30 Oktober

Igår var jag på tjejkväll med Linn, Kattis, Lena, Lillvor och Veronica hemma hos Veronica. Det var jättekul, vi lagade mat och snackade massa skit.. =P Mätt som ett as vill jag lova att man blev med. Imorrn är det dags att ta tag i en ny kurs; Vägar till skriftspråklighet. Hoppas den är bättre än den vi har haft!

Nu ska jag till affären!

28 Oktober

Igår var jag och Losan på Nice.. Det var jävligt kul! Och jag kanske var ganska inte så nykter.. =P Men vad gör det lix!?!? Har ett blåmärke på min arm som jag inte riktigt vet var det kommer ifrån men men... Det kan ju hända den bästa.. Nu har jag ätit kyckling (mmmmm) och ska väl hänga i soffan en sväng..

Tata!

You make me sick

Jag är så jävla förbannad!!!! Det finns inte ord för hur jävla illa jag tycker om dej just precis nu.. Du passerar gränser med hästlängder för vad jag tål.. Du är sjuk i huvudet och jag börjar fan ångra att jag lärde känna dej överhuvudtaget!

25 Oktober

Hade tenta idag.. Det gick väl som det gick antar jag.. Det är så sugigt dåligt att dom satt ihop fritidspedagogernas och förskollärarnas utbildning med grundskollärarnas.. Vad fan vet jag om matematiken i 6an och 9an förutom från när jag gick i skolan själv!?!?! Blir så himla trött på den här skiten. Omtenta v 49 så det är väl bara att förbereda sej...

Imorgon ska jag färga håret, se Die Hard 4.0 (yippiekayei motherfucker) och äta mat hos Losan och Jimmy.. Det blir nog trevligt skulle jag tro. =) På lördag är det utgång det ska fan bli kul annars ska jag sura hela året!!

24 Oktober

Fick kolla på det här sjukt kula http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go. Bra med något roligt innan det är dags att börja plugga!

22 Oktober

Idag ska jag klippa mej. Det går undan vill jag lova. Kom på på träningen igår en frisyr jag nog ville ha. Orkade inte vänta till 25 januari då jag egentligen har råd med det så jag hälsade på Losan nä hon färgade håret och passade på att beställa tid. Fick en idag kvart i 4... Lite Deja vú över det hela. Det gick väl ungefär lika fort när jag bestämde att jag skulle pierca naveln.. =P

image34
                               Typ något sånt här blir det =)

20 Oktober del 2

Glömde ju att jag hade en sån där dröm igen.. Bodde hemma hos mamma och pappa med George Bush som misshandlade mej och hade sej. Lyckades rymma ner till grannarna en natt. Där fick jag kontakt med några typer som skyddade folk och höll dom gömda. Det tog ett tag men sen vid ett tillfälle när jag var på någon innergård av något slag så kom en kille på skateboard (en förklädd skyddssnubbe) och sa att dom var efter mej så jag skulle springa till sjukhuset för jag hade en spricka i armen. Där skulle jag säga att jag hette Esset i efternamn och att mina systrar skulle vänta på mej i väntrummet när jag var klar. Det var alltså nya skyddspersoner som jag skulle gömma mej hos. Fick till en sån klassiker på sjukhuset att jag hann in i hissen och trycka på knappen och dom som jaga mej hann fram precis när dörrarna stängdes. Sen fick jag träffa en sköterska som fråga vad jag hette så jag drog den lilla historien jag fått och sen bad jag om en spruta så min tunga skulle domna bort ett tag. Efter det fick jag komma in i ett rum där jag skulle få gips och där var mamma och pappa med och sen mormor. Mormor och mamma skulle gipsa min arm. Jag fick stoppa ner den i en sån stor vit hink man kan köpa sylt i som var fylld med vatten och mamma och mormor la på sånna gipsbindor på min arm. Dom tjata hela tiden om hur bra det var att Bush hittat mej igen för han var ju så trevlig så dom visste inte att han slog mej. När jag var klar så sprang jag därifrån för han var nästan uppe på min våning då. Hittade mina "systrar" och vi sprang till en skiitliten bil som stog bakom ett hyreshus så att ingen som tittade ut från sjukhuset skulle se den och sen åkte vi. Jag fick sitta i mitten och det var skittrångt. Dom hade en barnstol där bak med men bebisen låg i en påse brevid och sov. Och hon som satt i passagerarsätet sa att hon skulle ha barn så jag fick bo hos hon som körde som redan fått sitt. Sen var vi helt plötsligt i våran gamla sommarstuga igen där tog det lite kortare tid innan jag blev hittad igen så på ett svisch var jag tillbaka hos mamma och pappa innan han hann ta mej. Där var det någon ny snubbe som skulle ta med några av mina släktingar som en skenmanöver till Arlanda. Han hade 2 Grand Danois, en svart och en vit. Den vita hette Emmity tror jag haha.. Han var värdelös på att köra bil han typ ryckte fram och strax efter han åkt så visade dom på TV att dom hade gripit alla som jagade mej så då kunde jag leva som vanligt igen.


Hade en dröm till som jag kom på nyss men glömde lika fort.. Skriver senare om jag kommer på den..


20 Oktober

Ska göra som alla andra och dra dit dagens datum för det är så jobbigt med rubriker.. =P Det är helg nu i varje fall... Igår var jag med Losan till McDonalds på kvällen.. Innan det pluggade jag duktigt till min tenta. Idag har jag vart på pumpen och sen vid 5 ska jag till mormor och morfar på kalas. Var ju ett tag sen han fyllde 80 men dom var ju inte hemma då så vi får kalasa nu! Det gör inget tycker jag. Nu ska jag fortsätta med låtlistorna jag gjorde igår.. Fan 297 st låtar som ska ner på skiva jue... *pust*  Ska se om jag får tag på söstra mi med så jag vet när vi ska åka..

Tjing!

Tenta

Isch pisch alltså.. Min första tenta närmar sej, nästa torsdag är det dags. Inte det roligaste man kan ha att se fram emot men anyway... Imorrn ska jag i alla fall till Grynet.. Det är alltid kul =) Lördagen ska morfar firas lite så här i efterskott annars är det väl mest träning och plugg som är inplanerat resten av veckan.. Men nu är det dags för sängen!

Världens & Matt Damon

Idag blir det till att vara barnvakt åt snuttarna.. Losan hänger med in och sen när käre bror kommit hem kommer Jimmy och hämtar oss för då blir det käk på Världens Bar. Efter det så ska vi se The Bourne Ultimatum. Så det blir en trevlig fredag det här =)

Drömde inget i natt.. Eller jag gjorde det men inget som var som dom senaste drömmarna jag haft.. Jag har blitt normal *bu-fuckin'-hu* Eller så kanske inte.. =P

Jag har sovit på mage!!!

Haha ja det kanske egentligen inte är en jättesensation men det är så att jag nästan jämt på mage och jag har inte kunnat göra det på 1,5 vecka.. Men nu går det igen för jag har inte alls ont i piercingen!! =D Det är ju underbart!

Uppdatera lite sjuk dröm då kanske.. Jag och Losan var någonstans i ett annat land vilket vet jag inte. Men vi skulle gå in på något ställe där det brukar finnas döda typ en pyramid så vi kanske var i Egypten vad vet jag. Det var någon slags gravkammare i alla fall. Vi gick in där och det fanns lite kända Finspångsansikten där. I golvet fanns det en sandgrop som man skulle hoppa ner i.. Man kunde dyka om man ville för det var liksom inte sand sand utan man kunde sjunka ner i det. Som kvicksand fast du sjönk inte bara för du rörde dej. Jag ville inte dyka ner i det där så jag gick ner men jag fick panik och typ höll på att sjunka. Runt hålet fanns det typ sånna billiga trähatthyllot man kan få från IKEA. Men det fanns inga krokar och ville man hålla fast i en sån fick man göra ett tecken till hon som var typ guide eller något. Alla hade 6 st ggr att använda ett tecken sen var dom typ slut. Att hänga sej fast i underdelen på hatthyllan kostade 1 tecken och man skulle dra handen på kinden sen knyta den och sen skåla den på guidens hand. Ville man sitta däruppe helt utan att vara i sanden kostade det 2 st tecken men jag kommer inte ihåg hur man gjorde då... I alla fall så sen blev det mörkt och så skulle själva spökgrejen or whatever det var börja... Då skulle alla sitta uppepå hatthyllorna. Typ alla tyckte det var asläskigt, jag hade visst sett det en gång förut för jag hade (det låter inte annorlunda än att vara där på en egen resa så det är dumt jag vet) följt med Losan en annan gång och vart därinne som "gäst". Så jag tyckte inte det var lika äckligt.. Men den här gången var jag ju då ny där så alla som inte vart där förr fick ett grej att sätta på huvudet gjort av indianpärlor och den var i samma spiralform som Losans snyggt gjorda hattar i stugan haha =P Sen så kom alla spöken eller vad det nu var men det tog väl en minut sen var det helt plötsligt personalen på Grynet som kom och hade gjort en drake och massa figurer i sånt här tunnt papper i olika färger, vad det nu heter igen, silkespapper heter det! Jättefina figurer men det var ju inte så himla läskigt då.. =P Japp där har vi den tredje muppdrömmen för den här veckan.. Man kan ju undra vad jag går på som får ihop allt knäppt..

Medlem i maffian

Haha jag är med i maffian.. Drömmer så konstiga drömmar nu för tiden. I natt var jag, Hanna, Losan och Emilie var med och även Mrs. Maclusky från Desperate Housewives och Tommy från Brothers and sisters.. Vi rånade en bank och sen kom polisen som jag sköt lite på och tanten skulle ta med sej Emilie men då var mina skott slut så jag fick slå henne i huvudet med pistolkolven så jag kunde ta med Emilie därifrån. Jag brukar inte drömma sånna här drömmar. det är ju oftast Losan som står för det våldsamma i vårat liv =D 

Pingl och ja har för övrigt varit i Norrköping idag. Losan skulle fördriva tid när stålfarmor låg på operationsbordet. Hon klara sej bra och innan vi åkte till sjukan köpte jag ett par byxor för 200 kr =P (ljkzfögböasfguhöagnngb säger Losan om det som inte hitta något). Nu håller vi på och spelar Rollercoaster Tycoon, Jimmy smyger runt i badrummet spritt språngande naken och snart börjar Grey's Anatomy. Efter det ska vi spela lite till och då har nog Jimmy klätt på sej igen.. Kanske till och med så sover han för han ska upp och jobba imorgon. 

Hej korv bajs och banan! 

Aj aj i naveln (bläig info haha)

Ja igår hade jag ont i naveln mer än jag haft förut.. Ringde ju Jonni för säkerhets skull... I natt vaknade jag halv 3 och då hade jag ännu ondare.. Sen kunde jag inte sluta tänka på det så jag kunde ju inte somna igen.. Tog en värktablett och inbillade mej att det blev bättre och somnade till slut. Sen när jag går upp så känns det som på natten men jag kan tvätta den i alla fall.. Men det var då fan inte skönt kan jag säga.. Bestämde mej för att se om Jonni var ledig så jag kunde åka till han så han fick kolla läget. Men sen i skolan så när jag kollar vid ett tillfälle så har det kommit ut värsta vargrejen.. Så jag skulle tippa på att jag hade typ en finne eller dylikt i sårkanalen.. Inte undra på att det gjorde ont lix! Sen kändes det bättre och gjorde inte lika ont. Nu i alla fall efter att ha varit hemma och tvättat den så vill jag inte påstå att jag inte har ont men det är ju rätt förklarligt då det förmodligen finns ett litet typ sår som kan svida. Men det är ändå skillnad för jag kan få upp staven mycket bättre ur hålet och det känns inget i det undre hålet längre.. =) Så förhoppningsvis är det lugnt nu. *hoppas*

Ska snart gå ut med en Pingl som tydligen bakat bullar (men stoppat dom i frysen så jag inte kan smaka *hmpf*) men hennes päron kom och hälsade på.. Fast nu skrev hon visst på msn. Jaha dom ska fika nu minsann och dom får bullar idag.. Vilken jävla stil alltså.. Fast jag ska till henne och fika imorgon men ändå.. =P Nu får jag väl snällt vänta då... Mluö


Avstängd

Idag har jag kännt mej lite utanför resten av världen.. Lite som jag stängt av allt annat.. Har gjort några uppdyk i verkligheten när jag var i skolan och när jag ringde han som pierca min navel tex.. Och när jag tvättade med såklart.. Annars har jag ridit på åskviggar, slagits mot spindelsköldpaddor och orminsekter, byggt bröstvärn och lite annat smått och gott. 

Drömde inatt en massa konstigt.. Bla att min syster gjort en bröstförstoring men var allergisk mot det så hennes armar och ansikte svullna upp... Jag var jättearg på henne och fråga henne vad fan hon hade gjort och sa att hon var dum i huvudet... Det var så dumt så jag var tvungen att ringa henne och berätta om den sen. Fattar inte var jag fick det ifrån. Hon är väl typ den sista i världen som skulle göra en sån. Drömmar kan vara bra konstiga alltså..

Nu är det snart dax för tv... Sen sängen.. Hej svej!

Hanna 23

Igår var jag på partaj hos Hanna... Det var maskerad och en av hennes kompisar hade en Darth Vader kostym.. För fan va avundsjuk jag blev!! Men det var svincoolt =) Och festen var väldigt rolig och nu har jag fått se den omtalade fröken också haha... =P

Makt

Jodå det verkar som jag har det... Minsta lilla grej och en del rycker till direkt... Men jag tycker mest det är fånigt... Men jag antar att alla växer upp någongång

Haha jag är dum i huvudet..

Jag har inte fått något jävla presentkort i julklapp.. (Syftar på inlägget nedan) Men i födelsedagspresent däremot haahhaaha =D Anyway, Kyle XY, Desperate Housewives och finalen av So you think you can dance i kväll =)

6 års väntan över..

Ja då var det gjort nu då.. Kom precis hem från stan med Losan... Har köpt byxor, använt presentkortet jag fick i julklapp och piercat naveln... Det gjorde inte ont.. Eller alltså det gjorde ju det men inte så som jag hade skrämt upp mej själv med så jämfört med det gjorde det inte ont.. Och Emilie hon som sagt att det gjorde ondare att ta hål i naveln än att föda barn måste ha klämt ut en spermie och inte en bebis.. =P Nu ska jag bara visa upp den för lilla mamms.. Hon vet inte att jag gjort det idag men jag visar det nästa gång vi ses... Så får vi se va hon säger.. Hehe.. Tänkte slänga in bilder på mina nya glasögon, min Oscar och en bild på min "nya" navel =P


         

RSS 2.0