Dirty Dancing och Ghost

Ja man får väl titta på det nu då tro när han dött.. Patrick Swayze som höll ut bra länge.. Men det var ju väntat att det inte skulle gå. Cancer är en SKITSJUKDOM! Men han lämnade efter sej 2 guddomligt bra filmer.. Eller fler enligt andra kanske men mina favvisar är i alla fall de två i rubriken.

Annars så har Elvis och jag varit ut och gått idag.. Duktig som vanligt till vi ska gå tillbaka hem då vill han inte haha.. Sen har han fått vara ute och strosa på baksidan med. Det är ju så fint väder idag. Trots att det bara var 3 grader när jag gick upp i morse kl. 5.00. Och gatulampan utanför hade gått sönder.. Brukar irritera mej rejält på den då den lyser så förbannat starkt. Vaknar man på natten och tittar ut blir man fan blind som den lyser. Men alltså inte denna morgon. Men nackdelen då var ju att jag inte såg vad jag hade för kläder i garderoben. Fick tända sänglamporna. En vacker dag ska jag shoppa mej en taklampa till sovrummet kan tänkas.. =P

Ikväll blir det ju träning med.. Tjoho vi får väl se hur det går.. =P

Tell me about it
Postat av: Veronica svarar:

HA! Du har ju ett eget badkar, du får väl släppa till lite, så du kan göra egna bubblor. skrattar Vårt badkar kommer vara upptaget ett himlans tag här framöver!! hihi. måste fan kanske köpa sånt nu, så det inte blir att vi drar in på sånna saker sen! Vore ju typiskt. Måste även leta golvet, är rädd för att det kommer vara dyrtt.

2009-09-15 @ 17:50:39
URL: http://veronicabsl.blogg.se/alster

Om du har något på hjärtat:

Ett litet namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv nåt nu då!:

Trackback
RSS 2.0