Var ett tag sen nu

Har varit rätt dålig på att skriva nu.. Men men har man ingen lust så blir det ju bara kort svammel ändå.. Inte för att detta inlägg lär bli så långt men i alla fall.. Ska se om jag kommer ihåg vad som hänt och ska hända...

Bror och hans familj har varit uppe och hälsat på. Vi åkte till Östersund och gick på stan, kikade ett varv på Frösön och åkte till Hammarstrand.

Igår hade jag inflyttningsfest.. Vi var inte så många bara 6 st sammanlagt men det kändes lagom. Var Veronica, Andreas, Björn, Erik och Niklas. Vi spelade Wii och Kampen mellan man och kvinna rond 2. Förtärde lite alkohol samt chips och godis. Hade en inte så välorganiserad introtävling och lite snack. Jag tyckte det var trevligt och det är alltid roligt med besök.

Om 3 veckor kommer mamma och pappa och hälsar på. Sen blir det så mycket fest man kan ha med en höggravid kusin på påskafton =D I mitten av maj kommer Losan och Hanna. Då har jag tänkt att ta med dom ett varv till Hammarstrand för att dom ska få se va som fick mej att falla för Norrland. Jag planerar att ta semester v. 27, 28 och 29 så då blir det att åka hem. Och detta år kan jag vara med på cruisingen på Hammarn. Blir bra det! Har ju velat det flera år nu.. Men det blir väl inte något jätteröj för Veronica har ju sina knoddar då förmodligen.. Men det är ju helt klart värt att få mysa med dom! =) Sen åker jag nog hem på söndagen den 2 juli. Vi får väl hoppas den planeringen håller i sej!

Bilen har det inte hänt så mycket med. Ska in med den på onsdag för genomgång igen. Jag behöver inte betala tack och lov för det. Men annat blir det när skiten ska lagas för röven jag köpte bilen av tycker ju inte att han har något med felet att göra. Så för guds skull alla som läser köp ALDRIG en bil på Bergs Bilar i Stora Mellösa utanför Örebro! Jävla gnälldialektade, enarmade skitkarl!

RSS 2.0