Amstetten

Jag bara måste säga något om det här nu för jag blir fan i mej galen.

Alltså till att börja med systern till Rosemarie Fritzl. Läste om att hon pratat med journalister om hur hemskt äktenskap hennes syster hade. Att han var en sån auktoritär man så, sa hon, att blev man tillsagd att inte gå ner i källaren så gjorde man inte det punkt slut. Hur hemskt det var att hennes syster när Josef Fritzl dömdes för våldtäkt redan hade 3 eller 4 barn med han. Jaja visst det är väl inte det ultimata äktenskapet. Men HALLÅ?!?!? Elisabeth utsetts för sexuella övergrepp, misshandel och hot av sin egen pappa för första gången när hon är 11 år. I 24 år sitter hon instängd i en källare och föder 7 barn åt fanskapet. Ursäkta mej om jag tycker att människan borde skämmas som sitter och klagar över hur jobbigt det var för hennes syster. 

Sen har vi snubben om hyrde lägenheten övanför källaren på 90-talet som har mage att tala om att han visste att Elisabeth blev våldtagen innan hon "rymde". Men av rädlsa för Josef Fritzl så sa han inget till någon. Och sen så när han ville kolla upp varför hans elräkningar var så höga då blev han vräkt. Och nu mår han ju så DÅLIGT för att han inte sagt någonting tidigare och han har mardrömmar och jag vet inte allt. Jamen ursäkta mej igen då för att jag fullständigt SKITER I hur dåligt du mår när Elisabeth fortfarande blev utsatt för sexuella övergrepp, misshandel och hot av sin pappa när hon var 11 år och sen blev instängd i en källare i 24 år och födde 7 barn åt äcklet.

Och faktiskt mamman. Hur gammal du än är, vilken generation du än tillhör och hur auktoritär man du än har så spelar det ingen roll. Om du i ditt eget hus är strängt förbjuden att gå ner i källaren under nästan 30 år nog fan undrar du varför. Du kan ju inte bara acceptera att din man säger; Nej du lilla frugan i källaren ska du inte hålla till. Speciellt inte när han har värsta überlåsen och dörrarna dit och hänger där hela nätterna. Du måste ju börja undra vad fan det är som försigår!?


Summa summarum: Morsan måste ju fatta att något inte var som det skulle när det ligger 3 ungar på trappen med några års mellanrum och källaren är helt förbjuden. Syrran kan hålla käften och den där gubben som bodde där utan att säga något med. Det faktum att han blev vräkt borde väl ha sporrat han att ta reda på ännu mer om varför det var så höga elkostnader. Och herregud människa om du vet att en pappa förgriper sej på sitt barn så GÅ TILL POLISEN!!!! Speciellt om barnet i fråga är försvunnet. Jag förstår inte hur man i samma mening som man pratar om Elisabeth kan sitta och gnälla om hur dåligt man mår för ditten och datten.. För i helvete ett svältande barn i Afrika har typ haft det bättre än vad dom stackarna i källaren har haft det i över halva sitt liv och hela sitt liv för 3 av barnen.


Tell me about it

Om du har något på hjärtat:

Ett litet namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv nåt nu då!:

Trackback
RSS 2.0