Wooosh

Jaha då var jag och jobbade i förrgår.. Det finns inget sötare än barn på maskerad! Själv var jag Lilla Björn då syrran, jag och 2 till spelade upp en förtjusande tolkning av Guldlock och de tre björnarna..

Ikväll kommer Cajsa.. Då ska vi spela Lilla Sjöjungfrun och titta på Ronja Rövardotter.. Äta lite popcorn, glassbåtar och kanske pizza vi får se.. =)

Nemi

Klicka för större bild

Jobbsök

Jomen visst har man sökt jobb nu då.. 11 tjänster på 2 ställen =P Nu återstår det att se hur det går!

Dagens Nemi

Klicka för större bild

Tatuering!!

Imorrn blir det en till tatuering.. 9.30 hamnar armen under nålen!

Dagens Nemi

Klicka för större bild

Ojdå

Känner att det blir väldigt lite skrivet här när jag skaffat en bilddagbok med.. Men men inte mycket att göra åt.. =)

Igår jobbade jag ute hos syrran. Ikväll ska hon, jag och Losan på Ladies Night på Cloetta Center. Det bör ju blir kul.

Imorrn måste jag plugga.. Inte lika kul på en söndag haha

Dagens Nemi

Klicka för större bild

Dagens Nemi

Klicka för större bild

Uppringd kl. 7.00

Pappa ringer mej kl. 7.00 från bussen. Ska du till stan idag? Nej det ska jag inte.. Kan du köra in min dator jag glömde den. Har en känsla av att jag kommer behöva den idag. Ska jag göra det nu? Ja... Vart står den då? I hallen. Så det var bara att dra på sej kläder och traska bort till mamma och pappa. Vad skulle jag säga liksom? Nere vid min port står det en enögd långhårig gubbe precis innanför dörren.. Creepy guy! Jag går och hämtar bilen kör, kör och kör (kanske inte riktigt efter hastighetsskyltarna *vissla, vissla*) Så kommer jag till pappas jobb och dom har stängt grinden. Upp på Lagosparkeringen och vända ringa pappsen som kommer ut. Sen kör, kör och kör hem igen. Det ringer en syster och undrar om jag vill jobba imorgon. JA! Möter en mamma utanför huset som ser ut som ett frågetecken när jag kommer med bilen. Får köra henne till jobbet för hon har ont i benet. När vi kommit ner till vägen springer en liten mård eller något liknande över vägen. Svart var den i alla fall.. Brum, brum till centrum brum, brum hem, lämnar bilen och traskar tillbaka till mej. Creepy guy med långt hår och ett öga står kvar !? Jag har ju ändå varit borta kanske sammanlagt 1 timme och 20 minuter. Kröp i alla fall ner i min säng och somnade så gott..

Och nu ringer Bovista och säger att det inte finns reservdelar till min ugn, eller ens en ny (har ju specialare) och han måste komma och titta hur han ska lösa problemet. Kan jag komma om 30 minuter? Nej du lilla du det går inte för jag har inte gjort ett piss.. Måste duscha och plocka i ordning lite granna.. Så det inte ser ut som hej kom och hjälp lix... Tjo!


RSS 2.0