter pappa men jag sa att han jobbade och att jag inte visste när han skulle komma hem. Så då frågade han om jag var frun. Sa att jag var dottern men han hade ju så klart rakhyvlar för kvinnor också.. Han bara brukar du använda rakhyvel när du rakar dej? Kändes som typ årets personligaste fråga på något sätt haha men jag sa att jag gjorde det. Så han började rabbla upp allt han skulle säga men jag sa att jag inte var intresserad. Varför inte då undrade han då. Jo sa jag för det första så har jag en rakhyvel jag gillar och för det andra så gillar jag inte telefonförsäljare för säger man ja till dom en gång så ringer dom igen. Men jag är ju trevligt sa han då. Haha ja det är inte för den sakens skull jag säger nej sa jag då. Men jag är snygg också drog han till med då. Jag höll på att börja asgarva.. Det var nog det bästa sättet någonsin att försöka sälja något på =P Fast jag sa att eftersom jag inte såg han så skulle jag inte säga emot honom men snygghet är ju inte allt. Han bara nej det är klart insidan är viktig med. Japp sa jag. Så han frågade igen om jag inte var intresserad sen så tyckte han jag skulle ha en bra dag och så la vi på.. Kul typ den.. =P

Nu ska jag duscha och sen blir det att laga mat. Pasta Penne med köttfärscurry.. Det är ett av dom nya recepten jag hittade i kokboken så jag hoppas det blir gott. För jag är sååå hungrig! Sen ska jag sätta mej med uppsatsen.

Back in the day

Jag brukar ju slänga in lite låttips eller vad man kan kalla det för här titt som tätt.. Back in the day med Megadeth är det dags för nu... Svinbra! Och jag gillar slutet av den.. Mycket bra låt! Helt klart värd att offra tid på att lyssna på flera gånger i rad =P

Tatueringsmässa

Herregud vart ska man titta när man är på ett ställe där det finns en massa snygga tatuerade killar? Det är nästan himmelriket måste jag säga.. Och sugen som fan blev man på att tatuera sej igen när man hörde alla nålarna =)

Gårdagen bjöd på fest hos Hanna. Det var kul.. Hugos var mindre roligt med hiphop och rnb kväll så det var dålig musik.. Dessutom en störd snubbe som fan inte kunde låta oss vara i kön...

Dagen är helseg jag har reaktionsförmågan på botten så det blir inte mycket ansträngande att göra för mej ikväll =)

Fest hos Hanna

Ikväll är det fest hos Hanna med utgång på Hugos... Ska bli väldigt trevligt! Först ska jag och mamma och pappa hälsa på hos käre bror med familj. Så nu är det frulletajm.. Blir fortfarande förvånad när jag öppnar kylen. Det var längesen den va så full som den är nu.. Så är det lite bilder från trädgården.. Och så lilla Kattis =P


              

Grillkväll

Jag, Kattis och Veronica och så klart lilla Selma har haft grillkväll idag.. Det var mycket trevligt.. =)
Nu är det dags att sova.. Ska till Hanna och Johnny imorrn och då blir det tydligen fest så det är ju inte alls fel! Ska sova kvar där med så jag inte behöver ta mej hem mitt i natten..

Ny design

Jag har som ni kanske ser fipplat lite med bloggen.. Men det blev något knas längst ut till vänster men det orkar jag inte fixa just nu...

Idag har jag för övrigt haft en intervju med en oerhört trevlig människa.. Det var längesen jag träffa en som man inte känner som var så där trevlig =) Sen gick jag på en shoppingrunda och köpte trekvartsbyxor, ett linne, en kjol och ett par bikinitrosor. Sen lunchade jag med min kära pingl och när hon gått tillbaka till jobbet så köpte jag ytterligare grejer till hennes present.. Så nu är det nästan klart =)

Ikväll ska jag gå till mamma och pappa och fixa lite till morgondagens grillparty med girlsen! Ska bli mycket trevligt =)

Snälla Losan =)

Mötte Losan vid bussen idag.. Och snäll som hon är bjöd hon mej på glass.. =) Det blev årets första mjukglass med tutti frutti strössel... Och när vi stog i kön märkte jag att mitt navelsmycke gått sönder.. Kvar fanns bara staven och kulan. Och eftersom jag bara använt det en vecka så mejlade jag till galaxy piercings och frågade om det var meningen att det skulle vara så.. Får väl se vad dom säger..

Så jävla kul!

Fick de här av Linn =P

Varför får  kvinnor matematik om bakfoten ???
Därför att män insisterar på att det här
|-----------------------------| är 25 centimeter.


En intelligent kvinna, en intelligent man och jultomten var ute och gick. Plötsligt fick de syn på en 50-lapp på trottoaren. Vem plockade upp sedeln?
Den intelligenta kvinnan såklart? ... de andra två finns inte.


Varför döper män sina penisar?
Därför att de inte vill att en främling fattar 90% av deras beslut.


Hur får man en man att göra sit-ups?
Lägg fjärrkontrollen vid fötterna.


Hur motionerar en man på stranden?
Han suger in magen varje gång han ser en bikini.


Varför vill män gifta sig med oskulder?
De tål inte kritik.


Varför kan man likna mannen vid en snöstorm?
Du vet inte när han kommer, hur många centimeter du får eller hur länge han stannar.


Vad heter världens tunnaste bok?
'Allt vad män vet om kvinnor.'


Varför finns det inga tillgängliga, omtänksamma och känsliga män?
Därför att de redan har pojkvänner.


Vad är en mans uppfattning om förspel?
En halvtimmes bedjande, bönande och övertalande.


Varför blinkar inte kvinnor under förspelet?
De hinner inte.


Vad heter den där lilla lustiga skinnbiten som sitter fast på slutet av penisen?
En man.


Vad har klitoris, en bemärkelsedag och en toalettskål gemensamt?
Män missar dem oftast.


Hur gör män när de ska bada bubbelbad?
De äter bönor till middag.


Hur kan du veta om en man är sexuellt upphetsad?
Han andas.


Varför kan man likna män med laxermedel?
Båda irriterar skiten ur dig.


Varför vandrade Moses i öknen i fyrtio år?
Han vägrade fråga efter vägen.


Varför köper män sladdrivna gräsklippare?
Så att de kan hitta tillbaka till huset.


Varför dödar Svarta Änkan hanen efter de har parat sig?
För att få slut på snarkandet innan det ens har börjat.


Varför får inte männen en medelålderskris?
De har fastnat i tonåren.


Vad är det för skillnad mellan män och svin?
Svin blir inte män när de blir fulla.


Varför tvättar inte män?
För att varken tvättmaskinen eller torktumlaren har en fjärrkontroll..


Vad är det för skillnad mellan en smart man och ett UFO?
Jag vet inte, för jag har inte träffat något av dem.


Varför är män som hundar?
Båda har ogrundad rädsla för dammsugaren, ett överdrivet intresse för kvinnors skrev och båda är misstänksamma när det gäller brevbäraren.
 
 
Puhhhhh äntligen slut, 


Skönigt väder!!

Solen lyser som bara fan! Och det är sååååå skönt... Men när jag gick upp i more kl. 6.00 så var det -0.8. Så då var det inte lika skojigt men sen när jag tittade igen när solen kommit fram så var det +2,5. Och nu är det 12,4 i skuggan!

Har haft lägesrapport om uppsatsen idag. Vi var bara 3 stycken.... Alla andra hade fått massa annat att göra istället tydligen.. Sen hämtade jag en bok på biblioteket och kollade om det fanns en diktafon att låna men dom var bokade allihop... Så att det får gå ändå imorrn. Nu ska jag skriva lite metod. Orkar inte med litteraturgenomgång idag... Blir att gå och möta Losan när hon kommer från jobbet sen med.

Fläskläpp

Haha jag har fått en fläkläpp sen jag bet mej.. Så här i efterhand kan jag gå med på att det var ett onödigt test faktiskt.. =P Inte min smartaste stund på jorden... Och det känns fan som jag har lite nackspärr.. Eller något i den stilen i alla fall..

Idag blir det att cykla hos mamma och pappa, sen hem och skriva uppsats... Ikväll är det säsongsstart för Ugly Betty =)

Wiihii typ det roligaste hittills!!

Nu längtar jag ännu mer till Norrland.. Nästa gång jag kommer upp får jag bo i hus vid Indalsälven.. Och vi ska grilla och greja.. Svinigt kul... =D Fan jag vill med ha hus.. Men jag är glad för kusin vitamins skull och hennes kärl =)

Uppsats, uppsats hela dan!

Ja eller inte hela dagen kanske men jag har filat på lite intervjufrågor och skrivit på litteraturgenomgången... Så nu orkar jag inte mer faktiskt..

Haha fy fan när jag kom hem från tandläkaren alltså. Jag har ju den lilla egenheten av typ kliande tänder eller något som gör att jag gärna biter på saker.. Närmast till hands om man inte har tuggummi är ju kinderna haha.. Och när man är bedövad så måste man ju testa lite hur hårt man kan bita.. Och det gjorde jag.. Sen kom det blod.. =P Ups! Det tog ju sin lilla tid för bedövningen att släppa med. Hade parkeringstid till 12.00 så då tyckte jag att det skulle ha gått dom 2 timmar som hon sa det skulle ta innan det släppte.. Men icke sa Nicke.. Så jag åkte och satte mej hos mamma på jobbet och väntade en liten stund för det hade börjat lite smått att släppa när jag åkte. Sen handlade jag.. Fick till årets körskoleparkering.. Snyggt som fan!


Nu ska jag kolla på en film ta mej tusan!


Öh förresten så har jag namnsdag idag.. Annika pannika vattenspruta slog en kärring mitt på truta är det idag.. Eller Annika kort och gott för er som tycker det är enklare.. =P Grattis till mej och moster! =)


Tandläkaren

Fy fan kom helt plötsligt på igår att det var dags för tandläkaren idag.. Inte för jag har lust att gå dit men det hade ju blitt rätt surt om jag missat det... Ska vara där om en timme... Jag ser verkligen inte fram emot det!

Dagens Nemi

Klicka för större bild

Blazing saddles

Jorå det var en kul film.. Helt klart guld värt att se den med pappa som garvar så han tjuter.. =P Kom nyss hem.. 4 stycken nymosade grodor och tre levande just for me.. *kräks*
Och en liten present till Losan från mina föräldrar har jag med mej hem också...

Snygg satan!!

I've got two words for you; CHANNING TATUM


image141image142

*mumma*


Vilket breakthrough!!

Idag har jag, syrran och pappa vart i Norrköping.. Vi körde in mamma till tåget och sen skulle vi fippla med lite annat. I alla fall så pratade vi om Norrland i bilen.. Och mamma sa vad kostar en sån lägenhet som Veronica och Andreas bor i? Den verkar ju mysig.. Jösses lix jag höll på att sätta i halsen. =P Så skulle tydligen Nordman spela en sväng och signera skivor så då tittade vi på dom med.. Ikväll blir det att gå till mamma och pappa och cykla lite.. Och eftersom mamma inte är hemma ska jag o pappa titta på Körslaget och Det våras för sheriffen =P Så blir det pizza med såklart!

image140


Jaha då var det slut

HV71 vann visst SM-guld.. Men men inte mycket att göra åt det.. Så nu ska jag bli ultragirlig och säga att det var bra att Stefan Liv blev matchens spelare för han var faktiskt jävligt bra idag men för att vara girliegirl då så är han jävligt söt.. =P Så även Mattias Weinhandl i Linköping.. Jag hittade inte någon bra bild på han.. Men i alla fall för att återgå till Liv så är han ju målvakt och som många vet så har jag en liten thing för målvakter när dom är uppklädda till tänderna i skydd och hjälm... Dom ser så tuffa och snygga ut på något sätt kan inte förklara.. haha...

image139

FÖRBANNADE DOMARAS!

Sitter och kollar Linköping-Hv71.. Hur jävla lätt är det att vinna något när domarna är helt värdelösa och dessutom verkar hålla på HV.. Dom har dömt bort 2 mål den här matchen för LHC, det första var väl en sak men det som var nu vad fan.. Undra om han själv vet vad han håller på med. Dom skiter i att döma straff och jag vet inte allt.. Nu är det i alla fall omspolning för publiken kastade in grejer på plan (förstår dom helt och fullt) så period 3 blir 23 minuter.. Fan och jag blir sur på att Stefan Liv ska vara så himla bra hela tiden också.. Vore det inte för att han är så snygg skulle jag tycka riktigt illa om han hahaha..

Jaha det var det.. Hur lever livet annars då? haha

Pank som satan

Hatar när man räknar fel på vad man har på kontot så det blir helt knäppt när man går in och kollar.. Men hur lätt är det att räkna då när det inte dras som det ska mellan gångerna? Jag hade en summa sist jag var inne och kollade och gick efter den men nu visar det sej att den summan inte var rätt bara att saker inte var dragna just då så allt är kaiko nu jue.. *suck*

Annars har jag fipplat lite uppsats.. Har rubriker till litteraturgenomgången nu.. Så nästa vecka ska jag sätta mej och skriva på den och metoddelen... Får väl hoppas det går bra..

Årets första glass

Va nere och mötte upp Losan vid bussen.. Sen gick vi och handlade på "Blåbärshallen" =P Jag köpte årets första glass.. En magnum classic så klart.. Men det smakade lite nötter om chokladen och vaniljglassen smakade som det fanns jordgubbssylt i den.. Lite skumt.. Sen när jag kommer hem så luktar det tandläkarmottagning i min hall.. Det är något skumt med detta alltså.. Haha och Losan såg att jag hade solat.. Jag blev helt chockad men det var ju trevligt.. =)

Dagens Nemi

Klicka för större bild

Jagad av två Tyrannosaurus Rex inatt

Inatt var jag på ett ställe som födde upp dinosaurier.. Och true Jurassic Park style så la elen av så dom kom lösa.. Raptorer och tyrannosaurusar... Dom hade två styckna T-rex som så klart jagade mej.. Men jag gömde mej först vid informationsskyltar som fanns i foajén som i en halvcirkel.. Sen när dom kom dit så backade jag och stallde mej bakom en akvarium.. Sen så upptäckte jag att jag inte hade någon mer stans att ta vägen så då (finurlig som jag är när jag drömmer) kunde jag lixom backa tillbaka och gömma mej på dom där ställena igen så sen när jag var bakom akvariumet så fanns det en trapp ner till en annan våning där det var något slags rymdrum... Så ner dit sprang jag.. En spiraltrappa var det med så ingen T-rex kunde knata ner efter mej.. Men raptorerna fanns ju kvar så dom skulle jag låsa in mej på en toalett för att akta mej för.. Men då vaknade jag.. För jag var fax tvungen att gå på toa på riktigt haha..

Det är inte första gången jag blir jagad av tyrannosaurusar förresten.. Men förra gången var det i en stad så det va inte lika lätt och ta sej bort från dom då... Men jag tror jag fick tag på någon bil då.. Som tur är har jag alltid sällskap när sånt händer.. Men jag minns inte alltid vem det är.. Jag brukar komma ihåg sånt.. Fast ibland så skiftar det ju så i drömmen kan det skifta mellan 5 olika personer.. Och ibland så är det samma person hela tiden fast att den ser ut som andra ibland haha.. Drömma är fan kul alltså.. Speciellt när man drömmer så konstigt.. =)


Nu ska jag snart gå till mamma och pappa och cykla på motionscykeln..


Arbetsplatsintro

Om någon skriver som följer; "Du och Dina blivande arbetskamrater kallas till informationsträff om Din blivande arbetsplats på SAPA Heat Transfer." så tolkar man ju det som att man fått jobb eller hur? Men nu sa dom att man skulle få besked om det om en eller två veckor.. Mycket irriterande så vi får väl se då hur det blir..

Hockey ikväll i alla fall.. Och Men in trees och Sverige pussas och kramas..

Norrland, steg 1

Nu har jag mejlat en människa i Ragunda kommun om hur det ser ut på jobbfronten.. Vart lite nervös när jag skickade mejlet för det kändes nästan som att jag skulle flytta så fort hon svarade.. Men det ska jag ju inte i alla fall.. Fast lite långt kvar är det ändå tycker jag.. Men det kanske känns bättre när jag vet om och när jag kan åka upp dit igen.. Hoppas verkligen att jag får mitt schema ikväll på introt! 


Har en känsla av guld nu... Känns bra! =)

Mer bra låt!!

I hunt alone - Mustasch

When you see me
You've been trying to hide
I could eat you
And it feels just allright
Any cold winter night
You will all die
When my prey is wounded
That's my only holy moment
You might move in herds
I hunt alone
When I see you, I don't hate you, I cry
When you've seen me, you've been all paralized
I'm the beast that you fear, in the shadows of night
When my prey is wounded
That's my only holy moment
You might move in herds
I hunt alone
Any cold winter night, you will all die
I'm the beast that you fear, in the shadows of night
When I see you, all I need is to smile
When my prey is wounded
That's my only holy moment
You might move in herds
I hunt alone

Tjoho it's going framåt!!

Nu har jag skrivit en inledning och ett syfte till min uppsats!! Gud det blev så bra haha.. Så har jag ringt till en person som jag ska intervjua med och det gick bra.. Men jag skulle återkomma när jag hade gjort frågor så jag har något att intervjua henne om... För det är ju en fördel.. Nu ska jag hitte på något annat jag... =D


Förresten är det rätt kul med folks reaktion när jag säger att jag ska flytta till Norrland.. Typ alla bara va!?!? Vad ska du göra där? Eller typ skämtar du?? Förutom Losan som verkar tycka det ska bli skitkul.. =) Och sen Veronica tycker det ska bli kul med men hon bor ju redan där lix så det är inte samma.. =P Mamma är roligast. Hon säger till alla att jag funderar på att flytta dit men så fort jag säger något om det och hon hör så säger hon ja vi får väl se hur det blir. Eller näe det ska du inte alls det.. Hon är rolig lilla mamma.. Och hon vill inte att jag ska flytta iväg så långt.. Men än så länge är mina planer dom att jag blir norrlandsbo i början av nästa år!

Han står vid cirkelkanten...

Har vart och klippt av lite hår.. Mamma fick göra det alltså haha.. Så nu är det lite jämnare i topparna... Ser tjockare ut med.. Kan ju behövas me mitt tunna haha..

Annars har jag kollat hockey nu.. Gick ju inte så bra.. O tröga as till kommentatorer som ni ser i rubriken. Var hittar man en kant på en cirkel? Och domaren höll ju fan på HV.. Missar en klockren crosschecking på en Linköpingsspelare så HV gör mål... Sen får dom massa skitutvisningar medans HV kan åka runt och spela bowling med hela Linköpings hockeylag.. *suck*

Annars tror jag Tindra smygtittar på TV när jag inte ser.. Zappar mellan kanalerna.. Här kommer bildbevis.. Och även en bild på det jag skrev om igår att det kommer bli jobbigt att packa.. Det ser nämligen ut så i alla mina garderober och skåp... Och så har jag ju en massa grejer som står framme med.. *mer suck*


image136  image137



Och så bara för hon är så gullig så kommer en till bild på min lilla luddbulle =)

image138

El biblioteko

Har dratt hem ett par uppsatser som jag ska läsa idag... Hittade en bok med och fick boka några andra som var utlånade.. Så dom ska jag väl hämta en vacker dag.. En trevlig Nemitidning hade kommit på posten med.. =D


Rensa, rensa!

Idag rensade jag lite bland mina kläder.. Slängde 15 linnen.. Så nu har jag bara 54 st kvar hahahaha.. Men det är lite t-shirtar med.. =P Sen slängde jag typ 3 vanliga tröjor med och la undan några som jag ska se om syrran vill ha.. Men jag insåg att jag nog måste rensa lite till innan jag ska flytta för jag har förbannat mycket skit alltså.. Och då menar jag inte klädmässigt utan jag samlar ju på saker som den värsta hamster... Men man vet ju inte det kan ju vara bra att spara på en del saker i fall man behöver dom senare i livet.. Inte för att det har hänt att jag behövt det förr för det slutar alltid med att jag slänger det i alla fall.. Vid andra eller tredje rensningen.. Men ändå.. =P Det är i alla fall en jävla massa att packa ner.. Jag kan inte påstå att jag längtar till den delen..

Kvällen

Ja den har vart helt ok.. Har kollat på körslaget och det var faktiskt ganska kul.. Och en låt till att lyssna på fick jag - Love in an elevator med Aerosmith.. Riktigt bra!! Nu kollar jag på Sing a long.. Det är fan svinkul ju.. Brolle Jr och Roger Pontare i Malmbergs lag.. Roger tog Metallica och Timbaland feat. One Republic men inte sin egna låt =P Det var någon japan som sjöng den.. Men dom andra 2 hörde vad det var i alla fall.. Ja som sagt dom är roliga folket från norr och Malmberg..

Love in an elevator. Livin' it up when I'm going down...

Det här var roligt

Haha det är en hel del som stämmer faktiskt.. =P
RåttanRat
February 19 1996 ~ February 6 1997 : Fire Rat
February 2 1984 ~ February 19 1985 : Wood Rat
February 15 1972 ~ February 2 1973 : Water Rat
January 28 1960 ~ February 14 1961 : Metal Rat
February 10 1948 ~ January 28 1949 : Earth Rat
January 24 1936 ~ February 10 1937 : Fire Rat 
February 5 1924 ~ January 24 1925 : Wood Rat
February 18 1912 ~ February 5 1913 : Water Rat
January 31 1900 ~ February 18 1901 : Metal Rat
 
  Råttor är både charmerande och aggressiva. De förefaller på ytan vara lugna och samlade men är under skinnet osäkra och nervösa. Råttor är hårt arbetande och vet hur man skall spara för att ha något kvar. De är aldrig utan beundrare då de har en dragningskraft. De har en ljus och glad personlighet och detta skapar en stor bekantskapskrets. De älskar fester och andra sammankomster med många personer. De tycker om exklusiva klubbar och föreningar där de kan umgås med likasinnade. De är extroverta och bryr sig om andra. Råttor tar god hand om sina nära och kära.


Råttor älskar pengar och kan göra mycket för att få dem. Det är en svår uppgift att ta ifrån en råtta hans pengar. Trots detta kan råttor vara mycket generösa mot sina nära och kära och släkten är alltid välkommen. De tycker om att hålla välståndet inom familjen. Råttor är definitivt smarta. Med alla dessa människor runt sig ser råttan till att det händer något. Råttan kan sätta dem i arbete med vad som helst. Råttor vet hur man döljer sina egna hemligheter men har en förkärlek för att försöka lista ut andras hemligheter för att försöka vinna något på det.


 Det är lätt att se när en råtta är upprörd. De blir irriterade och nervösa. Råttor har svårt att säga nej till ett lågpriserbjudande. De köper ofta saker som de inte behöver och sparar på allt de kan. Souvenirer och personliga saker är lagrade överallt i en råttas hem.


 Då det ligger i en råttas natur att veta allt om alla blir de ofta bra författare. De har ett bra minne och en förmåga att formulera sig. Råttor kan bli framgångsrika i det mesta de försöker sig på. De har lätt för att ställa in sig för de yttre omständigheterna. De anpassar sig väl. De är i sitt esse när det är kris och är stora problemlösare. Deras intuition är stor och de är alltid öppna för nya möjligheter. De har ett inbyggt varningssystem så att de inte skall hamna i svårigheter. De brukar kunna se om det är för riskabelt för dem.

En av råttans största problem är att de försöker att göra för mycket på en gång. De splittrar ofta sin energi och får därmed inget gjort. När de väl har lärt sig att avsluta vad de har startat finns det inget som stoppar deras karriär. Råttor måste också se upp för sin egenskap att falla för erbjudanden och lockelser. I dessa områden kan deras bedömande lätt bli fel. De har lätt för att bli för giriga och då kommer de att gå på pumpen kanske både en gång och två.


 Råttor har stor respekt för sina föräldrar och för över detta på sina barn. De älskar sitt hem. Familjelivet är väldigt viktigt för dem. Råttor födda på kvällen eller natten brukar oftast bli de mest jäktade.  Råttor lär mycket och börjar göra detta tidigt. De läser mycket .


Berömda råttor - Platon, Tolstoj, Shakespeare, Mozart,  Washington, Truman Capote


Vinkväll hos Losan

Igår satt jag hemma hos Losan.. Drack lite vin och lite cider.. Såg på Surfs up (haha) och Robin Hood (den tecknade haha på den med) Vi skulle gått ut och gått ett varv med den var kallt satan ute så vi kom inte så långt.. =P

Idag blir det väl inget speciellt.. Ska läsa lite till uppsatsen och eventuellt skjutsa lite folk... Sen blir det väl att glutta på en film och klappa på Tindrabus.. =)

När ni ändå håller på...

You've lost that lovin' feelin' även denna med The Righteous Brothers.. =) Finns även med Elvis och den är ju såklart med underbar.. Hans röst är ju snäppet bättre så jag måste ju nästan gå och lyssna på den nu.. Hehe

You never close your eyes anymore when I kiss your lips.
And there's no tenderness like before in your fingertips.
You're trying hard not to show it, (baby).
But baby, baby I know it...

You've lost that lovin' feeling,
Whoa, that lovin' feeling,
You've lost that lovin' feeling,
Now it's gone...gone...gone...wooooooh.

Now there's no welcome look in your eyes
when I reach for you.
And now your're starting to critisize little things I do.
It makes me just feel like crying, (baby).
'Cause baby, something in you is dying.

You lost that lovin' feeling,
Whoa, that lovin' feeling,
You've lost that lovin' feeling,
Now it's gone...gone...gone...woooooah

Baby, baby, I get down on my knees for you.

If you would only love me like you used to do, yeah.

We had a love...a love...a love you don't find everyday.

So don't...don't...don't...don't let it slip away.

Baby (baby), baby (baby),
I beg of you please...please,
I need your love (I need your love),
I need your love (I need your love),
So bring it on back (So bring it on back),
Bring it on back (so bring it on back).

Bring back that lovin' feeling,
Whoa, that lovin' feeling
Bring back that lovin' feeling,
'Cause it's gone...gone...gone,
and I can't go on,
noooo...

Bring back that lovin' feeling,
Whoa, that lovin' feeling
Bring back that lovin' feeling,
'Cause it's gone...gone...

Unchained Melody - The Righteous Brothers

Kan man annat än älska den här låten eller? Den är underbar och rösten är guld. Och så självklart tänker man på Ghost när man hör den vilket gör den ytterligare lite bättre.. Om du inte hört den så se till att du gör det!

Oh, my love
my darling
I've hungered for your touch
a long lonely time
and time goes by so slowly
and time can do so much
are you still mine?
I need your love
I need your love
Godspeed your love to me

Lonely rivers flow to the sea,
to the sea
to the open arms of the sea
lonely rivers sigh 'wait for me, wait for me'
I'll be coming home wait for me

Oh, my love
my darling
I've hungered for your touch
a long lonely time
and time goes by so slowly
and time can do so much
are you still mine?
I need your love
I need your love
Godspeed your love to me

ORKA

Ska åka och träffa Gunnlög imorrn i Linköping.. Hoppas det blir en större klarhet i uppsatsdjungeln än det är nu för jag orkar fan inte mer... Vill göra något roligt.. Vill ha mitt schema för sommaren så jag kan planera allt som jag ska göra.. Och jag vill ha pengar!

Jobb

Idag har jag vart och jobbat hos syrran.. Så klart så är det ett barn som har magsjuka som tack och lov var hemma men en annan tjej som var där som inte alls mådde särskilt bra.. Vi får väl se hur det tar sej.. Hoppas jag slipper för jag har inte tid med någon magsjuka.. Men jag har lagt pussel, gjort trollkarlshattar, spelat spel, busat och stått ute i regn idag... En vanlig dag på jobbet lix =P Imorgon blir det att skriva lite på uppsatsen...

Värsta bra dagen idag! Eller nästan =P

Först så fick jag veta på föreläsningen idag att Jan skickat över mej till Gunnlög så hon är min handledare i stället... Det är väl ok det om det inte vore för att ingen talat om det för mej lix.. Men jag fick prata med Jan så ska jag bestämma en tid med Gunnlög snart.. Sen gick jag till biblioteket och hittade en massa böcker.. Bra det! Då ringde Belma och frågade om jag kunde jobba imorgon.. Visst kan jag det =D När jag kom hem hade jag fått brev från Sapa.. JAG HAR SOMMARJOBB!!!!!!! Så då blev jag svinglad för det... Klockan 16.00 äntrade jag tandläkarstolen. Tandläkaren sa att jag skötte mina tänder bra, hade typ ingen tandsten eller så.. Men ett hål som ska lagas den 21.. Och ett par småhål som jag ska förinta med tandtråd och florskölj.. =P Rent allmänt kan man tycka att detta är en dag då livet leker... Hann inte med att cykla idag men får göra det imorgon istället.. Ska snart köra Losan till affären.. =)

Så kan man stula saker från Tina haha

Lycklighetstest
[  ] Du har en pojkvän/flickvän
[  ] Du har ett eget rum
[X] Du har en mobil
[X] Du har en iPod/mp3spelare
[X] Dina föräldrar är forfarande tillsammans
[  ] Det finns en pool på din gård (på sommaren)
TOTAL: 3

[X] Du klär dig som du vill
[X] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan
[X] Det finns en dator/laptop i ditt rum
[  ] Du har blivit nedslagen
[  ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[X] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på
[  ] Ditt rum är stort nog för dig
TOTAL: 4

[  ] Du har över 50 kompisar på Bilddagboken
[  ] Du har bilder på Bilddagboken
[  ] Dina föräldrar tillåter dig ha bilder på Bilddagboken
[  ] Du samlar på något normalt
[  ] Du längtar till jobbet
[X] Du önskar inte att du var någon annan
[  ] Du går i någon sport
[  ] Du brukar göra något efter jobbet
TOTAL. 1

[  ] Du äger en bil
[  ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar
[  ] Du är nöjd med ditt utseende
[  ] Du har inget självförtroende alls
[X] Du har aldrig fått ett IG
[X] Du har vänner
TOTAL: 2

[X] Du vet vad som händer i världen
[X] Du bryr dig om folk
[  ] Du är nöjd med ditt liv
[X] Du kan mer än ett språk
[X] Du har ett nickname
[X] Du har ett husdjur
[X] Du kan hela texten till 5 låtar
[  ] Du har inga fiender
[X] Du är en ganska snäll person
TOTAL: 7

summa: 17
multiplicera antalet x med 3
51% lycklig.. Tragiskt att så mycket ska hänga på bilddagboken... Känns mer som att man är olycklig om man hakar upp sej på det så mycket =P

Så kan man ju vara lite trög i huvudet

Hockeyn är på femman så det är lite svårt att sända CSI då... Smartass.. Men 100 höjdare är sen i alla fall...

Har kommit igång nu

Var på biblioteket förut idag och lånade lite böcker.. Hittade faktiskt fler än jag trodde jag skulle göra... Imorrn ska jag ta mej en titt i skolbiblioteket med så får vi se vad jag kan gräva fram där. Ska oxå skriva ut lite papper från hemsidan som jag inte får upp här.. Har även knåpat ihop några intervjufrågor.. Så att jag har börjat som sagt.. Känns bra det..

Nu sitter jag och gör ingenting.. Har LHC-HV71 på i bakgrunden.. Det bara regnar in mål tycker jag.. Nu får jag ju falla tillbaka på att jag är östgöte och hålla på Linköping och dom leder ju i alla fall.. Men dom släpper ju till lite för mycket nu tycker jag... Vi får väl se hur det går... Annars är jag lite lätt bored.. Förresten så är det ju CSI nu.. Kanske skulle kolla på det..

Dirty Dancing

Det är en för jävla bra film det.. Bra musik och dans det gör susen.. =P Började kolla på den när jag cyklade hos mamma och pappa sen kollade jag färdigt nu nyss.. Jag har också varit och handlat och kollat på Miami Ink.. Det lindrade inte mitt sug att skaffa en ny tatuering.. Det snarare ökade på trycket haha...

Veronica ringde mej inatt... Hon var på After Anglingsfest hos sin karls pappa.. Det lät roligt.. Och jag fick prata med Roine som jag visst träffade när jag var där uppe men det kommer jag inte ihåg riktigt.. Det var ju en massa folk överallt hela tiden.. Men sen skickade hon en bild och jag tror att jag lokaliserade han bland mina egna kort så då har jag ett vagt minne av att ha sett han.. =P I alla fall så var det ungefär samma effekt på det samtalet som med Miami Ink tittandet.. Jag fick lust att dra till Norrland igen..


Imorrn ska jag ta tag i min C-uppsats.. Ska dra till biblioteket här i Finspång och se om dom har något av värde.. Syrran hade 2 böcker som jag ska låna sa hon igår.. Och på tisdag ska jag kolla bibblan i Norrköping.. Hoppas jag hittar något av värde..


Nu har jag myror i brallan.. Känner mej fest och danssugen.. Får nog ha lite party för mej själv här i vardagsrummet =P


Söndag

Då var det söndag igen.. Igår var jag hos mamma och pappa... Resten av familjen var där och Losan med.. Jimmy vart sjuk så han kunde inte komma... Idag ska jag tillbaka dit och cykla lite igen... Sen blir det väl inte så mycket mer med det.. Haha jag har visst ingen lust att skriva idag så jag kanske ska lägga ner =P


Dagens Nemi

Klicka för större bild

All hell broke lose

Ja man kan ju nästan tro det alltså.. Någon har något emot mej i alla fall.. Gick med Kattis hem till mamma och pappa för att hämta bilen så jag kunde skjutsa hem henne.. Hon undrade om grodorna kommit fram än men hon trodde inte det.. Jag sa att det kunde finnas en och annan eventuellt men förhoppningsvis så har dom inte vaknat än.. Om jag bara visste hur fel jag hade.. Någon hade valt ut denna dag för att tortera mej. Vi såg ingen på vägen till bilen. Fanns en potentiellt mosad på vägen nedanför backen men jag hade inte lust att titta närmare på det. Så vi kom till bilen och jag tänkte fan vad skönt ingen groda.. In my dreams på vägen in till stan så såg jag kanske 3 stycken.. Plockar upp en packad Losan vid Max och släpper av Kattis hemma hos henne.. Sen åker vi hemåt... Grodantalet ökar drastiskt ju närmre Finspång vi kommer. Skulle tippa på ett tiotal på vägen.. I bilen är det väl kanske en sak.. Eller kanske inte för jag typ får kräkångest när jag tror jag håller på att köra på en och under några sekunder har jag noll koll på vad som händer runt omkring mej och ingen som helst koll på vad jag gör med bilen.. Så klart sitter det en groda mitt i hjulspåren i backen upp till mamma och pappa.. Finns inte mycket svängradie på den vägen så jag ber till vem fan som helst som lyssnar att jag inte ska mosa den så jag måste gå förbi det när jag går ner igen... Men det hade jag inte gjort men grodan var fortfarande kvar så det var nästan lika illa ta mej fan... Vägen mellan mamma och pappa och mej tar typ 7 minuter.. På dom 7 minutrarna ser jag 13 grodor.. Det är typ 2 grodor i minuten... Fy fan det är tortyr, jag mår illa, jag får panik.. Jag kan fan börja tjuta när dom krälar sej framåt med sina långa snuskiga jävla ben.. Jag hatar dom något enormt! Det är ett djur vi kan utrota utan att jag skulle sörja ett uns..... Satan jag kommer drömma mardrömmar om dom inatt..


Men Kattis och jag hade trevligt i alla fall... Blir utgång på Hugos inom en snar framtid hoppas jag.. Då går Losan och jag på förfest hos henne.. =)


Karin skickade roliga historier..

Lille Pelle, 10 år, går in på byns horhus med en platt död groda efter sig i ett snöre. Han talar med värdinnan och säger:

- Jag skulle vilja ha en flicka!

Värdinnan blir förvånad och säger:

- Nej, men du är väl alldeles för ung för sådant där!

Pelle svarar:

- Jag skulle vilja ha Lisa. Har hört att hon har en smittsam könssjukdom och pengar har jag att betala med så det räcker.

Nu tänker värdinnan: Ja, i och för sig. Har han pengar och kan betala för sig och är så angelägen så får han väl få Lisa då.

- Ok, säger värdinnan.

Pelle får gå in till Lisa och kommer snart nöjd ut, värdinnan kan inte låta bli att vara tyst, så hon frågar:

- Varför ville du just ha Lisa som har en smittsam könssjukdom?

- Jo för mamma och pappa är på bio ikväll och då får jag barnvakt och hon gillar små pojkar så då blir hon smittad.

Sen när mamma och pappa kommer hem ska pappa köra hem barnvakten och då blir han smittad och sen när pappa kommer hem då ska han sätta på mamma. Då blir hon smittad och imorgon när pappa är på jobbet kommer brevbäraren och han brukar sätta på mamma och då blir han smittad,

OCH DET E DEN JÄVELN JAG VILL ÅT FÖR DET VA HAN SOM KÖRDE ÖVER MIN GRODA!

Han sa: Använder du BH? Du har ju inget att stoppa i den

Hon sa: Du använder ju byxor ...


Dagens Nemi

Klicka för större bild

Jag har Elvisfeber

Eller alltså det har jag jämt i och för sej... =P Men den varierar och just nu så ligger den väldigt högt.. Jag vill åka till Graceland.. NU! Och jag vet inte om jag orkar vänta till jag fyller 30 med att tatuera in hans autograf.. Det är ju fan 6 år kvar... Och jag har velat ha den i typ 4 år.. Om inte mer... Men det gäller ju att vara säker på sin sak ordentligt när det är namn inblandat.. Dom enda namn man kan tatuera in utan att tänka så mycket är ju sina barns namn för dom är ju alltid ens barn lix.. Skulle aldrig tatuera in typ en pojkväns namn eller något.. Kanske om jag skulle vara 90 och ha varit med samma karl hela livet och skulle veta att jag skulle dö nästa dag så ok.. Men Elvis det är speciellt.. Jag har ju gillat han sen jag var 6 år... Och det känns säkert att jag kommer gilla honom hela livet.. Det tåls att fundera på måste jag säga...

image135


Dagens Nemi

Klicka för större bild

Weird drömperiod

Jag får ju sånna konstiga perioder då jag drömmer helvrickat... I natt så drömde jag om en varulv och en egenhändigt kompnerad monstertyp som heter ogg.. En ogg har en människokropp som ser ut som huden smält på och är blålila.. Den har huggtänder i en jämn tandrad, klor och risigt hår med högt fäste.. Och den var nog elak egentligen men eftersom den (som varulven) är människa i vanliga fall så va den ganska snäll mot mej för den skulle rädda mej från varulven. Faktum är att jag var tillsammans med den här oggen när den var vanlig kille.. Alltså det var därför den var snäll mot mej för vi var ihop annars.. Hade vi inte vart det så skulle dom väl delat på mej till kvällsmat haha.. Jag vet fan inte var jag får allt ifrån alltså... =P

Nu måste jag städa lite.. Lite idag och lite imorrn.. Kattis brattis kommer hit.. Ska bli mycket trevligt..

Hej hopp!

Hela Sverige pussas och kramas

Det började idag.. Är väl typ en fortsättning på Hela Sverige dansar och ler.. Ett kuligt program måste jag säga! Ett stort minus dock för 2 vidriga paddor som parade sej som dök upp titt som tätt i bild.. Inte så jävla kul när man hatar dom fruktansvärt äckliga sakerna..

Nu ska jag sova!


Pappa 61 år idag

Japp då har jag vart inne i Norrköping och träffat Veronica och Selma.. Vi gick lite i affärer.. Jag köpte mej en sommarjacka som jag ska lägga in bild på senare och en sommarklänning med turkosa blommor till Selma.. Skitfin klänning.. Men jag har ju inga egna barn att köpa sånt åt så då blir det andras =) Sen fikade vi lite grann och snackade en massa skit. Planerade också ett knytgrillkalas med girlsen så jag ska mejla dom och se vad de har för sej i slutet av april..

Nu ska jag väl äta lite.. Sen blir det att ta sej till päronen för jag ska cykla igen. Sen lånar jag deras dusch så är jag klar lagom som pappa kommer hem skulle jag tro.. Hans födelsedag idag. Men jag väntar nog med att ge presenten till mamma kommer hem.. =) Hoppas han blir glad för den.. Jag är ju stolt över mej själv som kunde åstadkomma den där så då blir det ju trist om han inte gillar den.. Men det borde han göra..


Rönnebring

Haha jag gjorde en sökning på mitt efternamn och fick upp att eftersom det finns 16 stycken i Sverige (förmodligen i hela världen) så är det nr. 1614 på listan över populäraste efternamn.. Det bor 7 stycken Rönnebring i Östergötland och 6 stycken bor i Blekinge.. Så som det ska vara, släktingar allihop fast det är ju uppenbarligen 3 om saknas.. Sist jag kollade så var 7+6=13.. Men dom bör bo i Blekinge. Eller i alla fall söderut.. Fast det finns egentligen 7,5 i Östergötland för syrran heter ju fortfarande det fast inte bara.. =P

I natt drömde jag helkonstigt.. Veronica och Andreas skulle gifta sej.. Men hon hade inte köpt någon brudklänning så jag och syrran höll på och letade efter en bland hennes klänningar. Av någon anledning hade hon en massa balklänningar.. Men hon blev skitsur och sa att vi var störda som trodde hon ville ha en klänning som inte var vit. Vi bara hallå det är ju du som inte köpt en klänning vi försöker bara hjälpa till.. Men till slut så hittade hon i alla fall en klänning som skimrade i ljusljuslila... Så vi kunde åka till kyrkan för alla hade redan åkt dit.. Vi åkte fyrhjuling av någon konstig anledning.. 3 personer i finkläder på EN fyhjuling *tjo* Så var vi helt plötsligt i USA. Vi körde på en väg som var full av ormar. Alla möjliga sorters ormar men mest exotiska... Så skulle vi köra om en buss, då satt vi i mamma och pappas bil plötsligt.. På taket på den bussen så krälade det också en massa ormar. När vi kom om bussen låg typ världens längsta och fetaste anakonda på vägen.. Men vi kom fram till kyrkan  i vilket fall och där gick alla och tittade på gravstenarna... Sen slutade den drömmen och jag och några till blev jagade av aliens. Vi kom till en grotta som vi sprang in i och gömde oss i en skreva. Aliensarna trodde vi hade tagit oss längre in i grottan så dom tog sej dit och vi smög ut och åkte i väg fort som fan. Sen hamnade jag på Lillbröten en helt vanlig dag.. Och så vaknade jag..


Färg i håret...

Nu har jag gjort slingor då.. Värsta lyxen med massage i stolen under tiden man tvättade håret.. =P Och på något konstigt vänster känns håret längre än det var förut haha

image134

Äntligen så funkar det!

Ja det var ju på tiden att åbäket skulle börja funka igen.. Flera bloggdagar som gått till spillo och massa intressant som jag kunde skrivit men som jag nu glömt bort.. Haha hur många tror egentligen på det då? Att jag hade massa intressant att skriva alltså.. Att jag glömt bort det är väl inte så revolutionerande kanske.. =P

Men för att se om jag kommer på något jag gjort så tar jag det i dagsordning... Och det börjar väl med söndag kan man tänka.. Då var det tänkt att Losan skulle färga håret på mej men hon kände sej illamående så då blev det en liten mamma som fick rycka in istället. Sen följde jag med dom till mormor och morfar som kom hem från Norrland med Annika och Mats. Vi skulle lämna presenten till lilla Nataniel så dom kunde få med sej den upp till han.. Sen var det hem och glo på hockey..

Igår, måndag, så var det intro för c-uppsatsen.. Fick se den beryktade Gunnlög för första gången.. Hon verkar rätt kul ändå än så länge. =P När jag kom hem fick jag veta att jag får 6000 kr tillbaka på skatten *tjo* Sen så har mamma och pappa köpt en motionscykel i helgen så den trampade jag lite på. Ska försöka göra det typ varannan dag eller så.. Se om det ger något resultat haha.. Sen kollade jag på Angel *mums* och gjorde väl inte så mycket mer. Såg hockeyn och Hundra Höjdare på kvällen. Och läste omen idiot till gubbe som ville utrota vargen... För han våga knappt gå ut för han kunde bli vargmat.. Så han hade alltid med sej geväret.. Fan utrota han istället.. Hur ofta anfaller vargar människor? Det var typ en varg som dödat 9 barn 1800 någonting och en snubbe hade blitt dödat 2001 eller vad det var i Norge.. Det är väl ingen statistik att tala om.. Men gubbfan verka som att det hänt på samma dag och typ igår utanför hans hus. Och folk som släpper sina hundar lösa i skogen så dom blir attackerade får väl skylla sej själva... Dom vet väl att det finns varg i skogen? Dessutom ska väl inte hundar ens springa lösa där hur som helst ändå.. Jag står fast vid att vargarna var här först och att det därför är vi som får anpassa oss lite efter dom. Typ har man får på ett ställe med mycket varg så finns det stängsel och shit som håller dom borta..

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå... Ska till frissan 15.15 och så ska jag hämta ut Norrlandskorten.. Spännande, spännande.. Imorrn fyller pappa 61 år så då ska jag dit och på dagen ska jag fika med Veronica... Ska bli kuligt att få träffa lilla bebisen.. =)

RSS 2.0